Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa bende de 3 gündür süt kesiği gibi akıntı var o hamilelik belirtisi mi ben mantar diye okudum ve ev sirkesi ile vajinal temizlik yaptım
Bende öyle olmuştu ama kişiden kişiye göre de değişebilir adetimden 4-5 gün sonra test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı akşamına da kan vermiştim onda da çıkmıştı

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Belirtileriniz var mıydı?
Amin canım sağol. Belirti yoktu ilk hamileliğimde de hiç olmadı sadece akıntılarım artmıştı ama akıntı artması aynı zamanda adet belirtiside oldugu icin umutlanmadım cok.

Ya kızlar benim midem 3 gündür çok bulanıyor bugun iğnenin 15 günü ilk başta önemsemedim adet belirtisidir diye ama bugünde hiç geçmedi hamilelik içinde erken bir belirti mide bulantısı idrar testi yaptım negatif çıktı

Bugün iğnenin 15. Günü. Ne adet belirtisi ne de hamileliğe dair bir belirti yok. 18. Gün de regl gelmezse o zaman test yapacağım artık...

Gülcan sen testi yapalı epey oldu sanırım tekrarlamis miydin

Bugün çatlatma iğnesinin 16. Günü ve gelen giden yok. Hiç adet belirtisi de yok...

Kaşıntı yanma var ,dr adetin geçince gel dedi bazen adetle düzelme oluyormuş hayırlısı inşallah ,teşekkürler
Canım beyaz süt kesiği akıntıyla kaşıntı birlikteyse büyük ihtimalle manta olabilir ben çok çektim mantardan kesin belirtileri bunlar kuzum

Canım beyaz süt kesiği akıntıyla kaşıntı birlikteyse büyük ihtimalle manta olabilir ben çok çektim mantardan kesin belirtileri bunlar kuzum
Sanırım mantar ,yarın bat gebelik testi negatif teşekkür ederim canım,inşallah biran önce kurtulurum ☹ sana da geçmiş olsun

Sanırım mantar ,yarın bat gebelik testi negatif teşekkür ederim canım,inşallah biran önce kurtulurum ☹ sana da geçmiş olsun
Dikkat et canım mümkünse tedavi ol çünkü hamilelikte de mantar olma olasılığı yüksekmiş tedavi olmazsan çok zorlar seni . Benim çok uzun sürdü tedavim ondan benim canm çok acı siz yaşamayın. Tedavi olmadan geçmiyor.cok saol canım benimde test için son iki gün bakalım bekliyorum inşallah güzel sonuçlarını paylaşabilmek nasip olur. İnşallah hepimiz güzel haberleri alırız en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…