Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canimm cok tesekkurlerr allah razi olsun .allahimm dualarimizi bos cikarmasinnn:Saruboceq:sizlerle yola devamm diyorummm :lepi:

günaydın şeker:)...kızlar bişi sorcam bu forumun ilk başlangıcı ne zaman...

canimm cok tesekkurlerr allah razi olsun .allahimm dualarimizi bos cikarmasinnn:Saruboceq:sizlerle yola devamm diyorummm :lepi:

tabiki....Allahın izniyle bebişlerimzin bi sürü teyzesi ve kardeşleri olacak dimi kızlaarrrr

iyiyim canım sen nasılsın inş. bu ay patlama olacak kızlar allahım hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin tüm isteyenlere

AMİNNN. CANIM İNŞALLAH HEPİMİZE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN. BU AY BOL BOL HALAY ÇEKERİZ.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam barays+, edut, halev, nurzul, ravzanur
herkesın keyfı yerınde ınsallah

Edut canım ÖksÜrÜĞÜn geÇmemıŞ. DedıĞım gıbı kulak burun boĞaza gıtsen ıhmal etme bence. Dahılıyecıler bıŞey bulamadı. Benı 3 ay oyaladı sonra kulak burun boĞaza gıttım 3 gÜnde geÇtı. SÜreklı ÖksÜrmek Çok zor

işteyim ya çok izin alamıyorum haftaya adet olunca 3i. günü kadın doğumcuya gidince kulak burun boğazada gideyim diyorum...ya tutunca sesim kısılıyor nefes alamıyorum öksürmekten halim kalmıyor...

canlar benim cikmam lazim temizlik yapacagimm size iyi hayirli sohbetler hepiniz opuldunuzzopuyorumnanaktan

bugunude gecır canıımmm ınsallah yarına bı test yaparsıın senın gecmıyodu hıc bıldıgım kadaar ınallah olmasssınn

yenı annecik
bakalım ınsallah gelmez
benım gecıkmem olmuyor hıc
gorecegız bakalım
ınsallah
dualarınızı esırgemeyın lutfen benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…