Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

pkolu arkadaşlar!...
sadece yumurtlama günleri değil adet oalna kadar gü aşırı ilişki yaşıyorsunuz değil mi??????
benim gibi bir örnek varken aman buna dikkat edin :kahve:

çoğu zaman hergün ama bazen bir gün dur bir gün yap kaydirigubbakcemile3

bende geçen ay öğrendim pkolu olduğumu adetlerim düzenliydi 2 hafta geçince testtede hamile olmadığım çıkınca doktora gittim öyle öğrendim yooksa hala bilmiyodum inşallah canım hamilesindir hiç tedavi falan gördün mü bana doktor hiç bişi vermedi bir sene sonra hamile kalmazsan gel dedi :KK43:

tedavi görmedim canım ama zaten yeni başladık biz bebiş düşünmeye ama bu adet düzensizliği sinir ediyor beni evet genelde öyle diyorlar erken henüz

pkolu arkadaşlar!...
sadece yumurtlama günleri değil adet oalna kadar gü aşırı ilişki yaşıyorsunuz değil mi??????
benim gibi bir örnek varken aman buna dikkat edin :kahve:
arkadaşlar cok özür dilerim pukolu ne demek anlamadım yabancı kaldım yaaa..

çoğu zaman hergün ama bazen bir gün dur bir gün yap kaydirigubbakcemile3

adet olana kadar boş geçirmemek lazım... ben adet olmam gereken gün yumurtladım.. ve tesadüf o gün ilişki olmuş ve hamile kaldım... doktorum dedi pkoslular kedinlikle adet olana kadar gün aşırı ilişki yaşamalı.. yumurtanın ne zaman çatlayacağı hiç belli olmuyor çünkü

hoşgeldin bullancak anne... nasılsın bakalıımm??? bir sorun yok inş

iyim canım bulantılar dışında tabi özellikle tavuk kokusuna bayağ bir hasasiyeti var benim :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın....işler yogun biraz gec bakıyorum ekrana kusura bakma

oohh kızlar masallah kalabalık gorunuyo burası ...
ben uzunca telefon gorusmelerı msn derken yenı geldım okudum ama sımdıde yemek yapmaya gecmem gerektıgını farkettım ..
neler var aksm menunuzde bakalaım

adet olana kadar boş geçirmemek lazım... ben adet olmam gereken gün yumurtladım.. ve tesadüf o gün ilişki olmuş ve hamile kaldım... doktorum dedi pkoslular kedinlikle adet olana kadar gün aşırı ilişki yaşamalı.. yumurtanın ne zaman çatlayacağı hiç belli olmuyor çünkü

evet doğru söylüyorsun canım gerçi öyle bir sorun yok bizde hergün olsada olur yani :kedi:

iyim canım bulantılar dışında tabi özellikle tavuk kokusuna bayağ bir hasasiyeti var benim :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın....işler yogun biraz gec bakıyorum ekrana kusura bakma

tebrik ederim hamile olduğunu şimdi öğrendim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:1hug:

aman bebiş iyi olsun yeter ki..
beniö bir sıkıntım yok çok şükür.... yarın 6 hafta olucam alkisalkisalkis

ben uzunca telefon gorusmelerı msn derken yenı geldım okudum ama sımdıde yemek yapmaya gecmem gerektıgını farkettım ..

eşim fırında sebzeli pide yapacakmış cokacimcoook

Bende simdi kara kara bunu düsünüyordum tatlim ya kaydirigubbakcemile3
Sende ne var belki banada bir fikir olur.

şekerim;
cokacimcoook
mantar çorbası
etli patates yemeği
pirinç pilavı
salata

teşekkür ederim cevaplarınız için denemek istiyorum bende başinda sizingibi düşündüm naıl olsa kendiliginden oluyor diye ama her ay kırmızıları görünce hüsrana ugruyorum yeni evli sayılırımda canım benim yaşim 34 oldu risk li döneme yaklaştım bilseydim daha erken evlenirdim ne bilim cocuk sahibi olmanın bu kadar zor oldugunu:):)allah hepimize nasip etsin elbet olacak allahım bizlerede verir inanıyorum

veee mesai biter lapacı giiderrr
opuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlar kıslarr...
kendinize iyi bakın...
sevgiyle kalın emi
kaydirigubbakcemile5

sebincim tşk ederim allahım isteyen herkese versin.... ilk hamileliğim de benimde yok tu ama bunda var her bebek aynı olmazmış diyorlar :)

evet doğru söylüyorsun canım gerçi öyle bir sorun yok bizde hergün olsada olur yani :kedi:

ne kadar zamandır evlisin? walla biz 2 ay 1 dolu 1 boş yaptık karavana çıktı en son bıkıp canımız istediğinde yaptık hedefi bulduk.tabi yapabiliyorsan gün aşırı en iyisi.ama havalar sğuk her sabah duş al işe git hasta olucam diye korkuyordum :roflol:

X