Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kolay gelsin...yorma kendini
sagoll sekerrrimmm en azindan stress atarimmzemuszemus
evet
cmtesı ne kadar bekleyelım
:hulya:
hadii mugmugumm insaalahh hayirli haberini duyarizzzz ben olsam dayanamazdim cumartesiye kadar ama yinede sen bilirsinn:kedi:ben biraz sabirsizimdirr kaydirigubbakcemilehadi opuldunuz hepinizz byy

yenı annecik
bakalım ınsallah gelmez
benım gecıkmem olmuyor hıc
gorecegız bakalım
ınsallah
dualarınızı esırgemeyın lutfen benden

eger gecıkmen olmuyosa canıım bırazcıkk umutlan derım ben sana artıık gecen ayda 31 cektı sen gunun 2 gectı say yarın sbah ılk ıdrarla tekrar dene canım olurmuuu

eger gecıkmen olmuyosa canıım bırazcıkk umutlan derım ben sana artıık gecen ayda 31 cektı sen gunun 2 gectı say yarın sbah ılk ıdrarla tekrar dene canım olurmuuu

son adet 20 ocak
29.cu gun olmam lazımdı yanı dun bugun 30
zemuszemus
annecik
yeni annecik bana dua et lutfennn

SLM KIZLAR.anladığıma göre MUGMUG için umudumuz arttı.peki diğerleri bugünlerde mervam ve ravzanur falan da vardı galiba?

OLEY OLEY OLEY :teytey: mugmug cum inş. senden de aynı haberi alırız.Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşatsın o mutluluğu.Ravzanur kırmızı kart görmüş.Dilerdim ki onun için de sevinebileyim.Ama üzülmeye de gerek yok.her işte bir hayır vardır.demek ki uygun bir zaman değilmiş.Bir dahaki ay mutlu haberini alırız onun da inş.:Saruboceq: sabırla beklemek lazım.hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan.Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

inşallah canım ya bende seni merak ediyorum çok umutluyum senden rabbim yüzünü güldürecek inşallah bu sefer ne zaman gelsem aysele seni soruyorum bafo ne yaptı ne aşamada diye.........

canım benım yaasağolasın...hepiniz sağolun...

dun akşam ve bu sabah kahverengi akıntı oldu...daha 1 hafta var..çok korkuyorum doktoru aradım ama ulaşamadım ...ya ne sımdı bu yaa

:a015:
günaydın şeker:)...kızlar bişi sorcam bu forumun ilk başlangıcı ne zaman...

ben ekimden beri burdayım ama daha eskisini bilemiyorum

anniş nabersin... minik kuş nasıl...opuyorumnanaktan

canım beniiiim. telaşlanma.ama mutlaka dinlen.çok ayakta kalma, yürüme ve bol bol su iç.korkma.ben 6 haftalık hamileyken kahveengi akıntım oldu.dinlendim.hala da kendimi çok yormuyorum dikkat ediyorum.Hayırlısı ise olur inş.Ben takvimime 22 şubata not almışım bafonun sonucu diye ama kızlar 26 dediler.hangisi doğru?

ay inşallah evet kendimi yordum mu acaba off

24ü canım test günüm

:Saruboceq:

anniş nabersin... minik kuş nasıl...opuyorumnanaktan

iyiyiz canım. 13. haftamıza gireceğimiz günü bekliyoruz dört gözle.dediğim gibi kendimi çok yormamaya çalışıyorum.kan şekerim çok düşük o yüzden diyetimi artırdı da artırdı dr.um.millet ilk 3 ayda kusmaktan kilo kaybediyor bense yatmaktan ve yemekten 3 kilo aldım bile.ama olsun.bebeğimin sağlığı yerinde olsun yeter ki.annem telefonda aman kızım çok hamurişi yeme bak sonra aldığın kiloları veremezsin benim gibi diyor.dr. kan şekerin çok düşük değerlerde daha sık daha çok ye yoksa bebeği besleyemezsin diyor.herkes bir şey diyor anlayacağın :1rolleyes:

ay inşallah evet kendimi yordum mu acaba off

24ü canım test günüm

:Saruboceq:

mümkün olduğunca yat canım.hatta sola dönüp yatmayı tavsiye ediyo dr.lar nedense.sanırım kasıklara giden kan miktarı öyle daha fazla oluyor

ayyy BAFO profil resmini şimdi fark ettim.ne şeker bir resim o öyle.tüpün içindeki senin göbüşüne girsin inş. (biraz küfür eder gibi oldu ama tamamen iyi niyetliyim :roflol: )

Bafocum bence kahverengı renk ıÇın endıŞelenme. BebıŞ yerleŞıyodur.bır kaÇ yerde okumuŞtum. YerlemŞme lekesıdır umarım. Bolca dınlen. ınŞŞŞ hamıŞsındır.

afiyet olsun kızlar adet olan arkadaşlar geçmiş olsun yeni ay yeni unutlar inş. buay gelir meleğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…