Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inşallah mugişcim yaaa.benim adet sanırım bugün gelecek... biraz biraz sancıma başladı gibi... ama gaz sıkıştırmasına da benziyo... anlamadım valla..

gayecem sakın uzulmee elbet zamanı varr herseyde bı hayır var hayırlı zamanda olur insallah

Öyle tabiiki canım. Ben ne kadar çabalasam Allah ne zaman derse o zaman olur.
Sen bu ay özel bişey yapmış mıydın? ilişkiye ne sıklıkla devam ettiniz?

OLSUN GAYECİĞİM BELKİ DE BÖYLE HAYIRLISI CANIM
RABBİM HAYIRLI ZAMANDA BEBİŞLERİMİZİ BİZE NASİP EDECEK İNŞALLAHolumunekankayizsmile

ayselim bana öyle geliyorki ikimiz aynı ay hamile kalıcaz... yada mugiş ve ben aynı ay hamile kalıcaz gibi geliyo.

neyyyyyyyyyyyyyy mervammmmmmmmmmmmmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar:

oleyleyyy cok sevındım cokkkkkkkkkkkkkkk
ne zaman belli oldu sabah test mı yaptım

ay kızlar darısı hepimize insaşşah:Saruboceq:

neyyyyyyyyyyyyyy mervammmmmmmmmmmmmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar:

oleyleyyy cok sevındım cokkkkkkkkkkkkkkk
ne zaman belli oldu sabah test mı yaptım

ay kızlar darısı hepimize insaşşah:Saruboceq:

yaklasık 1 saat once yaptım canııım testıı 1 gun gecıkmeyle darısı heınızın basınaa en buyuk belırtım bas donmesı guzeller:teytey::teytey:

herkese selamla =))) mervam hamileymiş ne güzel bu ya sositososito
saglıkla kucagına alırsın canım insallah.
darısı tüm arkadaslarımın basına en kısa zamanda

başladım ama geçmişi okuyamıcam , çok vaktim yok..

yemek molalarında giricem artık 1 saat, hiç girmeyince moralim bozuluyor. işleri bayağı hafifletim .. haftaya gene bir maraton var. onun dışında iyiyiz şükür...

sizler nasılsınız bakalım şekerler

X