Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Slm arkadaşlar

Ben de yeni katıldım aranıza. Benimde bu ay pozitif :))) aslında çarşamba günü adet olmam gerekiyor ama ben dayanamadım cumartesi günü eczaneden test aldım ve pozitif çıktı ama gözlerime inanamadım, herhalde bu testte yanlışlık var dedim. Ama pazar günü kan testi yaptırdım ve o da pozitif çıktı :)) daha çok yeni hala inanamıyorum okadar hayalkırıklığından sonra... Şuan tahminen en fazla 4 haftalık yani daha nekadarlık olduğunu tam bilmiyorum, bana bekle 3-4 hafta daha sonra gidersin diyorlar doktora ama ben dayanamıyorum. Ya sizce ne yapayım? Sevincimi bile daha tam yaşayamadım!
canım öncelikle hoşgeldin tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş.bence biran önce dr.git bilgi al en azından için rahat eder ben olsam dayanamazdım :))

Günaydın arkadaslar benim adetime daha 11 gün var ancak dün rahatsızlandım ve hast.gittim doktor tam idrar tahlili istedi yaptırdım gebelik yok dedi.daha adetime 11 gün varken gebelik hemen belli olurmuki idrar testinde.kan tahlili olsaydı emin olabilirdim ama şuan emin değilim ilaçlarımda var kullansammı bilemiyorum.Böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilirmi lütfen :(

Canım bende adetime 5 gün kala yaptım idrar testini yani cumartesi günü ve pozitif çıktı ama emin olmak için pazar günüde kan testi yaptırdım... istersen biraz daha bekle... inşALLAH ALLAH seninde gönlüne göre verir. Ben 8 aylık evliyim aslında 1 yıl düşünmüyorduk, 1 aylık evliyken kontrolle gittim öylesine çünkü daha önceden çikolata kisti ameliyatı olmuştum. Doktora gittim ve hemen doğum kontrol hapını bırak myomların var biran önce çocuk yapmaya bakın diyip beni strese soktu baskı altındaydım sanki. Aylarca kafama taktım ağladım her ay test yaptım ama hep hayalkırıklığı bazen 2 gün peşpeşe test yapardım iyi deliye döndüm. Bu ay da beklemiyordum artık kafama takmayacağım demiştim ve bu ay oldu, zaten daha çok yeni.
Herkesin dediği gibi kafaya fazla takmayacaksın. Bide unutmadan 15 gün soğan kürü yaptım!!!

canım öncelikle hoşgeldin tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş.bence biran önce dr.git bilgi al en azından için rahat eder ben olsam dayanamazdım :))

Sağol Canım ALLAH razı olsun, ALLAH tüm isteyenlere evlat sahibi olmayı nasip etsin inşALLAH aynı benim gibi bende çok uğraştım. Zaten dayanamıyorum :)) ama ben pek bir yer bilmiyorum 8 aylık evliyim almanyadan gelin geldim. Görümcem biraz bekle 3 hafta daha dedi en azından kalp atışını duyana kadar zaten şimdi doktora gitsen bile iyi herşey yolunda diyip gönderir dedi. Bide şuan hastaneye daha karar veremedik.

Hatta unutmadan arkadaşlar ekimde rahim filmi çektirdim sağ tüp kapalı denildi 4-5 ay bekle olmazsa tüp bebek dedi doktor sonra almanyaya gittiğimde kendi doktoruma gitti, o da emin olabilmek için laparoskopi önerdi ben önümüzdeki ay ameliyat için almanyaya gidecektim ve ALLAHım dualarımız kabul etti ALLAHıma bin şükürler olsun ki gerek kalmadı öyle birşeye...

