Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben hiç hamile kalmadım, emin olun bu daha büyük endişe ya hiç kalamıyorsam diyorsun hep...tabi hep korunduk son 1 aya kadar ama 32 yaşında bunu bilmemek zor Allahım sesimizi duysun inşallah

kızlar ben hiç hamile kalmadım, emin olun bu daha büyük endişe ya hiç kalamıyorsam diyorsun hep...tabi hep korunduk son 1 aya kadar ama 32 yaşında bunu bilmemek zor Allahım sesimizi duysun inşallah

Yok canım hiç endişe etme zamanı gelince sende anne olacaksın eminim bundan.Mesela benim durumumda birinin doğum yapması zor bir ihtimal hamile kalabilsemde.Ama Allahım isterse buna hiç birşey engel olamaz.benimse bir oğlum var öyle ümitsizliğe kapılma:1rolleyes:

Ben çift rahimliyim.Zor hamile kalıyorum ve düşük yapma ihtimalim çok yüksek.Haziranda 4.5 aylık bebeğimi düşürdüm.

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM GEÇMİŞ OLSUN. TV DE DUYMUŞTUM ÇİFT RAHİMDEDE HAMİLE KALAN BAYANI. BELKİDE SENDE ÖYLE KALABİLİRSİN ALLAH BİR İSTERKEN SANA 2 EVLAT BİRDEN VERİR. İNŞ HAYIRLI EVLATLARIM OLSUN.RABBİM DUALRIMIZI KABUL EDER BİR GÜN İNŞ..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yok canım hiç endişe etme zamanı gelince sende anne olacaksın eminim bundan.Mesela benim durumumda birinin doğum yapması zor bir ihtimal hamile kalabilsemde.Ama Allahım isterse buna hiç birşey engel olamaz.benimse bir oğlum var öyle ümitsizliğe kapılma:1rolleyes:

ay kuzummm..sağol inşallah iyiki varsınız

yaklasık 1 saat once yaptım canııım testıı 1 gun gecıkmeyle darısı heınızın basınaa en buyuk belırtım bas donmesı guzeller:teytey::teytey:

bende ayılmak bende bayılmak istiyorum...sabah uyanmadan tuvalete gidip öğürmek istoyorum yorulmak istiyorum kilo almak istiyorum çift çizgi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

bende yataklara düşmek istiyorum kusmak istiyorum halsizlik uyku hali olsun istiyorum yeter ki bebişim sağ salim gelsin ben herşeyine razıyım :asigim: çift çizgi görmek istiyorum ben bu ay yaaaaaaaaaaa

bende yataklara düşmek istiyorum kusmak istiyorum halsizlik uyku hali olsun istiyorum yeter ki bebişim sağ salim gelsin ben herşeyine razıyım :asigim: çift çizgi görmek istiyorum ben bu ay yaaaaaaaaaaa

evet kuşum ya aynen

bende ayılmak bende bayılmak istiyorum...sabah uyanmadan tuvalete gidip öğürmek istoyorum yorulmak istiyorum kilo almak istiyorum çift çizgi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

ah canıım ınsallah oluur yaaaa olacak ınanaıyorum canım benııım yeterkı sen ınancını kaybetme tammmı guzelım

bendeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeee çok istiyorummmmmm:Saruboceq:

çok karnım acıkıyor.. dolptakı herşeyı yemek istiyorum.. kendımı zor tutuyorum... ğügüslerimde agriyor..
bugun gözlerimi açamdım uykunda.. acaba hamiş olabilimiyim... 6 gunm kaldı...

günaydın kıslar aşılamam yapıldı çok heyecanlandım ya bacaklarım titriyordu sağolsunlar çok iyilerdi yarım saatten fazla yattım ağrım oldu biraz adet sancısı gibiydi şimdi heyecanla bekliyorum........

X