Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

HamİŞ lİstemİzdekİ ceydan bebeĞİnİ dÜŞÜrmÜŞ:KK43:((

Aaaa görmedim canım nerede yazmış... :çok üzgünüm: bebişlere kavuşmak için bu kadar üzülüyoruz ama kavuşmakla da bitmiyor ki sonrasında da birsürü sıkıntı bir sürü endişe.
Allah sabır versin ceydan'a.İnşallah en kısa zamanda çifter çifter gelir bebişleri.Rabbim hem ona hem eşine kuvvet ve sabır versin.

slm arkadaşlar ben geldim acayip rüzgar var dışarıda bi ileri iki geri gidiyorsun adımlarda yağmur yağsada rahatlasa hava

slm arkadaşlar ben geldim acayip rüzgar var dışarıda bi ileri iki geri gidiyorsun adımlarda yağmur yağsada rahatlasa hava

ayy evet canım buralarda öyle uçuşuyor. hava kapadı zaten tam iş çıkışına yağmaya başlar kesin eziyet olsun diye

neyse kızlar bana biraz müsade işler çıktı yine halledeip dönerim size tabi geç olmazsa boshayallersmile

allah sabır versin kan pıhtılaşması falan mı var acaba 2. defa düşükte ilk aklıma gelen o oluyo
klomenle bende hamile kalmıştım ama 2,5 aylık kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadığı için

kolay gelsin kızlar bende biraz işlerime bakayım yetişirim sizlere görüşmek dileğiylee

Aaaa görmedim canım nerede yazmış... :çok üzgünüm: bebişlere kavuşmak için bu kadar üzülüyoruz ama kavuşmakla da bitmiyor ki sonrasında da birsürü sıkıntı bir sürü endişe.
Allah sabır versin ceydan'a.İnşallah en kısa zamanda çifter çifter gelir bebişleri.Rabbim hem ona hem eşine kuvvet ve sabır versin.
üzüldüm rabbim sabır versin ceydan a

ya hayırrrr yagmur kar sis bilimum şeyler yarın akşama kadar yok olsun lütfen

ya kızlar nasıl olsa hamiş haberi veremedim rica etsem ben ankaraya gidiyorum diye halay çekermiyiz nolurrrrrrrr
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

işte lapacı gelddiii.....
nihayeett =)))) öğlen oldu ancak girebildim.... dr kontrolümüz vardı....
çok şükür iyi geçti..
nasılsınız kızlar.. ne var ne yok?

ınsallah hayırlı zaman ne zaman sa

dun arkadaslarla toplandık 5 tanesının cocugu var dıer 2 sı hamıle bı ben vardırm aralarında ...
Arada sırada cocuklarını suzerken gozgoze geldıgımız oldu hemen cevırdım kafamı sankı boyle ımrenıyomusum gıbı bakıyom gıbı olmasın dıye ...
Ama gercekten en cok ılk defa dun ozendım yanı hamıle olsaydım keske dedım

:çok üzgünüm:

kıyamam canım benim: Bende aynı senin gibiyim. Arkadaşlarımın hepsinin ya çocuğu var yada hamile. Benim hem yaşım büyük hemde bişey yok.
Ablamın yeni bebği oldu ona bile sevinemiyorum. Imreniyorum galiba.
Bebeği görmeye gidesim bile olmuyor. Onun için birbirimiz çoy iyi anlayabiliyoruz.
Inşş hepimiz en kısa zamanda bebiş heberleri alırız.

bu kadarcık mı ib tek gaye mi halay çekiyo aşkolsun ya :umursamaz:

X