Canım bende adetime 5 gün kala yaptım idrar testini yani cumartesi günü ve pozitif çıktı ama emin olmak için pazar günüde kan testi yaptırdım... istersen biraz daha bekle... inşALLAH ALLAH seninde gönlüne göre verir. Ben 8 aylık evliyim aslında 1 yıl düşünmüyorduk, 1 aylık evliyken kontrolle gittim öylesine çünkü daha önceden çikolata kisti ameliyatı olmuştum. Doktora gittim ve hemen doğum kontrol hapını bırak myomların var biran önce çocuk yapmaya bakın diyip beni strese soktu baskı altındaydım sanki. Aylarca kafama taktım ağladım her ay test yaptım ama hep hayalkırıklığı bazen 2 gün peşpeşe test yapardım iyi deliye döndüm. Bu ay da beklemiyordum artık kafama takmayacağım demiştim ve bu ay oldu, zaten daha çok yeni.
Herkesin dediği gibi kafaya fazla takmayacaksın. Bide unutmadan 15 gün soğan kürü yaptım!!!
teşk.ederim cnm yok ben kafaya takmıyorum rahatım daha 2 aydır istiyoruz bizde bebiş sadece merak ediyorum adetime daha çok var ama dr.idrar testi yaptı idrarda bu kadar erken çıkarmı gebelik kan tahlili yapsa tamam derdim eğer bu kadar erken belli oluyosa rahatça ilaçlarımı kullancam ondan sıkıntı yaptım ben :( boğazım çok fena ilaçta kullanmam lazım ama emin olamıyorum işte :(

teşk.ederim cnm yok ben kafaya takmıyorum rahatım daha 2 aydır istiyoruz bizde bebiş sadece merak ediyorum adetime daha çok var ama dr.idrar testi yaptı idrarda bu kadar erken çıkarmı gebelik kan tahlili yapsa tamam derdim eğer bu kadar erken belli oluyosa rahatça ilaçlarımı kullancam ondan sıkıntı yaptım ben :( boğazım çok fena ilaçta kullanmam lazım ama emin olamıyorum işte :(

iyide ben kan testi yaptırmak istiyorum deseydin :-/ benimde 5 gün vardı adetime yani bu çarşamba aslında adet olmam gerekiyor ama ben dayanamadım idrar testi yaptım sonrada kan ama ikiside pozitif çıktı. Bence ozaman sen biraz daha bekle canım benim. Peki doğum kontrol hapı kullanıyormuydun?

aranızda soğan kürü kullanan oldu mu arkadaşlar.

bugün kırmızı kartı gördüm. ve soğan kürü kullanmak istiyorum. mart ayında hamile olmak istiyorum Rabbim izin verirse nasip ederse

Canım ben soğan kürünü yaptım 15 gün ve şuan bende yeni öğrendim hamileyim... Kürü tavsiye ederim tadı da hiç kötü değil ben sabah akşam çok rahat içtim açıkcası ve şuan iyiki de yapmışım diyorum :))

iyide ben kan testi yaptırmak istiyorum deseydin :-/ benimde 5 gün vardı adetime yani bu çarşamba aslında adet olmam gerekiyor ama ben dayanamadım idrar testi yaptım sonrada kan ama ikiside pozitif çıktı. Bence ozaman sen biraz daha bekle canım benim. Peki doğum kontrol hapı kullanıyormuydun?
canım söyledim tabiki ama gerek yok dedi idrar yaptır enfeksiyon varsa yada gebelik varsa ikiside çıkar dedi yok canım hapla korunmadım ben hiç

canım söyledim tabiki ama gerek yok dedi idrar yaptır enfeksiyon varsa yada gebelik varsa ikiside çıkar dedi yok canım hapla korunmadım ben hiç

Hmm anladım Canım... Ya biraz daha bekle ozaman canım ya, ALLAH seninde gönlüne göre versin inşALLAH ama daha 2 aydır deniyoruz yada istiyoruz diyorsun inşALLAH olur ;)) Ya benim erken test yapma sebebim şöyle, benim normalde adetime bi hafta kala yumurtlama zamanı olunca her gün biraz lekelenirim adetime kadar o bu ay olmadı yani yerleşme kanaması falan diyorlar ama o da olmadı. Bende oyüzden tekrar hayalkırıklığı olsa bile dedim test yapacağım. Ama acele etme seninde olacak inşALLAH bana doktorlar neler dedi düşün artık... Ben kafayı yiyecektim neredeyse!

