Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Günaydın kıslarrrr :)benim 23 şubat adet tarihim.inşallah olmam.Allah ım tüm bebiş isteyenlerin sesini uysun inşallah bizlerede mucizeyi yaşatsın inşalahhhhhhhhh

Günaydın kıslarrrr :)benim 23 şubat adet tarihim.inşallah olmam.Allah ım tüm bebiş isteyenlerin sesini uysun inşallah bizlerede mucizeyi yaşatsın inşalahhhhhhhhh

günaydınlar inşallah canım inşallah dualarımız kabul olsun nur topları gibi yavrucaklarımız olsun inşallah amin.

günaydınlar inşallah canım inşallah dualarımız kabul olsun nur topları gibi yavrucaklarımız olsun inşallah amin.

inşallah canım ya.9 aydır bekliyorum bebişi.Allah ım inşallah bir an önce bizleride sevndirsin.hem adet ağrısı gibi hemde değil gibi.garip belirtilerim var.

inşallah canım ya.9 aydır bekliyorum bebişi.Allah ım inşallah bir an önce bizleride sevndirsin.hem adet ağrısı gibi hemde değil gibi.garip belirtilerim var.

hayırlısı canım gebelikle adet belirtileri hemen hemen aynı gibi inşallah gebelik belirtisidir canım... sabırla bi kaç gün bekle test yap

hayırlısı canım gebelikle adet belirtileri hemen hemen aynı gibi inşallah gebelik belirtisidir canım... sabırla bi kaç gün bekle test yap

haklısın canım.bekleyip direk kan testi yaptırıcam.belli olur zaten değilmi eğer adet gecikmesi olursa hamilemiyim değilmiyim kanda çıkar.

nurrancım tebrik ederim,,, bebişlerinle ömür boyu mutlu olasın inşallah...darısı tüm bekleyen , isteyenlerin başına , allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar,, çok fazla düşünmeyin lütfen sağlığınızdan olursunuz ,,,unutmayın yavrularımızın sağlıklı bireylere ihtiyaçları var ,, öpüyorum hepinizi...

kızlar günaydınnnnnnnnn adetime 3 gün var ama ben bugün idrar testi yaptım veeeee 2.çizgiyi gördüm hemen belirdi hamileyim galiba:)))kan vermeye gidicem öğlene doğu inşallah bi aksilik olmaz

Tebrikler kızlar, çok güzel haberler bunlar.. allah önce sağlıklı bir gebelik sonrada sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.. tebrikler:)) Darısı biz bekleyenlerin başına..

Takip edebildiğim kadarıyla istenin son hali.. Varsa eksik gedik söyleyin kızlar...

Hamişlerimizi tebrik ederiz tekrar.. darısı bekleyenlerin başına ..

Şubat Listesi

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat Marta inşallah..
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat Marta inşallah..
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE
elabebek:9 şubat Marta inşallah
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat HAMİLEEE
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat HAMİLEEEE
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat Marta inşallah..
derda_:17şubat HAMİLEEEE
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat Marta inşallah..
mustafa_ata:18 şubat Marta inşallah..
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
hayaletcasper :23 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat HAMİLEEEEE
edb :24 şubat
esmer18:25 şubat
canommmm : 25 şubat
hack :26 şubat
esintos :26 şubat
ebneha : 27şubat
pinarosm : 28 şubat

Son düzenleme:

ve bennn 23 Şubat :))teşekkürlerimle listeye eklenmeyi rica ederim :)

Günaydııınnnn hayırlı sabahlar kızlar. Bir kaç gündür siteye uğrayamadım netim yoktu. Nuran ve tüm hamile arkadaşlarım gözünüz aydın haberlerinize çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. Mart ayına transfer olanlara da biran önce güzel haberler almasını nasip etsin. Hamişler çoğalıyor Bu konuda tolandık beraber haberlerimizi paylaştık destek olduk farklı aylarda hamile kalıyoruz dağılmayalım derim ben yine hep beraber bir konuda toplansak ne güzel olurdu. Bu arada ben çok fazla mesaj yazmasamda her birinizin güzel haberlerini bekledim ve okumadan geçmedim. Ben marta transfer artık bakalım hayırlısı.

inşallah canım, sen kan testi yaptırdınmı ?

geçen perşembe yaptırdım ama negatif çıktı bu gün tekrar gidecektim malesef lekelenme başladı adet gelecek sanırım bebiş yok denemede 7 ayımda negatif oldu 8. ayda inşallah kavuşurum.

geçen perşembe yaptırdım ama negatif çıktı bu gün tekrar gidecektim malesef lekelenme başladı adet gelecek sanırım bebiş yok denemede 7 ayımda negatif oldu 8. ayda inşallah kavuşurum.

İnşallahhhh Allah sağlık versin öncelikle sonra sabır, isteyen herkesi bebeğine kavuşturur Rabbim vardır elbet zamanı

Tebrikler kızlar, çok güzel haberler bunlar.. allah önce sağlıklı bir gebelik sonrada sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.. tebrikler:)) Darısı biz bekleyenlerin başına..

çok teşekkürler arkadaşlar
böyle güzel haberler sizdende alıcaz inşallah
herseyin bası saglık moral bozmak stres yapmak yok Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin mutlulukla kucaklarımıza alalım

düzelttim listeyi tatlım, yukarda:) bol şans pek bi az kalmış, inşallah görmezsin kırmızıları:)

Teşekkürler tatlım :) Sanırım ben kırmızıları görücem.belirtiler geldi bu ayıda pas geçtik.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın.Kısmet Allah tannnnn

prolaktin yüksekliği nedeniyle ilaç kullanmaya başladım.birazcık umudum vardı ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…