- 17 Ocak 2020
- 606
- 616
- 23
yok ne adet belirtisi var ne gebelik sadece akıntıya eşlik eden sağ kasıktan bacağa vuran ağrı var .Oldunuz mu adet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ne adet belirtisi var ne gebelik sadece akıntıya eşlik eden sağ kasıktan bacağa vuran ağrı var .Oldunuz mu adet![]()
Hadi inşAllahyok ne adet belirtisi var ne gebelik sadece akıntıya eşlik eden sağ kasıktan bacağa vuran ağrı var .
yok yok bende ki mantar kesin kaşınma yanma da var o sanırım o da bacağa vurdu,iğneden dolayı da adetim 2 gün geçti çünkü hiç belirtim yok hepsi mantarın işaretiHadi inşAllah![]()
Dün kan tahlılı verdim negatif önümüzdeki günler artacak mı bakalım inş bebişkeri kucağımıza alırızCanım bennmde olmadı ilk denemem di regl oldum malesef
Gecen ay Klomen kulladıgımda rahmim iltihaplandı bu ay letu kullandm son üç gündr beyaz akıntı var çok bel ve kasık ağrısı var mantar dıye düşündüm ama kaşınmam yokyok yok bende ki mantar kesin kaşınma yanma da var o sanırım o da bacağa vurdu,iğneden dolayı da adetim 2 gün geçti çünkü hiç belirtim yok hepsi mantarın işareti![]()
Bende sol kasığıma ağrı vuruyordu 2gündür üst bacağıma (şort gelen kısımGecen ay Klomen kulladıgımda rahmim iltihaplandı bu ay letu kullandm son üç gündr beyaz akıntı var çok bel ve kasık ağrısı var mantar dıye düşündüm ama kaşınmam yok
Yok canım dün kan verdim negatif yine adetimi beklıcemBende sol kasığıma ağrı vuruyordu 2gündür üst bacağıma (şort gelen kısımtarif edemedim ya ) ağrı oraya vuruyo ağrı mı zonklama mı anlamadım,iğneden dolayı da olabilir diye okudum off
inşallah kısa sürede atlatırım.
Akıntıya kaşınma yanma eşlik etmiyorsa bence mantar değildir yani inşallah öyle umuyorum ,inşallah sizin ki gebelik belirtisidir.
Hey Allahım ya ,şu diziler de ki gibi bi yatmada gebe kalsakYok canım dün kan verdim negatif yine adetimi beklıcem
Ben de suriyeli kadınlar gibi olim diye dua edıormHey Allahım ya ,şu diziler de ki gibi bi yatmada gebe kalsak![]()
Onlar ayrı bir vaka araştırılmaları lazımBen de suriyeli kadınlar gibi olim diye dua edıorm![]()
Onlar ayrı bir vaka araştırılmaları lazım
bi de doktorum bana progestron içerkli hap verdi hem düşük yapmamak için hem de adet söksün dıe zamanında olurum diye tahmın ediyorum hamıle cıkarsam buyuk süprizOnlar ayrı bir vaka araştırılmaları lazım![]()
İnşAllah canmMerhaba kızlar bende 24 şubatta vuruldum o gün karnım çok ağrıdı hala hafif ağrı var , normal mi bilmiyorum dün gece değerlendirdik bugün de inşallah değerlendiricez pko hastasıyım inşallah tutunur hepimiz güzel haberler alırız![]()
Hemen negatif düşünmeyinyok yok bende ki mantar kesin kaşınma yanma da var o sanırım o da bacağa vurdu,iğneden dolayı da adetim 2 gün geçti çünkü hiç belirtim yok hepsi mantarın işareti![]()
Hayırlı olsun canım bize de dua et Rabbim bize de nasip etsin inşallahArkadaşlar ben bugün sabah idrar testi yapıp pozitif gördüm. Sonra kan verdim hemen ve onda da pozitif çıktı çok şükür. HCG değeri 254 gösteriyor. Hiç ama hiç belirti olmadan, hiç akıntı olmadan da hamile olunabiliyormus bunu görmüş oldum. Testi o kadar umutsuz yaptım ki, negatifi görüp söktürücü çayımı içeyim diye. Ama nasib oldu. 16 aydır korunmadik ve ikinci ay femara+Klein tedavisi ve çatlatma iğnesi ile oldu. Ben bir de ektra olarak c-life macun kullandım etkisi oldu mu bilmem ama ihtimal var. İlk ay hiç yumurta gelismemisken bu ay bir tane ve istenilen boyutta gelişmiş bir yumurta oluştu. İlaçların mi etkisi, macunun mu bilmiyorum ama çok şükür...
Ay ne güzel bir haber ya ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsunArkadaşlar ben bugün sabah idrar testi yapıp pozitif gördüm. Sonra kan verdim hemen ve onda da pozitif çıktı çok şükür. HCG değeri 254 gösteriyor. Hiç ama hiç belirti olmadan, hiç akıntı olmadan da hamile olunabiliyormus bunu görmüş oldum. Testi o kadar umutsuz yaptım ki, negatifi görüp söktürücü çayımı içeyim diye. Ama nasib oldu. 16 aydır korunmadik ve ikinci ay femara+Klein tedavisi ve çatlatma iğnesi ile oldu. Ben bir de ektra olarak c-life macun kullandım etkisi oldu mu bilmem ama ihtimal var. İlk ay hiç yumurta gelismemisken bu ay bir tane ve istenilen boyutta gelişmiş bir yumurta oluştu. İlaçların mi etkisi, macunun mu bilmiyorum ama çok şükür...
Çok sevindim canımArkadaşlar ben bugün sabah idrar testi yapıp pozitif gördüm. Sonra kan verdim hemen ve onda da pozitif çıktı çok şükür. HCG değeri 254 gösteriyor. Hiç ama hiç belirti olmadan, hiç akıntı olmadan da hamile olunabiliyormus bunu görmüş oldum. Testi o kadar umutsuz yaptım ki, negatifi görüp söktürücü çayımı içeyim diye. Ama nasib oldu. 16 aydır korunmadik ve ikinci ay femara+Klein tedavisi ve çatlatma iğnesi ile oldu. Ben bir de ektra olarak c-life macun kullandım etkisi oldu mu bilmem ama ihtimal var. İlk ay hiç yumurta gelismemisken bu ay bir tane ve istenilen boyutta gelişmiş bir yumurta oluştu. İlaçların mi etkisi, macunun mu bilmiyorum ama çok şükür...
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar ben bugün sabah idrar testi yapıp pozitif gördüm. Sonra kan verdim hemen ve onda da pozitif çıktı çok şükür. HCG değeri 254 gösteriyor. Hiç ama hiç belirti olmadan, hiç akıntı olmadan da hamile olunabiliyormus bunu görmüş oldum. Testi o kadar umutsuz yaptım ki, negatifi görüp söktürücü çayımı içeyim diye. Ama nasib oldu. 16 aydır korunmadik ve ikinci ay femara+Klein tedavisi ve çatlatma iğnesi ile oldu. Ben bir de ektra olarak c-life macun kullandım etkisi oldu mu bilmem ama ihtimal var. İlk ay hiç yumurta gelismemisken bu ay bir tane ve istenilen boyutta gelişmiş bir yumurta oluştu. İlaçların mi etkisi, macunun mu bilmiyorum ama çok şükür...