Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah güzel haberler olur ama benim negatif bir de sol yunurtalığım aşırı ağrıyor sanırım hasta olacağım bu ay orda yunurts oluşmuştu

Çatlatma iğnesi ile hamile kalan varmı ben cuma günü olcam çatlatma iğnesi

Moralim çok bozuldu idrarda var olan kanda yok olan nasıl ya kanda 1.20 çıktı 2 defa test yaptim ama şuan Rabbim herkese nasip etsin çok zor birseymi anlatamam

Moralim çok bozuldu idrarda var olan kanda yok olan nasıl ya kanda 1.20 çıktı 2 defa test yaptim ama şuan Rabbim herkese nasip etsin çok zor birseymi anlatamam
Bazen ev tipi testlerde hatalı oluyor ve malesef büyük hayal kırıklığı yaratıyor çok üzülmeyin lütfen herşeyin hayırlısı inşallah en kısa sürede hepimizin duaları gerçek olur

Bugün iğneden sonraki 18. Günüm. Gebelik belirtisi denilebilecek bir belirti yok. İki gün önce göğüs ağrısı başladı ve bir buçuk haftadir ayakta uzun süre kaldığımda şiddetli bel ağrısı var. Hiç ama hiç akıntım yok. Göğüs ağrısı muhtemelen adet belirtisi.. 12. Gün idrar testi negatif çıkmisti, sonra bir daha yapmadım. Regl olursam iğnenin 18. Gününden sonra da regl olunabildigini görmüş olacağız

Merhaba kızçeler Şubat ayında çatlatma iğnesi olup benm gibi beklemede olan kimler var ne kadar kaldı gününüze belirtileriniz varmı
Bn de 29şubatta oldum klomen kullandm ocakta yumurta olmadı letu kullandım şubatta bı tane oldu ama sonuç negatif yüksek ihtimalle

Bn de 29şubatta oldum klomen kullandm ocakta yumurta olmadı letu kullandım şubatta bı tane oldu ama sonuç negatif yüksek ihtimalle
Bat 11 Mart ama 9 Martta negatif çıktı , ara ara adet ağrısı çekiyorum ,akıntı var ama kaşıntılınolduğundan mantara yoruyorum dr adetten sonra ya da gebeysen gel dediğinden beklemedeyim,keşke hamile değilsem biran önce adet olsam bu belirsizlik sinir bozucu

Oldunuz mu adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…