Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Arkadaşlar ben sizlere birşey sorcam ben aşilama yaptırdım 15.de ve ayın 29.da kan vermeyi düşünüyorum 14 gün oluyor tam
gebelik belli olurmu kanda???

cnm ya elime aldığımda 2 testide incelemeden direk göruyorum çift cizgiyi cnm bende 10 gundurr gögus ve rahim sızlama vardı

kasık agrın bel agrında varmıydı tatlım benim de gögüs agrısı oluyo bide bu yazdıklarım çok oluyodu sen kesin hamilesin canım baksana 2.cizgiyi net gördüğüne göre tamamdır bu iş :)

kasık agrın bel agrında varmıydı tatlım benim de gögüs agrısı oluyo bide bu yazdıklarım çok oluyodu sen kesin hamilesin canım baksana 2.cizgiyi net gördüğüne göre tamamdır bu iş :)

cnm kkasık ve gögus agrı vardı bacak sızlma bide ay inşalla seninde belirtiler böle sonuçlanır

belirtim cok iştahlıyım maşallahım var ıkı uc gündür arada miğdem hafif bulanıyor ama bılmıyorum yaa büyük ihtimal çarşamba giderim tahlıl vermeye...
duaaa ediiiinn ne oluuurr....

inş tatlım en kıısa zamanda hamiş kalırsın hem öyle kalki 1 tane degil 2 tane olsun çektiklerimize degsin :)

inş tatlım en kıısa zamanda hamiş kalırsın hem öyle kalki 1 tane degil 2 tane olsun çektiklerimize degsin :)

İnş. Rabbim sanada versinnn inş.
RABBİM tek versinde sağlıklı sıhatlı ben birtanesinede razıyım ikiz olmasada olurrr....
Başını şişirdim birazda sen anlat sen konuş...

İnş. Rabbim sanada versinnn inş.
RABBİM tek versinde sağlıklı sıhatlı ben birtanesinede razıyım ikiz olmasada olurrr....
Başını şişirdim birazda sen anlat sen konuş...

yok canım ya ne şişircen basımızı hepimiz derdi aynı bebek istiyoruz bizide birbirimizden baska kimse anlamaz benimde yarın bat bekliyorum heyecanla belirtilerim çok fazla umutluyum bu aydan inş olur bebişim

yok canım ya ne şişircen basımızı hepimiz derdi aynı bebek istiyoruz bizide birbirimizden baska kimse anlamaz benimde yarın bat bekliyorum heyecanla belirtilerim çok fazla umutluyum bu aydan inş olur bebişim

İNŞŞŞŞŞ: ALLAHIM yaa inş. şuanda göbişinde bebişini taşiyosundur Rabbim seninde Yüzünü güldürsün haber ha merak ederim benn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…