- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.921
ayın 28ını beklıyorum umarımmm adet olmammmmmmmmmmmm olursam cok uzulurum bırde ılk deneme bılmıyorum üzüntü basar benı :)
Pozitiffffff
yarın ayın 28 ve ben korkuyorum adet günüm diye bu ay çok heveslendim ve içime doguyo resmen hamile oldugum birsürü belirti yasadım ve bunlar ilk defa olduu su günlerde bi geçseydi
Pozitiffffff
hayal ben test yaptım bugun 2 kere kisindede pozitif çıktı topiğe resim yukledim tam anlaşılmıyo ama 2 side elime aldığımda bariz bi şekilde çift çizgi bat 1 mart
hadi ya çok sevindim tatlımm sevindirik oldum hayırlı olsunn hamilesindir büyük bi ihtimal :)
hayal ben test yaptım bugun 2 kere kisindede pozitif çıktı topiğe resim yukledim tam anlaşılmıyo ama 2 side elime aldığımda bariz bi şekilde çift çizgi bat 1 mart
Tebrikler sana da hayatım..hayal ben test yaptım bugun 2 kere kisindede pozitif çıktı topiğe resim yukledim tam anlaşılmıyo ama 2 side elime aldığımda bariz bi şekilde çift çizgi bat 1 mart
arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun acaba hamilemiyim değilmiyim çok karasız kaldım nasıl belli olcak bilmiyorum
kızlarrrrrrrrrrrr sizi okudukça ben çok heyecanlanıyorum ya bugün hep adet sancısı çektim adetmiolucam acaba.ama göğüslerim çok ağrıyor
Tebrikler sana da hayatım..Sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almanı dilerim.. darısı başımıza..
Adet günün geçtiyse test alıp yapabilirsin ya da beklemek istemiyorsan kan testi yaptırabilirsin..
arkadaşlar gebelik testi en erken ne zaman yapılmalıdır sizce ben ilk defa yapıcam da
yaren çok sevindim valla hamilesindir tatım ya büyük bir ihtimal herkezin öyle oluyomuş çünkü ama tam net ikinci çizgi için bide 1 martta yaparsın hayırlı olsunnnn
kızlarrrrrrrrrrrr sizi okudukça ben çok heyecanlanıyorum ya bugün hep adet sancısı çektim adetmiolucam acaba.ama göğüslerim çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?