herkese iyi pazarlar ve sevgilliler gününüz kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne sevglıler gunu canıım bızımkı camıs gıbı yatkta yatıyoo hava e guzeeel
aaaaaaaaaayyyyyy inanmiyorum yaaa birsuru hamis cikmis gozlerime inanamiyorum sukurler olsun rabbime bicok arkdsmn yuzu gulmus anne adayi olmuslar,,, ayselcim iyiki soyledin haber verdin geldim bu baslik altina yoksa kaybetmistim sizleri nerde tanidik gorsem o topike giriyodum ama cogu arkdslarimi(sizleri) bulamiyodum,,,cok saol ayselcim iyiki haber verdin,,,
oncelikle hepinizi butun hamis arkdslarimi can-i gonulden tebrik ederim okadar ama okadar sevindimki anlatamam ,,,ozellikle tebrik etmek istedigim (tanidigim icin) arkdslarim var ,,,
sevgili prayforU cum
sevgili gokcekcim
sevgili tek0633cum
sevgili bmencim
sevgili baklavacim
sevgili mercan76 ablacim
sevgili NPSL cim
sevgili badegulcum
sevgili eso11 cim
sevgili sitarecim
sevgili sebin ablacim
sevgili supremecim
sevgili tubiloshhcum ve
sevgili A & S cim coooooooook cooooook cooooook tebrikler
rabbim sag salim kucaklariniza almanizi nasip etsin meleklerinizi ,,,,
saglikli huzurlu hayirli evlatlar nasip etsin hepinize....ins ins ins
AMIN AMIN AMIN.............
hoşgeldin canım bizde seni özledik walla
eee artık aramızdasın tatlımmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zemuszemus hoşgeldin
ben test almaya gıdıyoruuuummmm..
beklıyoruz bakalım hadı hayırlısı olsunkızlar günaydın daha kimsecikler gelmemiş ama olsun.......benım adet tarıhım 13 subattı ben 12 sınde ıdrar testı yaptım cıkmadı. ve bugun ayın 15 i ama ben hala adet olmadım sabah bı test daha yaptım onunda son kullanma tarıhı gecmıs tek cızgısı bıle dogru duzgun cıkmadı bıraz sonra eczaneye gıdıp tekrar bı tetst daha alcam ınsallah bu sefer cıft cızgıyı gorebılırım.
gunaydın ..ne yaptın eda asılama oldun mugünaydın kızlar............
günaydın kuzularrr...deli gibi rüzgar var burda...benimde deli gibi mide bulantım ama geniz akıntısından:))) keşke bebişten olsa dimi:)))
sana da gunyadın halev ..günaydın arkadaşlar nasılsınız geçen haftanın yoğunluğundan pek yazamamıştım gerçi bu hafta da yoğun gibi geçmişi okudum geldim umarım hepiniz iyisinizdir güzel umutlarla güne başlamışsınızdır hepimizin dilekleri kabul olur inşallahzemuszemus
bu arada burda da acayip rüzgar var zor yürüdüm işyerine kadar akannehir
yok bacım....öksürük tutunca nefes alamıyorum... doktorada gittim..ama aynı
günaydınnn
krizantem inşallah yeni bir haftaya hamiş haberi ile başlarız:ecrin_bebek:
nasılsınız kızlar?