Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün 9.günüm dayanamayıp test yaptım hafif silik çizgi çıktı iğnenin etkisi devam ediyor olabilir 🙄🙄 ama Bi arkadaşımda 9.gününde iğnenin etkisi geçmişti salı günü tekrar test yapacağım inşallah hayırlı haberler alırım kızlar dua edin lütfennnn 🙏🙏🙏🙏

Merhaba kızlar bende 24 şubatta vuruldum o gün karnım çok ağrıdı hala hafif ağrı var , normal mi bilmiyorum dün gece değerlendirdik bugün de inşallah değerlendiricez pko hastasıyım inşallah tutunur hepimiz güzel haberler alırız 🤲🏻
Merhaba. Bende bir kere iğne olmuştum negatif olmuştu. Bu ay doktorum tekrar deneyelim dedi 22 şubatta vuruldum. 13.günde dayanamadım test yaptım silik çıktı. İğnenin etkisidir diye umutlanmadım 14.gün gene test yaptım biraz daha net cıktı bugun 15.günüm sabah tekrar yaptım daha da netti hemen acile kan verdim sonuç pozitif çıktı. 4+3 haftalıgım daha cok yeni rabbim kucagıma almayı nasip eder insallah hepimize nasip etsin bu duyguyu. 🤲🏻

Merhaba. Bende bir kere iğne olmuştum negatif olmuştu. Bu ay doktorum tekrar deneyelim dedi 22 şubatta vuruldum. 13.günde dayanamadım test yaptım silik çıktı. İğnenin etkisidir diye umutlanmadım 14.gün gene test yaptım biraz daha net cıktı bugun 15.günüm sabah tekrar yaptım daha da netti hemen acile kan verdim sonuç pozitif çıktı. 4+3 haftalıgım daha cok yeni rabbim kucagıma almayı nasip eder insallah hepimize nasip etsin bu duyguyu. 🤲🏻

O günler bize de nasip olur inşallah 🙏 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insallah

Mide bulantin kasık agrin herhangi belirtin var miydi ya da lekelenme

Mide bulantin kasık agrin herhangi belirtin var miydi ya da lekelenme
Hayır canım hiç bir şey olmadı. Olmamasıyla anladım zaten ilk hamileliğimde de bi belirtim yoktu ama adet olcagım zaman 7 gün önceden göğüslerim ve kasıklarım agrıyodu şiddetli

Hayır canım hiç bir şey olmadı. Olmamasıyla anladım zaten ilk hamileliğimde de bi belirtim yoktu ama adet olcagım zaman 7 gün önceden göğüslerim ve kasıklarım agrıyodu şiddetli
Benimde kasıklarım ağrıyor gosguslerim şişti lekelenme de oldu bilemiyorum umitlenmek istemiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun benim diğer hamileliğimde süt kesiği gibi akıntım olmuştu ondan suphelenmistim ama maalesef erken doğum oldu

Bat 11 Mart
29 şubatta iğne oldum .
Hala ovs. testi 2.çizgi belirgin 🙄 ne zaman yok olcak.
Birde süt kesiği gibi kokusuz ama kaşıntılı akıntım geldi dr aradım,adetin yakın olursan temizlenir ,temizlenmezse gel dedi 😒
Adet olmaz hamile kalırsan zaten geleceksin dedi de hiç bir belirtim yok . eklemek çok sıkıcı ya ☹😕

Bat 11 Mart
29 şubatta iğne oldum .
Hala ovs. testi 2.çizgi belirgin 🙄 ne zaman yok olcak.
Birde süt kesiği gibi kokusuz ama kaşıntılı akıntım geldi dr aradım,adetin yakın olursan temizlenir ,temizlenmezse gel dedi 😒
Adet olmaz hamile kalırsan zaten geleceksin dedi de hiç bir belirtim yok . eklemek çok sıkıcı ya ☹😕

Seninle aynı gün iğne olmuşuz canım ben bu gün bi test daha yaptım çizgi gitti ilacın etkisi geçti anladığım kadarıyla şimdi 4 gün daha beklemem gerekecek :(( inşallah bebişş vardır valla beklemek gerçekten çoook zorr

