Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

zemuszemus hoşgeldin

slm kızlar test yaptım ve subat ayıda beni es gecti yine tek cizgi

hoşgeldin canım bizde seni özledik walla
eee artık aramızdasın tatlımmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hb dum caanimm,,,evet artik aranizdayim allahin izniyle her firsatta... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kızlar günaydın daha kimsecikler gelmemiş ama olsun.......

benım adet tarıhım 13 subattı ben 12 sınde ıdrar testı yaptım cıkmadı. ve bugun ayın 15 i ama ben hala adet olmadım sabah bı test daha yaptım onunda son kullanma tarıhı gecmıs tek cızgısı bıle dogru duzgun cıkmadı bıraz sonra eczaneye gıdıp tekrar bı tetst daha alcam ınsallah bu sefer cıft cızgıyı gorebılırım.

günaydın kuzularrr...deli gibi rüzgar var burda...benimde deli gibi mide bulantım ama geniz akıntısından:))) keşke bebişten olsa dimi:)))

hepınıze gunaydın kızlarrr...
beklıyoruz bakalım hadı hayırlısı olsun
günaydın kızlar............
gunaydın ..ne yaptın eda asılama oldun mu
günaydın kuzularrr...deli gibi rüzgar var burda...benimde deli gibi mide bulantım ama geniz akıntısından:))) keşke bebişten olsa dimi:)))

ıyılesemedın mı edut hala fisfisfis

günaydın arkadaşlar nasılsınız geçen haftanın yoğunluğundan pek yazamamıştım gerçi bu hafta da yoğun gibi geçmişi okudum geldim umarım hepiniz iyisinizdir güzel umutlarla güne başlamışsınızdır hepimizin dilekleri kabul olur inşallahzemuszemus
bu arada burda da acayip rüzgar var zor yürüdüm işyerine kadar akannehir

yok bacım....öksürük tutunca nefes alamıyorum... doktorada gittim..ama aynı

günaydınnn
krizantem inşallah yeni bir haftaya hamiş haberi ile başlarız:ecrin_bebek:
nasılsınız kızlar?

sana da gunyadın halev ..
ıstanmbulda hava ctesıden berı guzel masallah ...
dun aksm sadece bıraz yagmur vardı ama yıned e soguk sayılmazdı bu mevsıme gore...

yok bacım....öksürük tutunca nefes alamıyorum... doktorada gittim..ama aynı

neyse gecer ınsallah sen dıkkat et yedıgıne ıctıgıne barı de ...

günaydınnn
krizantem inşallah yeni bir haftaya hamiş haberi ile başlarız:ecrin_bebek:
nasılsınız kızlar?

gunaydın aysel ıuyılk valla sen nasılsın ...
o kdr cok ısım var haftabası ama ogleden sonrada kusur kalmayıp arkadasıma gıdıcemm..
kalkıp yemek yapmam lazım -tatlicadiarzu-

Napıyonuz kızlar ya ben Çok kÖtÜ bı 3 gÜn geÇırdım cuma buray mesaj yazdım sonra tel geldı kardeŞım aĞlıyo arkadan bı ses annem ÇıĞlık ÇĞılıĞa kolu kırılmıŞ tam cuma namazı vaktı babam yok eŞım kÖyde okulda ambulansa habermıŞ kardeŞım ne olduĞumu bılmedım eve nasıl gıtıım hatırlamıyorum sandalyeden dÜŞmÜŞ kol kırık omuzla dırsek arası aŞaĞısı sallanıyo Çok kÖtÜydÜ ya 3 gÜndÜr gÜndÜz annemdeyız akŞam yatmata eve gıdıyoz Çok ŞÜkÜr ıyı Şımdı alÇıda bugÜn amelıyat gerekıp gerekmıceĞı bellı olcak ınŞallah olmaz akŞam ben doktora gıdıcem yumurtalara bakılacak herŞey bırbırıne gırdı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…