Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım bende bu ay dkh kullanıyorum haftasonu bitecek benimki. Klomenden dolayı kist oldu ve adet görmeme rağmen gitmedi. İnşallah bu sefer gidecek ve devam edeceğim.

hapa başladım akşam ,doktoru dinlesem iyi olacak allah sağlık verdikçe nasılsa olur bebişlerimiz topladım biraz kendimi akşam eşimle konuştuk iyi geldi.inşallah gider kistlerimiz gayecim

kimsenin kimseyi takmaması söz konusu olmaz kızlarr alıngan olmayın...ben mesela işte olduğum için her na okuyamıyorum... arada okuyup cevaplıyorum...ama bende yeniyim burası öle bi yer değil:)))

beni de ekleyin dicem ama tarihim hep şaşırıyor düzensizlikten ama sonuna şoru işareti koyabilirsiniz

beni de ekleyin dicem ama tarihim hep şaşırıyor düzensizlikten ama sonuna şoru işareti koyabilirsiniz

canım ben sana sormuştum gulus27 de vardı ikinizde tarihlerimiz düzenli değil demiştiniz
ben de o nedenle eklemedim ama seni biliyorum tatlımmm

kimse benimle konuşmadı hiç oralı olmadı ben de bu ay hamile kalmak istiyorum inş. benide listenize ekleyin lütfen :çok üzgünüm:

yok canımcım bişi sormadığın yada konu olmadığı için bişi dememiştir. burdakiler genelde işten giriyor... o yüzden

kimse benimle konuşmadı hiç oralı olmadı ben de bu ay hamile kalmak istiyorum inş. benide listenize ekleyin lütfen :çok üzgünüm:

canım ekleyen arkadaş topike girmediyse görmez ki seni girince yazını okur ekler merak etme :teselli:

canım ben sana sormuştum gulus27 de vardı ikinizde tarihlerimiz düzenli değil demiştiniz
ben de o nedenle eklemedim ama seni biliyorum tatlımmm

evet canım biliyorum merak etme en alta soru işareti olarak eklediklerinin oraya yazabilirsin beni en azından ismimi görmek de mutlu edecektir beni:dance:

gültun tarihni yazar mısın
yazmışsanda kusura bakma dikkatle takip etmeye çalışıyrum ama arada aksaklıklar oluşuyor :KK43:

gültun tarihni yazar mısın
yazmışsanda kusura bakma dikkatle takip etmeye çalışıyrum ama arada aksaklıklar oluşuyor :KK43:

canım 7 şubatta kırmızıları gordum bir sonraki 8 mart hangisini yazarsan.tşklerzemuszemus

X