benide ekleyin bekleme listesine
slm canım kimsenin bizi taktığı yok :hulya: nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide ekleyin bekleme listesine
kızlar benimle tanıştığınıza çok memnun oldum yani mafoldumben
Canım bende bu ay dkh kullanıyorum haftasonu bitecek benimki. Klomenden dolayı kist oldu ve adet görmeme rağmen gitmedi. İnşallah bu sefer gidecek ve devam edeceğim.
slm canım kimsenin bizi taktığı yok :hulya: nasılsın
kimse benimle konuşmadı hiç oralı olmadı ben de bu ay hamile kalmak istiyorum inş. benide listenize ekleyin lütfen :çok üzgünüm:
beni de ekleyin dicem ama tarihim hep şaşırıyor düzensizlikten ama sonuna şoru işareti koyabilirsiniz
tşk edrim iyiyim çok şükür sen nasılsın.gorur yazan arkadaş heralde ekler bizide:)
kimse benimle konuşmadı hiç oralı olmadı ben de bu ay hamile kalmak istiyorum inş. benide listenize ekleyin lütfen :çok üzgünüm:
hoşgeldin canımmm
tarihini ver tatlım
kendini anlat bize tatlım?
canım ben sana sormuştum gulus27 de vardı ikinizde tarihlerimiz düzenli değil demiştiniz
ben de o nedenle eklemedim ama seni biliyorum tatlımmm
GÜNAYDINLAR efendim
GÜNAYDINLAR efendim
canım ekleyen arkadaş topike girmediyse görmez ki seni girince yazını okur ekler merak etme :teselli:
gültun tarihni yazar mısın
yazmışsanda kusura bakma dikkatle takip etmeye çalışıyrum ama arada aksaklıklar oluşuyor