Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok karnım acıkıyor.. dolptakı herşeyı yemek istiyorum.. kendımı zor tutuyorum... ğügüslerimde agriyor..
bugun gözlerimi açamdım uykunda.. acaba hamiş olabilimiyim... 6 gunm kaldı...
AY HADİ İNŞALLAH

bendeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeee çok istiyorummmmmm:Saruboceq:
:Saruboceq:

ah canıım ınsallah oluur yaaaa olacak ınanaıyorum canım benııım yeterkı sen ınancını kaybetme tammmı guzelım
:Saruboceq:

günaydın kıslar aşılamam yapıldı çok heyecanlandım ya bacaklarım titriyordu sağolsunlar çok iyilerdi yarım saatten fazla yattım ağrım oldu biraz adet sancısı gibiydi şimdi heyecanla bekliyorum........
EDACIM SUPER HADİ INSALLAH 2 HAFTA SONRA BIR MUJDE ALIRIZ. :Saruboceq:

GÜNAYDINNN,,,BEN AKŞAM UZERI GELIRIM YINE OPUYORUM HEPİNİZİ

HADI BUGUN BIR BEBIS HABERI DAHA ALALIM:Saruboceq:

ay hadi inşallah

:saruboceq:

:saruboceq:

Edacım super hadi ınsallah 2 hafta sonra bır mujde alırız. :saruboceq:

inşallah canım ya bende seni merak ediyorum çok umutluyum senden rabbim yüzünü güldürecek inşallah bu sefer ne zaman gelsem aysele seni soruyorum bafo ne yaptı ne aşamada diye.........

günaydın kıslar aşılamam yapıldı çok heyecanlandım ya bacaklarım titriyordu sağolsunlar çok iyilerdi yarım saatten fazla yattım ağrım oldu biraz adet sancısı gibiydi şimdi heyecanla bekliyorum........

Edacım haberler supr
ıyıce dınlen
kendıne ıyı bak daha fazla
cok sevındım adına
hayırlı haberlerını beklıyoruz
ne zaman test yapabılecekmıssın?

edacım haberler supr
ıyıce dınlen
kendıne ıyı bak daha fazla
cok sevındım adına
hayırlı haberlerını beklıyoruz
ne zaman test yapabılecekmıssın?

ya cenım gününü geçmesini bekle dediler ama ben 14. Günü hesapladım bile 2si 14. Gün oluyo bigünde beklesem 4ünde test yaparım diorum hayırlısı inşallah...

hadi hayırlısı canım umarım herşey iyi gider

Hadı hayırlısı Edacım
Allah dualarınızı kabul etsınde bebısınız kosarak sıze 4 martta gelsın ınsallah

bitte, edut, gyshnky, halev, mervam
günaydın kızlar nasılsınız bir hamişimiz varmış mervam hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin ve tüm hamişlerin
denetim bitti allaha şükür işlerim biraz rahatladı artık daha sık gelecem inş. topiğee

Günaydın kızlar... Edacım canım aşılaman hayırlı olsun inşallah ilk denemende tutar ve bize müjdeli haberler verirsin.Şimdi kendine dikkat etme ve dua etme zamanı.
Kızlar benim adetten hala ses seda yok. gıcık oldum yaa bütün hesaplamam şaştı.

geçmiş olsun edut elma kabuğunu kalın soyup haşlayıp suyunu içmek kesiyo diye biliyorum öksürüğü canım istersen bir dene

X