- 15 Ağustos 2009
- 427
- 0
- 46
Cok gecmis olsun canim. Cift rahim ilk defa duydum vallah. Ins. en kisa zamanda tekrar gelir bebisin
Sağ olcanım.Zaten benim rahatsızlığım çok nadir görülen bir rahatsızlık.Ama Allahım yine de bana bir evlat verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun canim. Cift rahim ilk defa duydum vallah. Ins. en kisa zamanda tekrar gelir bebisin
kızlar ben hiç hamile kalmadım, emin olun bu daha büyük endişe ya hiç kalamıyorsam diyorsun hep...tabi hep korunduk son 1 aya kadar ama 32 yaşında bunu bilmemek zor Allahım sesimizi duysun inşallah
Ben çift rahimliyim.Zor hamile kalıyorum ve düşük yapma ihtimalim çok yüksek.Haziranda 4.5 aylık bebeğimi düşürdüm.
Yok canım hiç endişe etme zamanı gelince sende anne olacaksın eminim bundan.Mesela benim durumumda birinin doğum yapması zor bir ihtimal hamile kalabilsemde.Ama Allahım isterse buna hiç birşey engel olamaz.benimse bir oğlum var öyle ümitsizliğe kapılma:1rolleyes:
yaklasık 1 saat once yaptım canııım testıı 1 gun gecıkmeyle darısı heınızın basınaa en buyuk belırtım bas donmesı guzeller:teytey::teytey:
cok sevindim canım allah kucagına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başinahepınıze cok tewsekkurler arkadaslaaar rabbım hepınıze nasıp edr ınsallah hepınıze ıcten dua edıyorrrrrruuuum:dance::dance::dance::dance:
canım nasılsın görüşemiyoruzzarkadaşlar iyi akşamlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
bende yataklara düşmek istiyorum kusmak istiyorum halsizlik uyku hali olsun istiyorum yeter ki bebişim sağ salim gelsin ben herşeyine razıyım :asigim: çift çizgi görmek istiyorum ben bu ay yaaaaaaaaaaa
bende ayılmak bende bayılmak istiyorum...sabah uyanmadan tuvalete gidip öğürmek istoyorum yorulmak istiyorum kilo almak istiyorum çift çizgi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden
bende yataklara düşmek istiyorum kusmak istiyorum halsizlik uyku hali olsun istiyorum yeter ki bebişim sağ salim gelsin ben herşeyine razıyım :asigim: çift çizgi görmek istiyorum ben bu ay yaaaaaaaaaaa