Seninle aynı gün iğne olmuşuz canım ben bu gün bi test daha yaptım çizgi gitti ilacın etkisi geçti anladığım kadarıyla şimdi 4 gün daha beklemem gerekecek :KK43:( inşallah bebişş vardır valla beklemek gerçekten çoook zorr
Gerçekten beklemek çok zor :işsiz:
Adetime çok az kalmasına rağmen hala ovs. testinin 2.çizgisi belli 🙄 2.çizginin yok olmasını bekliyorum test yapmak için Bat 11 mart ama 3 aydır 3,4 gün geç oluyorum o yüzden adete 1hafta kaldı gibi hesaplıyacağım (15,16 Mart ) İnşallah hepimiz güzel haber alırız.
Çatlatma iğnesi akıntı,enfeksiyon mantar gibi şeyler yapar mı ya da bu ay baya bir deneme yaptık ondan mı acaba ? 😒🙄

Benimde kasıklarım ağrıyor gosguslerim şişti lekelenme de oldu bilemiyorum umitlenmek istemiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun benim diğer hamileliğimde süt kesiği gibi akıntım olmuştu ondan suphelenmistim ama maalesef erken doğum oldu
Aa bende de 3 gündür süt kesiği gibi akıntı var o hamilelik belirtisi mi ben mantar diye okudum 🙄 ve ev sirkesi ile vajinal temizlik yaptım 😱😱😱

Gerçekten beklemek çok zor :işsiz:
Adetime çok az kalmasına rağmen hala ovs. testinin 2.çizgisi belli 🙄 2.çizginin yok olmasını bekliyorum test yapmak için Bat 11 mart ama 3 aydır 3,4 gün geç oluyorum o yüzden adete 1hafta kaldı gibi hesaplıyacağım (15,16 Mart ) İnşallah hepimiz güzel haber alırız.
Çatlatma iğnesi akıntı,enfeksiyon mantar gibi şeyler yapar mı ya da bu ay baya bir deneme yaptık ondan mı acaba ? 😒🙄

Mantar veya enfeksiyon yapmaz ama akıntı normal. Kişiden kişiye değişiyor iğnenin etkisi bende 14 15 martı bekleyeceğim şimdi Bi de ovs testi mi kullanıyorsun gebelik testi mi?

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Belirtileriniz var mıydı?

Mantar veya enfeksiyon yapmaz ama akıntı normal. Kişiden kişiye değişiyor iğnenin etkisi bende 14 15 martı bekleyeceğim şimdi Bi de ovs testi mi kullanıyorsun gebelik testi mi?
Ovs.testi kullanıyorum 1martan beri 2.çizgi kalın ,4marttan beri kalın ama silik ve hala da 2.çizgi aynı .
İğnenin etkisi ne zaman geçecek onu bekliyorum ,şimdi gebelik testi yapsam da iğnenin etkisi ile hamile gibi çıkar o yüzden beklemedeyim .

Ovs.testi kullanıyorum 1martan beri 2.çizgi kalın ,4marttan beri kalın ama silik ve hala da 2.çizgi aynı .
İğnenin etkisi ne zaman geçecek onu bekliyorum ,şimdi gebelik testi yapsam da iğnenin etkisi ile hamile gibi çıkar o yüzden beklemedeyim .

Forumda Bi konuda okumuştum gebelik testi tek çizgiyken ovs testi çift çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler olmuş. Ama bizim farklı olarak çatlatma iğnesi vurulmamız testi etkiler mi bilmiyorum Bi kaç gün daha sabretmemiz lazım inşallah gebeliğin vardır yaa 🥰🥰🥰

Forumda Bi konuda okumuştum gebelik testi tek çizgiyken ovs testi çift çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler olmuş. Ama bizim farklı olarak çatlatma iğnesi vurulmamız testi etkiler mi bilmiyorum Bi kaç gün daha sabretmemiz lazım inşallah gebeliğin vardır yaa 🥰🥰🥰
Malesef iğneden dolayı gebelik testini etkiliyormuş ,o yüzden ovs. testinde ne zaman 2. çizgi çıkmazsa iğnenin etkisi geçmiş demekmiş ve o zaman gebelik testi doğru çıkarmış.İnşallah gebe olurum yumurtalarım çok azalmış ,bebiş olmazsa adetin 3.günü hormon testi olcam dr. erken menapoza girme olasılığın var gibi dedi 😞

Back
X