mrb aranıza yenikatıldım adetim geciktigi için idrar testi yaptım 2 side pozitifti ve doktora gıttımperşembe günü beta hcg 201 çıktı ve pazartesi tekrar kan ver dedi bugun sonucum259çıktı ve doktor çok düşük dedi saglık gebelık gorunmuyor tekrar test yaptır dedi ne demek istedıgını anlamadım ve cok üzgünüm bana yardımcı olurmusunuz

bugun normalde hatsalanmam lazım ve hastalanmadım hala bı umutla beklıyorum test de yaptırdım kan testi inşşşşşşş hamıleyımdırr ouff persembe alıcam sonucu cok heycanlıyım ama ıcımden bır ses hamıle degılsın aksama dogru hastalanıcaksın dıyor akıntım geldıgınde bakmaya korkuyrm hastalandım dıye :(

mrb aranıza yenikatıldım adetim geciktigi için idrar testi yaptım 2 side pozitifti ve doktora gıttımperşembe günü beta hcg 201 çıktı ve pazartesi tekrar kan ver dedi bugun sonucum259çıktı ve doktor çok düşük dedi saglık gebelık gorunmuyor tekrar test yaptır dedi ne demek istedıgını anlamadım ve cok üzgünüm bana yardımcı olurmusunuz

canım eger değer günaşırı ıkı katına cıkıyorsa bhcg sorun yok demektir

o doktoru da yolarım :47: Böle mi sölenır bu allah allahhh gıcık oldumm

baska dfoktora git canım ve gunasırı testı tekraralt ıkı aktına cıkrk devam edıosa yaptırmaya

gerek yok test....gelısmıyecekse bile bu direk testten anlaşılmaz ki inan bana

bende bugun öğrendı m hamıle oldugumu bu 3. Gebelıgım sen doktoru değiştir canını sıkma

slm kıslar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı.ama adeti me de 3 gün var sizce hamilemiyim.

doktorda bir sorun yok tatlım .benim doktorumda aynısını söyledi .ilk gittim 289 çıktı.ikincisinde daha yüksek çıkmalı dedş.eğer çıkmazsa riskli dedi.

ikinci gidişim 1ooo çıktı.üçüncü 6ooo çıktı.senin degerin çok artmamış ondan riskli. sen yine test yaptır bakalım.:40:

drun dogru söylemiş 2 günde ıkıye katlaması lazım senın persembeden berı bugün 5.gün degerın baya bır düşük kalmıs kımyasal yada dısgebelık olabılır lazımdı ıkıye katlamıs halıyle cts 400 pts salı 800lerde olmalıydı belkı gec döllenme vardır sen gecırmeden tekrarla yarın mesela dısgebelık tehlıkelı bır durum cünkü biran evvel anlasılması lazım insallah gec döllenmedır saglıklı gebelık olusur

buca pozıtıf cıktıgına göre düüşncek bırsey yok hamılesın hemen gııdp kan tetsı yaptırabılırsın adetı beklemen gerekmez
burcu sende bır ıdrar testı yapsana varsa cıakr belkı

öncelikle hoşgeldin cnm benimde çok fazla bir bilgim yok ama Normal giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibi oluyormuş
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı -DEĞER
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
6. hafta 4.000 – 100.200
7/12. hafta 11.500 – 289.000
13/16.hafta 18.300 – 137.000
17/24.hafta 1.400 – 53.000
25/40.hafta 940 – 60.000 hayırlısı olsun cnm biraz daha bekle bakalım üzme kendini

Hmm anladım Canım... Ya biraz daha bekle ozaman canım ya, ALLAH seninde gönlüne göre versin inşALLAH ama daha 2 aydır deniyoruz yada istiyoruz diyorsun inşALLAH olur ;)) Ya benim erken test yapma sebebim şöyle, benim normalde adetime bi hafta kala yumurtlama zamanı olunca her gün biraz lekelenirim adetime kadar o bu ay olmadı yani yerleşme kanaması falan diyorlar ama o da olmadı. Bende oyüzden tekrar hayalkırıklığı olsa bile dedim test yapacağım. Ama acele etme seninde olacak inşALLAH bana doktorlar neler dedi düşün artık... Ben kafayı yiyecektim neredeyse!
saol cnm teşk.ederim benimde 4-5 gündür midemde ekşime falan oluyo mide yanması mide bulantısı belki diyorum olabilir ama işte dünkü idrar tahlilinde negatif sonuç verdi üzüldüm yinede keşke olsa ne güzel süpriz olur bana :)

Back