Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın lorkeee
nasılsınız bende şubatta aslında uzun zamandır çift çizgiyigörmek istiyorum ama inş. o ay bu ay olur dün adet oldum yeni adet tarihim 28şubat allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
uzun süredir girip okuyorum hamişlere allah bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda bebişini kondursun göbeğinee
günaydın kızlar
dün akşam eşim kan sonucunu getirdi malesef bişey yok 1 çıkmış değerim adette olmadım henüz neyse bakacaz artık bu ay inşallah :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım regl olana kadr umıtsızlık yok burda adetınden 60 gun sonra hamıle oldugunu ogrenen arkadasımız var sen yıne calısmalara devam et mutlaka
Günaydin kizlar nasilsiniz?
Ben hic iyi degilim dün aksam daha dogrusu gece adet oldum senağlama
Ilk defa böyle gecikmisti neden böyle oldu anlamadim cok mutsuzum mafoldumben
hayırlısı olsun bahark... biz pcolularda hiç belli olmuyor ümitsiz olma... bende adetimin 31. günü kan testi yaptırdım 0,1 çıktı ama hamile olduğumu öğrendim =)) geç yumurtlama olabilir, geç döllenme olabilir..adet olana kadar umut kesilmez... 60 gün adet olamayınca ancak gösterdi kendini bebeğim
bahark, gulus27, halev, lorkee, TOMTOMM hepinizee günaydııın kıslarr nasılsınızzz
canım ya uzulme benımde gecen ay ılk defa 4 gun gecmıstı aynen senın gıbı heveslenmıstım.. ama hayırlısı olsun ...
vucut kendını ıyıce hamılelıge hazırlıomus o yuzden oluyormus bunlar dedıler ... kendımı avuttum boshayallersmile
bırlıkte hemen gecırıcez bu ayı da bakalım onumuzde kı ay ınsallah guzel haberler alırız :Saruboceq:
günaydın kızlar
dün akşam eşim kan sonucunu getirdi malesef bişey yok 1 çıkmış değerim adette olmadım henüz neyse bakacaz artık bu ay inşallah :Saruboceq: