Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Mervam eşine nasıl söyledin? ne tepki verdi?

telefonda soledım duun cok sevındı hemen dıkkat ett demeye absladı bızımkı cok pıpırıktırr ole ıste ınsallah sızdeee tez zaman:Saruboceq::Saruboceq:da hamıs kalırsınız arkadaslarımmm

ılk oglumda naz yapmamıstıım sımdı tadını cıkaracaaam naz yapmaya basladım bıle dun gece nevresım takımarını ona gecırttımmm gercı pek becerıksız altann kıs kıs guluyom ama been

Edacım aşılaman nasıl oldu biraz detaylı anlatır mısın? yani öncesinde neler yaptılar işlem nasıl gerçekleşiyor tam olarak. Bilgimiz olsun benim klomen denemeleri tutmazsa bende aşılamaya geçicem sanırım. Birde maliyeti ne oldu? devlette mi özelde mi yaptırdın?

EdacıĞım canımmm
ınŞ. ılk ve son aŞılama olurda 4 martta senın ıÇın halay Çekerız bıtanemmm

adcım mart bebişi olursa karakış bebeği olacak ınşallah...tabi hayırlıysa...amin inşallah

Hepınıze teŞekkÜrler kızlar evet sÜrecı anlatayım adetımın 3 gÜnÜ kıst kotrolu yapıldı uygundur dendı gonal -f e baŞladım gnde 75 uı gÖbekten 10 gÜn kontrıle gıttım 23-13 mm olmuŞlar 2 gÜn daha kullandım oldu bana 675 uı devlet 450uı lık paketın bı kısmını karŞılıyo 125 lıra Ödedım gerısını fırmadan ıstedı kardeŞım verdıler hastanede ıntÖrn doktor faydasını gÖrÜyoz saĞolsun netıcede 13.gÜn gıttım 19-20 mm olmuŞlar o gÜn akŞam ovıtrelle vuruldum Çatlatma ıĞnesı 36 saat sonra yanı dÜn 10-11 de aŞılamayı yaptılar ovıtrelleyede 80 lı ra verdım benım 3. Sıklus ovıtrelleyı devlet 2 defa karŞılıyo....

Hepİnİze teŞekkÜrler kızlar evet sÜrecİ anlatayım adetİmİn 3 gÜnÜ kİst kotrolu yapıldı uygundur dendİ gonal -f e baŞladım gnde 75 uİ gÖbekten 10 gÜn kontrıle gİttİm 23-13 mm olmuŞlar 2 gÜn daha kullandım oldu bana 675 uİ devlet 450uİ lİk paketİn bİ kısmını karŞılıyo 125 lİra Ödedİm gerİsİnİ fİrmadan İstedİ kardeŞİm verdİler hastanede İntÖrn doktor faydasını gÖrÜyoz saĞolsun netİcede 13.gÜn gİttİm 19-20 mm olmuŞlar o gÜn akŞam ovİtrelle vuruldum Çatlatma İĞnesİ 36 saat sonra yanİ dÜn 10-11 de aŞılamayı yaptılar ovİtrelleyede 80 lİ ra verdİm benİm 3. Sİklus ovİtrelleyİ devlet 2 defa karŞılıyo....

Anladım canım.maliyeti çokta yüksek değil. Hayırlısı olsun inşallah.Bu çabalarının sonucunu alırsın bizde halayını çekeriz inşallah

parsından çok o göbek iğneleri zor oluyormu...galiba son günlerde dizle baldır arası bir yere iğne vuruluyor...kendinmi vurdun

Günaydın kızlar... Edacım canım aşılaman hayırlı olsun inşallah ilk denemende tutar ve bize müjdeli haberler verirsin.Şimdi kendine dikkat etme ve dua etme zamanı.
Kızlar benim adetten hala ses seda yok. gıcık oldum yaa bütün hesaplamam şaştı.

bitte, edut, gyshnky, halev, mervam
günaydın kızlar nasılsınız bir hamişimiz varmış mervam hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin ve tüm hamişlerin
denetim bitti allaha şükür işlerim biraz rahatladı artık daha sık gelecem inş. topiğee

günaydın arkadaşlar hoş geldiniz iyisiniz umarım

parsından çok o göbek iğneleri zor oluyormu...galiba son günlerde dizle baldır arası bir yere iğne vuruluyor...kendinmi vurdun

yok canım ya mecbur kalınca yapıyosun ben bırak kendimi başaksu*ına iğne yaparken bakamam ete iğne girdiğini düşününce içim geçer ama yaptım alıştım yani ben bide üniversite hastanesşinde yaptırdığım için maliteltler azaldı baya...

lapaci nerde...hamile kalınca bizi terkmi etti benmi karşılaşmıyorum

yok canım ya mecbur kalınca yapıyosun ben bırak kendimi başaksu*ına iğne yaparken bakamam ete iğne girdiğini düşününce içim geçer ama yaptım alıştım yani ben bide üniversite hastanesşinde yaptırdığım için maliteltler azaldı baya...

Allah çabalarını zayi etmez inşallah kuzum

kizlar gunaydinnn .benimkiler dun geldii maleseff :gitme:dunden beri dr.a ulasmaya calisiyorumm sinir oluyom su alman dr.birsey anlamiyolar yaaaohaoldumsmileekakal cim insallahh ilk denemede bebisin sana simsiki tutunurrr.hadi kizlar bir hamis haberi alayimda moralim yerine gelsinnn senağlama

kizlar gunaydinnn .benimkiler dun geldii maleseff :gitme:dunden beri dr.a ulasmaya calisiyorumm sinir oluyom su alman dr.birsey anlamiyolar yaaaohaoldumsmileekakal cim insallahh ilk denemede bebisin sana simsiki tutunurrr.hadi kizlar bir hamis haberi alayimda moralim yerine gelsinnn senağlama

burası insanı gaza getiryor...ben bu ay bebişi kesin beklemiyorum, ki haklı nedenlerim var:))... ama 22 si adetim hergün gün sayıyorum... ya tutarsa diye:) hem beklemeyip hem üzülmek... üzme kuzum kendini..en azından adet oldun, sağlıklısınolumunekankayizsmile

iyiyim canım sen nasılsın inş. bu ay patlama olacak kızlar allahım hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin tüm isteyenlere

X