- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar hoşgeldiniz
Mervam eşine nasıl söyledin? ne tepki verdi?
geçmiş olsun edut elma kabuğunu kalın soyup haşlayıp suyunu içmek kesiyo diye biliyorum öksürüğü canım istersen bir dene
Hepİnİze teŞekkÜrler kızlar evet sÜrecİ anlatayım adetİmİn 3 gÜnÜ kİst kotrolu yapıldı uygundur dendİ gonal -f e baŞladım gnde 75 uİ gÖbekten 10 gÜn kontrıle gİttİm 23-13 mm olmuŞlar 2 gÜn daha kullandım oldu bana 675 uİ devlet 450uİ lİk paketİn bİ kısmını karŞılıyo 125 lİra Ödedİm gerİsİnİ fİrmadan İstedİ kardeŞİm verdİler hastanede İntÖrn doktor faydasını gÖrÜyoz saĞolsun netİcede 13.gÜn gİttİm 19-20 mm olmuŞlar o gÜn akŞam ovİtrelle vuruldum Çatlatma İĞnesİ 36 saat sonra yanİ dÜn 10-11 de aŞılamayı yaptılar ovİtrelleyede 80 lİ ra verdİm benİm 3. Sİklus ovİtrelleyİ devlet 2 defa karŞılıyo....
Günaydın kızlar... Edacım canım aşılaman hayırlı olsun inşallah ilk denemende tutar ve bize müjdeli haberler verirsin.Şimdi kendine dikkat etme ve dua etme zamanı.
Kızlar benim adetten hala ses seda yok. gıcık oldum yaa bütün hesaplamam şaştı.
bitte, edut, gyshnky, halev, mervam
günaydın kızlar nasılsınız bir hamişimiz varmış mervam hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin ve tüm hamişlerin
denetim bitti allaha şükür işlerim biraz rahatladı artık daha sık gelecem inş. topiğee
parsından çok o göbek iğneleri zor oluyormu...galiba son günlerde dizle baldır arası bir yere iğne vuruluyor...kendinmi vurdun
yok canım ya mecbur kalınca yapıyosun ben bırak kendimi başaksu*ına iğne yaparken bakamam ete iğne girdiğini düşününce içim geçer ama yaptım alıştım yani ben bide üniversite hastanesşinde yaptırdığım için maliteltler azaldı baya...
kizlar gunaydinnn .benimkiler dun geldii maleseff :gitme:dunden beri dr.a ulasmaya calisiyorumm sinir oluyom su alman dr.birsey anlamiyolar yaaaohaoldumsmileekakal cim insallahh ilk denemede bebisin sana simsiki tutunurrr.hadi kizlar bir hamis haberi alayimda moralim yerine gelsinnn senağlama