- 17 Ocak 2020
- 606
- 616
- 23
inşallah güzel haberler olur ama benim negatif bir de sol yunurtalığım aşırı ağrıyor sanırım hasta olacağım bu ay orda yunurts oluşmuştuDikkat et canım mümkünse tedavi ol çünkü hamilelikte de mantar olma olasılığı yüksekmiş tedavi olmazsan çok zorlar seni . Benim çok uzun sürdü tedavim ondan benim canm çok acı siz yaşamayın. Tedavi olmadan geçmiyor.cok saol canım benimde test için son iki gün bakalım bekliyoruminşallah güzel sonuçlarını paylaşabilmek nasip olur. İnşallah hepimiz güzel haberleri alırız en kısa sürede
Analdim canım benim inşallah önümüzdeki ay rabbim güzel haberlerini duyurusun bizeinşallah güzel haberler olur ama benim negatif bir de sol yunurtalığım aşırı ağrıyor sanırım hasta olacağım bu ay orda yunurts oluşmuştu
AminnnAnaldim canım benim inşallah önümüzdeki ay rabbim güzel haberlerini duyurusun bize
Test yapmadın mıBugün çatlatma iğnesinin 16. Günü ve gelen giden yok. Hiç adet belirtisi de yok...
Test yapmadın mı
[/QUOTE
İgnenin 12. Günü yapmıştım ve negatif çıktı. En baştan beri de en ufak bir belirtim yok hamileliğe dair. O yüzden yarın da regl olmazsam perşembe günü yapacağım testi. Ama umudum az...
İnsallahMantar zıkkımı çok kötü olmasın ya inşalalh değildir
Bazen ev tipi testlerde hatalı oluyor ve malesef büyük hayal kırıklığı yaratıyorMoralim çok bozuldu idrarda var olan kanda yok olan nasıl ya kanda 1.20 çıktı2 defa test yaptim ama şuan Rabbim herkese nasip etsin çok zor birseymi anlatamam
Bazen ev tipi testlerde hatalı oluyor ve malesef büyük hayal kırıklığı yaratıyorçok üzülmeyin lütfen herşeyin hayırlısı inşallah en kısa sürede hepimizin duaları gerçek olur
Amin inşallah Rabbim hayırlısıyla versin herkese içinde bana daAmin inşallah canım ya Rabbim hayirlisiyla herkes e naşıp etsin içinde banadaBazen ev tipi testlerde hatalı oluyor ve malesef büyük hayal kırıklığı yaratıyorçok üzülmeyin lütfen herşeyin hayırlısı inşallah en kısa sürede hepimizin duaları gerçek olur
Demekki iğnenin 18. Günü de adet olunabiliyormus yaşayıp gördük...Ben adet oldum bugün maalesef
Üzülme canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerinde duyarız burda canımMoralim çok bozuldu idrarda var olan kanda yok olan nasıl ya kanda 1.20 çıktı2 defa test yaptim ama şuan Rabbim herkese nasip etsin çok zor birseymi anlatamam
Ben femara kullanmıştım doktorum 3 ay sonra kullanicaz bir daha dediDemekki iğnenin 18. Günü de adet olunabiliyormus yaşayıp gördük...
Bir daha ki aya insallah, yine klomen mi baslayacaksin?
Bn de 29şubatta oldum klomen kullandm ocakta yumurta olmadı letu kullandım şubatta bı tane oldu ama sonuç negatif yüksek ihtimalleMerhaba kızçeler Şubat ayında çatlatma iğnesi olup benm gibi beklemede olan kimler var ne kadar kaldı gününüze belirtileriniz varmı
Bat 11 Mart ama 9 Martta negatif çıktı , ara ara adet ağrısı çekiyorum ,akıntı var ama kaşıntılınolduğundan mantara yoruyorum dr adetten sonra ya da gebeysen gel dediğinden beklemedeyim,keşke hamile değilsem biran önce adet olsam bu belirsizlik sinir bozucuBn de 29şubatta oldum klomen kullandm ocakta yumurta olmadı letu kullandım şubatta bı tane oldu ama sonuç negatif yüksek ihtimalle
Canım bennmde olmadı ilk denemem di regl oldum malesefBn de 29şubatta oldum klomen kullandm ocakta yumurta olmadı letu kullandım şubatta bı tane oldu ama sonuç negatif yüksek ihtimalle
Oldunuz mu adetBat 11 Mart ama 9 Martta negatif çıktı , ara ara adet ağrısı çekiyorum ,akıntı var ama kaşıntılınolduğundan mantara yoruyorum dr adetten sonra ya da gebeysen gel dediğinden beklemedeyim,keşke hamile değilsem biran önce adet olsam bu belirsizlik sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?