- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
- 33
Bende öyle olmuştu ama kişiden kişiye göre de değişebilir adetimden 4-5 gün sonra test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı akşamına da kan vermiştim onda da çıkmıştıAa bende de 3 gündür süt kesiği gibi akıntı var o hamilelik belirtisi mi ben mantar diye okudumve ev sirkesi ile vajinal temizlik yaptım
Cevap için teşekkür ederim herşeyin hayırlısı inşallah vardırBende öyle olmuştu ama kişiden kişiye göre de değişebilir adetimden 4-5 gün sonra test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı akşamına da kan vermiştim onda da çıkmıştı
Mantar belirtiside olabilir ama aynı zamanda kaşıntı vs olursa. Sadece kaşıntısız akıntı normal.Aa bende de 3 gündür süt kesiği gibi akıntı var o hamilelik belirtisi mi ben mantar diye okudumve ev sirkesi ile vajinal temizlik yaptım
Amin canım sağol. Belirti yoktu ilk hamileliğimde de hiç olmadı sadece akıntılarım artmıştı ama akıntı artması aynı zamanda adet belirtiside oldugu icin umutlanmadım cok.hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Belirtileriniz var mıydı?
Gülcan sen testi yapalı epey oldu sanırım tekrarlamis miydinYa kızlar benim midem 3 gündür çok bulanıyor bugun iğnenin 15 günü ilk başta önemsemedim adet belirtisidir diye ama bugünde hiç geçmedi hamilelik içinde erken bir belirti mide bulantısı idrar testi yaptım negatif çıktı
İgnenin 10 günü filan yaptım.bide bugün yaptım 24 Şubat'ta çatlatma iğnesi olmuştumGülcan sen testi yapalı epey oldu sanırım tekrarlamis miydin
Aneee bebiş mi varAmin canım sağol. Belirti yoktu ilk hamileliğimde de hiç olmadı sadece akıntılarım artmıştı ama akıntı artması aynı zamanda adet belirtiside oldugu icin umutlanmadım cok.
Kaşıntı yanma var ,dr adetin geçince gel dedi bazen adetle düzelme oluyormuşMantar belirtiside olabilir ama aynı zamanda kaşıntı vs olursa. Sadece kaşıntısız akıntı normal.
Amin Allah razı olsun insallah canımAneee bebiş mi var
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende bir kere kaşıntı olmuştu akıntıyla beraber mantar enfeksiyonu demişti de doktorum. Kişiden kişiye değişiyor demekkiKaşıntı yanma var ,dr adetin geçince gel dedi bazen adetle düzelme oluyormuşhayırlısı inşallah ,teşekkürler
Mantar zıkkımı çok kötü olmasın ya inşalalh değildirBende bir kere kaşıntı olmuştu akıntıyla beraber mantar enfeksiyonu demişti de doktorum. Kişiden kişiye değişiyor demekki
Canım beyaz süt kesiği akıntıyla kaşıntı birlikteyse büyük ihtimalle manta olabilir ben çok çektim mantardan kesin belirtileri bunlar kuzumKaşıntı yanma var ,dr adetin geçince gel dedi bazen adetle düzelme oluyormuşhayırlısı inşallah ,teşekkürler
Hadi hayırlısı inşallah canım test yapmismiydin. Benimde 2 günüm kaldı asilamalanin 15. GününeBugün çatlatma iğnesinin 16. Günü ve gelen giden yok. Hiç adet belirtisi de yok...
Kesinlikle katılıyorum bende çok çektim mantardan çok şükür şimdilik geçtiMantar zıkkımı çok kötü olmasın ya inşalalh değildir
Sanırım mantar ,yarın bat gebelik testi negatifCanım beyaz süt kesiği akıntıyla kaşıntı birlikteyse büyük ihtimalle manta olabilir ben çok çektim mantardan kesin belirtileri bunlar kuzum
Dikkat et canım mümkünse tedavi ol çünkü hamilelikte de mantar olma olasılığı yüksekmiş tedavi olmazsan çok zorlar seni . Benim çok uzun sürdü tedavim ondan benim canm çok acı siz yaşamayın. Tedavi olmadan geçmiyor.cok saol canım benimde test için son iki gün bakalım bekliyorumSanırım mantar ,yarın bat gebelik testi negatifteşekkür ederim canım,inşallah biran önce kurtulurum ☹ sana da geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?