Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlarrr...çok hastayım ben...öksürüyorum ciğerlerim acıyor....doktora hiç gidesim yok...işte takılıyorum

geçmiş olsun canım bende hasta yolcusuyum galiba boğazıma bişey takılmış gibi ne gıcık her akşam bitki çayı içiyorum yine de yaranamıyorum vücuduma yaaaaaaaaa:1no2:

hımö tamam baktım neyse rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

ınsallah hayırlı zaman ne zaman sa

dun arkadaslarla toplandık 5 tanesının cocugu var dıer 2 sı hamıle bı ben vardırm aralarında ...
arada sırada cocuklarını suzerken gozgoze geldıgımız oldu hemen cevırdım kafamı sankı boyle ımrenıyomusum gıbı bakıyom gıbı olmasın dıye ...
ama gercekten en cok ılk defa dun ozendım yanı hamıle olsaydım keske dedım

:çok üzgünüm:

kızlar bende geldim listeye benide eklermisiniz şubat ayında bende hamile kalmak istiyorum

hoşgeldin HıLAL eger şubat ayında bekledigin adet dönemi tarihini yazarsan aysel ekliycektir seni

dun arkadaslarla toplandık 5 tanesının cocugu var dıer 2 sı hamıle bı ben vardırm aralarında ...
arada sırada cocuklarını suzerken gozgoze geldıgımız oldu hemen cevırdım kafamı sankı boyle ımrenıyomusum gıbı bakıyom gıbı olmasın dıye ...

kıyamam canım ya malesef öyle artık sabır zorlaşıyor en yakınımızın dogum haberine bile sevinemiyoruz

kuzum bak şimdi şu bir gerçek...insanlar tuhaflar...evliler evli olmayanlardan üstün sanıyorlar başta..özendiriyorlar...sonra bebeği olanlara olmayanlara....biz burda bu özlemimizi söylesekte malesef diğerlerine bu yüzümüzü göstermemeliyiz...bu acı ama böyle... olmayadabilir insanın bebeği...aman neyse dediğim gibi asla burnunu kırmayacaksın....

geçmiş olsun canım bende hasta yolcusuyum galiba boğazıma bişey takılmış gibi ne gıcık her akşam bitki çayı içiyorum yine de yaranamıyorum vücuduma yaaaaaaaaa:1no2:

dikkat et kendine.... vitamşn al bide

kuzum bak şimdi şu bir gerçek...insanlar tuhaflar...evliler evli olmayanlardan üstün sanıyorlar başta..özendiriyorlar...sonra bebeği olanlara olmayanlara....biz burda bu özlemimizi söylesekte malesef diğerlerine bu yüzümüzü göstermemeliyiz...bu acı ama böyle... olmayadabilir insanın bebeği...aman neyse dediğim gibi asla burnunu kırmayacaksın....

yok canım ben zaten aılemı bıle daha ıstıyoruz demedım kı ..nasıb hayırlısı daha yenıyız tadını cıkaralım falan dıyorum...
yoksa dedıgın gıbı ınsanlar ay ıstıyoda olmuyo bak yazık falan gıbı moda gırerler kafamı bozarlar terslerım yanı :eek:klava:

yok canım ben zaten aılemı bıle daha ıstıyoruz demedım kı ..nasıb hayırlısı daha yenıyız tadını cıkaralım falan dıyorum...
yoksa dedıgın gıbı ınsanlar ay ıstıyoda olmuyo bak yazık falan gıbı moda gırerler kafamı bozarlar terslerım yanı :eek:klava:

ben aileme zamanı var diyorum..diğerlerine de kocam tahtından olmak istemiyor yaparız bi ara diyorum kiii bu yalan değil:)

ben aileme zamanı var diyorum..diğerlerine de kocam tahtından olmak istemiyor yaparız bi ara diyorum kiii bu yalan değil:)

bende söylemiyorum kimseye uğraştığımızı herşeyin altında bir sebep aramalarını sevmem kimseye dert anlatmak zorunda değilim. soruyorlar düşünmüyonuz mu diye bende çalışmalara başladık diyorum ha deyince olmuyor ya zamanı var deyip geçiştiriyorum kızlar, sadece eşimle benim aramda o kadar bide iş yerindeki oda arkadaşım biliyor o kadar:1rolleyes:

HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
* prayforU :emir_bebek:
* gokcek :emir_bebek:
* bilcan :emir_bebek:
* tek0633 :emir_bebek:
* bmen :emir_bebek:
* baklava :emir_bebek:
* elay_34 :emir_bebek:
* mercan76 :emir_bebek:
* NPSL :emir_bebek:
* badegül :emir_bebek:
* eso11 :emir_bebek:
* efsanur :emir_bebek:
* sudet :emir_bebek:
* dmtumt84 :emir_bebek:
* sitare82 :emir_bebek:
* ceydan :emir_bebek:
* papatipapati :emir_bebek:
* sebin :emir_bebek:
* supreme :emir_bebek:
* ulkuufuk:emir_bebek:
* tubiloshh :emir_bebek:
* A&S :emir_bebek:
* melda06:emir_bebek:
* TOMTOMM :emir_bebek:
* lapaci :emir_bebek:
* bullancak :emir_bebek:
* clarita :emir_bebek:

Bekleme Listesi
sansli------------------(beklemeye aldı)
pelly1------------------(beklemeye aldı)
sellvi-------------------(beklemeye aldı)
erkaymak------------(tedavi nedeniyle beklemeye aldı)
gyshnky mart ayını bekliyoruz
)

OCAK 2010 LİSTEMİZ
emineu------------------ 11 ocak kırmızıları gördü :KK43:((
sevgi0535---------------- 13 ocak
bade_34----------------- 20 ocak
samsak------------------ 23 ocak kırmızılar geldi :KK43:((
bekleyis------------------ 24 ocak

erkaymak---------------- 2 şubat kırmızıları görfü :KK43:(((
nilde----------------------- 2 şubat
ekakal--------------------- 5 şubat kırmızıları gördü :KK43:((
ayşen_34---------------- 13 şubat
krizantem20------------ 13 şubat
clarita--------------------- 14 şubat hamişşşşşşşşş
mersel_2509------------ 15 şubat
yusnes-------------------- 15 şubat
mervam------------------- 16 şubat
mugmug1---------------- 17 şubat
ravzanur------------------- 18 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat
edut------------------------ 22 şubat
bafo------------------------ 23 şubat
bitan----------------------- 23 şubat
naaz----------------------- 26 şubat
barays-------------------- 27 şubat
zeytin1007------------- 28 şubat
nurzul--------------------- 2 mart
pelinsee------------------ 3 mart
lorkee--------------------- 4 mart
ayşima04---------------- 6 mart
bebişkom88------------ 8 mart
yvonna-------------------- 14 mart

bitte????????????
alyena34-------------------???????
sekerkız67----------------???????
kızlar listede yanlışlık olursa beni mutlaka uyarın; çalışırken hata yapmış olabilir

maşallah liste bayağı kabarık amn nazar değmesin :nazar:

valkıp valizimi hazırlayım bari zemuszemus

ohh ne guzel ...cok heyecan oluyo dımı valız hazırlarken bıle ..
ben lıseden berı aılemden ayrıyım ama hala gıderken aynı heyecan ve donerken aynı burukluk oluyo
ınsallah ben de 2 haftaya kdr gıdıcem annem amelıyat olacak hayırlısı ıle

ne vitamini alacağım hiç anlamam hastalıklardan ve nasıl geçileceğinden hayatımda hasta olmamış biriyim çok ama çok nadir olurumyerimseniben

kadın doğumcu bana hamilelikte kullanılan vitamini verdi elevit verdi...bence onu al ama önerisi olan varsa onlarda sölesin

X