- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
ayyy ciddimisin...dur ama gaza gelmeyelim... bekle bakalım 1-2 gün..adet belirtin varmı
evet
cmtesı ne kadar bekleyelım
:hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ciddimisin...dur ama gaza gelmeyelim... bekle bakalım 1-2 gün..adet belirtin varmı
sagoll sekerrrimmm en azindan stress atarimmzemuszemuskolay gelsin...yorma kendini
hadii mugmugumm insaalahh hayirli haberini duyarizzzz ben olsam dayanamazdim cumartesiye kadar ama yinede sen bilirsinn:kedi:ben biraz sabirsizimdirr kaydirigubbakcemilehadi opuldunuz hepinizz byyevet
cmtesı ne kadar bekleyelım
:hulya:
yenı annecik
bakalım ınsallah gelmez
benım gecıkmem olmuyor hıc
gorecegız bakalım
ınsallah
dualarınızı esırgemeyın lutfen benden
eger gecıkmen olmuyosa canıım bırazcıkk umutlan derım ben sana artıık gecen ayda 31 cektı sen gunun 2 gectı say yarın sbah ılk ıdrarla tekrar dene canım olurmuuu
son adet 20 ocak
29.cu gun olmam lazımdı yanı dun bugun 30
zemuszemus
annecik
yeni annecik bana dua et lutfennn
SLM KIZLAR.anladığıma göre MUGMUG için umudumuz arttı.peki diğerleri bugünlerde mervam ve ravzanur falan da vardı galiba?
SLM KIZLAR.anladığıma göre MUGMUG için umudumuz arttı.peki diğerleri bugünlerde mervam ve ravzanur falan da vardı galiba?
inşallah canım ya bende seni merak ediyorum çok umutluyum senden rabbim yüzünü güldürecek inşallah bu sefer ne zaman gelsem aysele seni soruyorum bafo ne yaptı ne aşamada diye.........
günaydın şeker:)...kızlar bişi sorcam bu forumun ilk başlangıcı ne zaman...
OLEY OLEY OLEY :teytey: mugmug cum inş. senden de aynı haberi alırız.Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşatsın o mutluluğu.Ravzanur kırmızı kart görmüş.Dilerdim ki onun için de sevinebileyim.Ama üzülmeye de gerek yok.her işte bir hayır vardır.demek ki uygun bir zaman değilmiş.Bir dahaki ay mutlu haberini alırız onun da inş.:Saruboceq: sabırla beklemek lazım.hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan.Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
canım benım yaasağolasın...hepiniz sağolun...
dun akşam ve bu sabah kahverengi akıntı oldu...daha 1 hafta var..çok korkuyorum doktoru aradım ama ulaşamadım ...ya ne sımdı bu yaa
:a015:
ben ekimden beri burdayım ama daha eskisini bilemiyorum
canım beniiiim. telaşlanma.ama mutlaka dinlen.çok ayakta kalma, yürüme ve bol bol su iç.korkma.ben 6 haftalık hamileyken kahveengi akıntım oldu.dinlendim.hala da kendimi çok yormuyorum dikkat ediyorum.Hayırlısı ise olur inş.Ben takvimime 22 şubata not almışım bafonun sonucu diye ama kızlar 26 dediler.hangisi doğru?
anniş nabersin... minik kuş nasıl...opuyorumnanaktan
ay inşallah evet kendimi yordum mu acaba off
24ü canım test günüm
:Saruboceq: