Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

zaten o laflar yüzünden bu kadar strese giriyoruz ya :(

canım o lafları hiç mi hiç takmayın stresten uzak durun hamilelikte en gerekli sey stres yapmayınn hep öyle diyo doktorlar hem ne lafı yapıyolar ya veri verin agızlarının paylarını siz üzüleceginize onlar üzülsün döverim ben onlarıı

canım o lafları hiç mi hiç takmayın stresten uzak durun hamilelikte en gerekli sey stres yapmayınn hep öyle diyo doktorlar hem ne lafı yapıyolar ya veri verin agızlarının paylarını siz üzüleceginize onlar üzülsün döverim ben onlarıı

ozamannn geeeelll dövvv neolurr....:1:

benim 2_3 aydır ugrasıyorum tam anlamıyla 1.5 yıllık evliyim 7 ay korunduk zaten öyle canım kimden laf yedin anlamadım tatlım ya[/Q

az olmuş inş. olur canım inş.
etraftan "KAYINVALİDE" ve "GÖRÜMÇELER"....diyelim

takma canım kimseyi allahtan olan bişi ayıp degilki bu onlar bilmiyolar mı bunu üzülme kıyamam.hem bi diyanetciden duymuştum söyle diyodu;evlatım var diye övünmesin kimse kibirlenmesin allah onu verdiği gibi almasını bilir .allahtan gelene yapılcak bişi yok ben inanıyorumki tatlım hamişsin göbişin dolu olacak alacaksın yavrunu kucagına

Aynen öyle ALLAH kolaylık versin hepimize sende dertlisin anlaşildi...:34:

amin saol canım zaten bu mahalle baskısından dolayı karar verdik birde daha 1 senelik evliyim kendi annem bile sorup duruo ben de daha düşünmüyoruz diyorum ki üzülmesin diye.bi de hep şey var yok seni rüyamda gördüm göbeğin şişti yok falımda baktırdım hamileydim diye böyle konuşuyorlar allahtan iki tarafada uzağımda fazla dinlemiyorum öyleişte ben dertliyim:)

takma canım kimseyi allahtan olan bişi ayıp degilki bu onlar bilmiyolar mı bunu üzülme kıyamam.hem bi diyanetciden duymuştum söyle diyodu;evlatım var diye övünmesin kimse kibirlenmesin allah onu verdiği gibi almasını bilir .allahtan gelene yapılcak bişi yok ben inanıyorumki tatlım hamişsin göbişin dolu olacak alacaksın yavrunu kucagına

Biliyorlar ama elin evladi ele ucuz diye bir lafta var ama ne yapalım kısmet ya hayırlısıolsunn seni öyle bir cıkmaza sokuyorlar ki ne yapacagını ne düşüneceğini bile bilemiyorsun cok zor ama RABBİM eğer layık görurde bebişimi verirse bana sağlıklı bir şekilde başka birşey istemem bu dünyada ne ev ne araba ne para hiç birşeyde gözüm yok

Biliyorlar ama elin evladi ele ucuz diye bir lafta var ama ne yapalım kısmet ya hayırlısıolsunn seni öyle bir cıkmaza sokuyorlar ki ne yapacagını ne düşüneceğini bile bilemiyorsun cok zor ama RABBİM eğer layık görurde bebişimi verirse bana sağlıklı bir şekilde başka birşey istemem bu dünyada ne ev ne araba ne para hiç birşeyde gözüm yok

allah yardımcın olsun allahtan benim sorunlarım yok yani kayınvalide görümce acısından yoksa komşuydu akrabaydı es dostu laf söyleyen çok ama benn söylediklerine pişman ediyorum :)

aynen canım gel döv milltin ağzı torba değilki büzesin psikolojikmen insanı çökertiyorlar.ama ben şunu bilirim herşey allahtan hayırlıysa olsun sağlıklı bir şekilde ne zaman olursa olsun.anca böyle kendime moral veriyorum bide sizlerle dertleşince

aynen canım gel döv milltin ağzı torba değilki büzesin psikolojikmen insanı çökertiyorlar.ama ben şunu bilirim herşey allahtan hayırlıysa olsun sağlıklı bir şekilde ne zaman olursa olsun.anca böyle kendime moral veriyorum bide sizlerle dertleşince

kesinlikle öyle canım sende o laf söyleyen insanlarla görüşmemeye calış hepimizin derdi zatenm kendine yetriyo bide onlarlamı ugrascaz boşver görüşme konuşma bu konular acıldıgındada kapatmaya calış millet anlamaz bizizm derdimizden bizi en iyi biz anlarız

kesinlikle öyle canım sende o laf söyleyen insanlarla görüşmemeye calış hepimizin derdi zatenm kendine yetriyo bide onlarlamı ugrascaz boşver görüşme konuşma bu konular acıldıgındada kapatmaya calış millet anlamaz bizizm derdimizden bizi en iyi biz anlarız

haklısın canım ben buraya üye olmadan önce heralde tek böyle ben dert ediyorum diyodum ama derdime ortak insanları görünce yine de insan rahatlıyor böyle konuşunca...

