Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Mervamcım
belırtı falan fılan oldumu
anlat lutfen paylas bızımle lutfennnnnnnnnnnn

MERVAMMMMM
SÜPER AHBER CANIM
TEBRıK EDERıM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASıP EDER ıNŞALLAH
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum

canım senin adına çok sevindim. inşş.hepimize bugünü nasip eder.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

mervam gıtmıssssssssssss

belırtı sureklı gozum kaaraıyoduuu kalkınca dusecek gıbı oluyodumm bıde bel agrısı oldu coook canıım ayy daraısı senın ve butun ısteyenlerın basına canıııım demekkı erken dollenme cunkuuu daha damlatır damlatmas 2 sanıye ıcınde kopkoyu cıft cızgı cktııı

hepınıze cok tewsekkurler arkadaslaaar rabbım hepınıze nasıp edr ınsallah hepınıze ıcten dua edıyorrrrrruuuum:dance::dance::dance::dance:

kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum

belırtı sureklı gozum kaaraıyoduuu kalkınca dusecek gıbı oluyodumm bıde bel agrısı oldu coook canıım ayy daraısı senın ve butun ısteyenlerın basına canıııım demekkı erken dollenme cunkuuu daha damlatır damlatmas 2 sanıye ıcınde kopkoyu cıft cızgı cktııı

kız mı gelecek acaba ? :eek:
kendım kadar sevındım canım
Allah kucagına almayı nasıp etsın
saglıkla mtlulukla ınsallah :Saruboceq:

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

barays+, edut, gyshnky, krizantem20, smraym

gunaydın kızlar nasılsınız...
benım esımde sabah 6.30 da yola cıktı o yuzden bende 10 da kalktım bugun :)
ya gecen gun demıstım ama mantar oldum yanı agrı sızı yok ama akıntım ve kasınma var
fıtılde kullanıom ama sankı akıntım artıyo gıbı
bılgınız varmı fıtıl acaba sokuyomu tum akıntıyı nedır bilmiyorumkismile

günaydın canım ben mantar için fitil kullanmıştım bir tablet olanından 2 tane kullanmıştım bide mantar kremi vermişti dr onları kullanınca geçti ama kaşıntım ara ara olmuyorda değil akıntı olayına gelirsek benim normalde de akıntım olduğu için fark göremedim canım

kız mı gelecek acaba ? :eek:
kendım kadar sevındım canım
Allah kucagına almayı nasıp etsın
saglıkla mtlulukla ınsallah :Saruboceq:

cenım benımm rabbım sanada herkese versııın senınde hamıle oldugunu duyunca ınan kendım kadar sevıneceeem

bu arada günaydın arkadaşlar bu aralar çok yoğun olduğum için giremiyorum girsemde yazamıyorum ne yazık ki neyse ki bugün biraz azaldı gibi işler sizler nasılsınız umarım hepiniz iyidir.

bu arada günaydın arkadaşlar bu aralar çok yoğun olduğum için giremiyorum girsemde yazamıyorum ne yazık ki neyse ki bugün biraz azaldı gibi işler sizler nasılsınız umarım hepiniz iyidir.

hoşgeldin canımmm
bu hafta hamiş haberi alacağım konusunda çok umutluydum ki
mervam ın hamiş haberini aldık

çok çok tebrik ederim canım hayırlısı olsun şimdi gördüm hamile olduğunu yazmışsın Allah devamına erdirir inşallah darısı başımıza yaaaaaaaaaaa neyse bi halay çekeyim senin için dime
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bende guzel haberler verırım ınsallah
cok kafamı dagıttım bu ay
hadı ınsallah

bende guzel haberler verırım ınsallah
cok kafamı dagıttım bu ay
hadı ınsallah

inşallah mugişcim yaaa... Senden de güzel haber duymayı çok istiyorum...
Ben zaten burda hamile kalamayanların demirbaşı gibi oldum boshayallersmile

inşallah mugişcim yaaa... Senden de güzel haber duymayı çok istiyorum...
Ben zaten burda hamile kalamayanların demirbaşı gibi oldum boshayallersmile

oyle deme canım benım
senınde zamanın gelıcek
bak gecen ay nasıl uzulmustun
sımdı ılacın bıttı adetı beklıyorsun
gelmıs gıtmıs olsun senınde ınsallah
yenı bu ay mucıze ayın olsun senın bebısım

mervam hamileymişşşşşşşşş zemuszemus çok güzel bi haber bu yaaa canım benim ya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin :)) hihoyyyt yaşasın yaa herkess sıra sıra kalmaya başladı sıra bizlere de gelicek inşallah :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

gayecem sakın uzulmee elbet zamanı varr herseyde bı hayır var hayırlı zamanda olur insallah

X