Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba yumurtlama akıntısı mı yaşadığınız ? Çünkü yerleşme kanaması vs. bu kadar erken olmaz da :)Merhabalar canlar . Son adet tarihim 5 Şubat . 11 inde temizlendim . Şimdi şöyle bi durum var . Yumurtlama tarihim ayın 20 si yani dün . Korunmasız ilişki 15 i 17 si ve 18 inde oldu . Bugün pembemsi akıntı geldi sizce bişeyler olabilir mi haydi yoruma .
Acaba yumurtlama akıntısı mı yaşadığınız ? Çünkü yerleşme kanaması vs. bu kadar erken olmaz
Yumurtlama döneminde olabiliyormuş böyle şeyler. Ben de daha önce hiç yaşamadım ama konularda gördüğüm oldu hatta başına daha önce hiç gelmeyip doktora giden de olmuş bu durumda doktor da yumurtlama dönemlerinde bazen olabilecek demişler. Öyle duydum yani belki sizinki de o tarz birşeydir başka da bilmiyorum:) tabi enfeksiyon vs. yoksa sizde bazen onlar da böyle değişik şeyler yapabiliyor.Aynen yerleşme değildir ondan eminim ama hani ilk defa bu şekılde olunca dedim kızlara bir sorayım
Teşekkür ederim cnmYumurtlama döneminde olabiliyormuş böyle şeyler. Ben de daha önce hiç yaşamadım ama konularda gördüğüm oldu hatta başına daha önce hiç gelmeyip doktora giden de olmuş bu durumda doktor da yumurtlama dönemlerinde bazen olabilecek demişler. Öyle duydum yani belki sizinki de o tarz birşeydir başka da bilmiyorum:) tabi enfeksiyon vs. yoksa sizde bazen onlar da böyle değişik şeyler yapabiliyor.
Merhaba benimde son adet 1 şubat 19 unda yumurtlama gördük inşallah olmuştur sizin sonucunuz ne olduMerhabalar canlar . Son adet tarihim 5 Şubat . 11 inde temizlendim . Şimdi şöyle bi durum var . Yumurtlama tarihim ayın 20 si yani dün . Korunmasız ilişki 15 i 17 si ve 18 inde oldu . Bugün pembemsi akıntı geldi sizce bişeyler olabilir mi haydi yoruma .
Merhabalar canım adete 5 gün var beklemedeyimMerhaba beni
Merhaba benimde son adet 1 şubat 19 unda yumurtlama gördük inşallah olmuştur sizin sonucunuz ne oldu
Adete yakın başlıyor genelde cnmYumurtlamadan kaç gün sonra göğüs hassasiyeti vs başlayabilir kızlar? Bir hafta çok mu erken
Benimde 1 hafta var ve başladı bile adet olacakkende böyle başlarrrYumurtlamadan kaç gün sonra göğüs hassasiyeti vs başlayabilir kızlar? Bir hafta çok mu erken
Hadi hayırlı haberler alalım beraber inşallahMerhabalar canım adete 5 gün var beklemedeyim
İnşallah canımHadi hayırlı haberler alalım beraber inşallah
Aynen yerleşme değildir ondan eminim ama hani ilk defa bu şekılde olunca dedim kızlara bir sorayım
Sizde çizgi var gibi :)Eki Görüntüle 3553408
Test yaptım böyle çıktı sen test yaptın mıı
İnşalalh vardırrSizde çizgi var gibi :)
Ben de gördümm çatlamadan sonra kaçıncı gününüzzİnşalalh vardırr
12. Gün tam olarakBen de gördümm çatlamadan sonra kaçıncı gününüzz
Selamlar canım bende çok farklı şeyler çıktı hayırlı olsun seninEki Görüntüle 3553408
Test yaptım böyle çıktı sen test yaptın mıı
Sende de çıktı mı çıkmadı mıSelamlar canım bende çok farklı şeyler çıktı hayırlı olsun senin![]()