ı cnm benim bat 1 marttı dayanamadım yaptım hemde 2 defa yaptım ikisindede çıktı am döllenme zamnınada bağlı

yarenc hayırlı olsun sende belırtıler neydı 2 cızgı sılık bıle olsa pozıtıf sayılıyo bende o 2 cızgıyı görmek ıcın umutla beklıyorum sen nezamndır ugrasıyodun hangı tedavıyle hamış kaldın

yaren tebrık ederım kan testıde yaptır bakalım degerın kacmıs?melzanur ve hayal sızlerde tets yapabılırısınız cıakr belkı
mustım asılama ben 3 kez yaptırdım asıalam gününden ıtıbaren 12.gün kanda bellı oluyor hamıle olup olmadıgın 12.gün kanda baktırabılırısn yanı asılamadan sonra beklemene gerek yok 2008den berı ıstıyoruz demısısn sorun ne sızde ılk asılamanmı daha önce tedavı görmüşmüydün baska?

Slm Kizlar
Bugun benim bat gunum ama hic heyecanli degilim. kirmizi karti henuz gormus degilim ama erken hamilelik testi ile test yaptim.
hamile cikmadim.
acaba bu erken hamilelik ytestleri yanilabilir mi :))
bakalim beklicem bugun ama hamilelik belirtisi adina bisey de kalmadi acikcasi :)
2 defa test yapip hamile olmadigini gorunce insan bat guynunun de bi anlami heyacani kalmiyor.
hele su kirmizi bi gelsin; sogan kurunden bahsediuyo herkes bu forumlarda..
onu arastirip onu yapicam gelecek aya:)

Slm leydiler,
subat bat gunumdu. Hala kirmizi kart gormedim. Ancak iki defa test yaptim gecen hafta.
Belki de cok erken yaptim testleri ama aldigim testin uzerinde bes gun onceden tespit edildigi yaziyodu o yuzden ben de dayanamadim erkenden yaptim iki testi.
Ikisinde de negatifi gorunce kalbime sanki hancer saplandi :(
Hamile kalma hayallerimi marta erteleyip Mart ayindaki yumurtlama donemimi hesaplamaya bile koyuldum.
Ancak bugun kirmizi gelmeyince umut bu ya iste..
Tekrar umutlandim. Acaba gebe olma ihtimalim var ,i?
Ancak eger adetim yarin da gelmezse tekrar test yapip negatifi gorup kedimi uzmeye hic niyetim yok.
En az br hafta test yapmicam..

merhaba arkadaşlar.bende uzun zamandır bebişimiz olsun istiyoruz. ilk doktorum tün testlere rağmen bi problem yok dedi biz dr değiştirdik bi kaç ay önce ve eşimde varikosel olduğunu öğrendik ve bizim 1,5 yılımız bölece hebbaa oldu. 1 kaç ay zamana bırakıp dr gidecek eşim yani yeni ay ile ama bende bu zamana kadar olmamış belirtiler var ilk önce gögüs uçlarım çok gerildi ve yara bile oldu ve halen gerilmeye devam edior ara ara ani hareketlerde kasıklarımda yanma oluor ve kasıklarımın içi tatlı tatlı kaşınıor ve ilk andan beri beni bırakmayan sivilcelerim var ergen kızlar gibiyim 29 şubat tarihim inşallah bu kadar belirtiye karşılık beni kandırmaz yardımlarınız bekliyorum

yaren tebrık ederım kan testıde yaptır bakalım degerın kacmıs?melzanur ve hayal sızlerde tets yapabılırısınız cıakr belkı
mustım asılama ben 3 kez yaptırdım asıalam gününden ıtıbaren 12.gün kanda bellı oluyor hamıle olup olmadıgın 12.gün kanda baktırabılırısn yanı asılamadan sonra beklemene gerek yok 2008den berı ıstıyoruz demısısn sorun ne sızde ılk asılamanmı daha önce tedavı görmüşmüydün baska?

ebru benşimdi idrartesti yaptım negatif çıktı ya:(ama daha batım bugün ses seda yok.eğer bikaçgün daha geçerse kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

Amin arkadaşım. İnşallah bir aksilik olmaz senin için. Ben herkese idrar testinde pozitifi görünce hamilesin derdim ama kendimde görünce ikinci çizgiyi inanamamıştım.. Kan sonucum gelene kadar bekledim. Sonra da ultrasonda görmeyi bekledim hep. Allah ın izniyle hepsi oldu. Kalbi de attı bebişimin. Senin de böyle olacak inşallah ::)))):46:

cok sagol canım içimi rahatlattın bu hafta sonu keseyi görücez inşallah ondan sonraki haftada kalp atısı dedi hayırlısıyla cok sevindim senin adına sagsalım kucagına alırsın inşallah cok heycanlı ve guzel bişr duygu:))

Slm arkadaşlar

Ben de yeni katıldım aranıza. Benimde bu ay pozitif :))) aslında çarşamba günü adet olmam gerekiyor ama ben dayanamadım cumartesi günü eczaneden test aldım ve pozitif çıktı ama gözlerime inanamadım, herhalde bu testte yanlışlık var dedim. Ama pazar günü kan testi yaptırdım ve o da pozitif çıktı :)) daha çok yeni hala inanamıyorum okadar hayalkırıklığından sonra... Şuan tahminen en fazla 4 haftalık yani daha nekadarlık olduğunu tam bilmiyorum, bana bekle 3-4 hafta daha sonra gidersin diyorlar doktora ama ben dayanamıyorum. Ya sizce ne yapayım? Sevincimi bile daha tam yaşayamadım!

Günaydın arkadaslar benim adetime daha 11 gün var ancak dün rahatsızlandım ve hast.gittim doktor tam idrar tahlili istedi yaptırdım gebelik yok dedi.daha adetime 11 gün varken gebelik hemen belli olurmuki idrar testinde.kan tahlili olsaydı emin olabilirdim ama şuan emin değilim ilaçlarımda var kullansammı bilemiyorum.Böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilirmi lütfen :(

Back