Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

yarın ayın 28 ve ben korkuyorum adet günüm diye bu ay çok heveslendim ve içime doguyo resmen hamile oldugum birsürü belirti yasadım ve bunlar ilk defa olduu su günlerde bi geçseydi

yarın ayın 28 ve ben korkuyorum adet günüm diye bu ay çok heveslendim ve içime doguyo resmen hamile oldugum birsürü belirti yasadım ve bunlar ilk defa olduu su günlerde bi geçseydi

hayal ben test yaptım bugun 2 kere kisindede pozitif çıktı topiğe resim yukledim tam anlaşılmıyo ama 2 side elime aldığımda bariz bi şekilde çift çizgi bat 1 mart

hayal ben test yaptım bugun 2 kere kisindede pozitif çıktı topiğe resim yukledim tam anlaşılmıyo ama 2 side elime aldığımda bariz bi şekilde çift çizgi bat 1 mart

yaren çok sevindim valla hamilesindir tatım ya büyük bir ihtimal herkezin öyle oluyomuş çünkü ama tam net ikinci çizgi için bide 1 martta yaparsın hayırlı olsunnnn

Tebrikler sana da hayatım.. Sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almanı dilerim.. darısı başımıza..
arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun acaba hamilemiyim değilmiyim çok karasız kaldım nasıl belli olcak bilmiyorum

Adet günün geçtiyse test alıp yapabilirsin ya da beklemek istemiyorsan kan testi yaptırabilirsin..

kızlarrrrrrrrrrrr sizi okudukça ben çok heyecanlanıyorum ya bugün hep adet sancısı çektim adetmiolucam acaba.ama göğüslerim çok ağrıyor

ya benim daha 4 5 gün oldu bide yumurtlama döneminde değildim sizce olmuşmudur ilk ne zaman test yapsam çıkar

yaren çok sevindim valla hamilesindir tatım ya büyük bir ihtimal herkezin öyle oluyomuş çünkü ama tam net ikinci çizgi için bide 1 martta yaparsın hayırlı olsunnnn

cnm ya elime aldığımda 2 testide incelemeden direk göruyorum çift cizgiyi cnm bende 10 gundurr gögus ve rahim sızlama vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…