• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

anlaıyorum canım sende haklısın, o zaman sen içinden ne zaman ne yapmak geliyorsa öle yap ,,,peki normalde ne kadar gecikme yaşıyordun..

Evlenmeden once duzensizdi evlendim her ay duzenli oluyordum ta ki cocuk yapmaya karar verdigimizde gecen kasim ayinin 13 de oldum sonra ta ocagin 11 e kadar gecikme oldu simdi hala beklemedeyim bakalim hayirlisi doktora da gittim yok hersey normal dedi ole yani bekliyim bakalim biraz daha :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben daha beklemeyi surduruyorum ve hicbir belirti yok 6 gun gecti adet yok belirti yok hayirlisi bakalim...Umarim sizlerden hamile haberleirni alirsiniz

günaydın sende de hala gelmedi tatlım biz hamiş olmayalımm ayyy inşallah... ben dayanamadım sabah test yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı hastahaneye gittim kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım.....

evlenmeden once duzensizdi evlendim her ay duzenli oluyordum ta ki cocuk yapmaya karar verdigimizde gecen kasim ayinin 13 de oldum sonra ta ocagin 11 e kadar gecikme oldu simdi hala beklemedeyim bakalim hayirlisi doktora da gittim yok hersey normal dedi ole yani bekliyim bakalim biraz daha :)
anlayamadığım bişi var dr. En son gecikmeden sonramı gittin
günaydın sende de hala gelmedi tatlım biz hamiş olmayalımm ayyy inşallah... Ben dayanamadım sabah test yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı hastahaneye gittim kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım.....

ayy ne güzel kelamcım umarım hamilesindir sendede gecikme oluyormuydu daha önceki aylarda

günaydın sende de hala gelmedi tatlım biz hamiş olmayalımm ayyy inşallah... ben dayanamadım sabah test yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı hastahaneye gittim kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım.....

Hayirli olsun canim sende de adet duzensizligi varmiydi ve adet belirtilerin olmadi mi daha??

Kızlar benim yerleşme kanaması baya baya adet kanamasına döndü yaniiiii Mart ayına transferim. Adetime 3 gün vardı ama anlaşılan süpriz yapmak istemiş kırmızılar. Sabah çok molalim bozuldu ama şimdi iyiyim Demek ki hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla hayırlısı olsun hepimiz için. Sizlerin güzel haberlerini takip etmeye devam. :D

benim de 16 şubat yani yarındı ama maalesef bugün benim kırmızıcıklar da geldi insan çok üzülüyor ya moralim sıfır inşallah yarına düzelirim adete yakın dikat edin yazmışsın canım neden öle söyledin ben bu ay kendimi baya baya hamile sanmıştım çünkü:( senin de hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin...

bende seninle aynı durumdayım canm sen kendini toplamışsın ama ben hala toplayamadın ben baya kaptırmışım kendimi heralde ama belirtilerim ilk hamileliğimin belirtileri idi neyse inşallah RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder...

bir ay daha devirdim acaba hamilemiyim diye ama bu ayda umutları yerle bir ettik kahverengi akıntının arkası dün akşam geldi ve regl oldum ayları devirdikçe umutlarda tükeniyor galiba belkide tam umudumuzu kestiğimiz anda rabbim vericek diye umut ediyoruz yine :) olmadı kızlar bu ay da kırmızı kartı yedim gerçi daha regl olmama vardı beklenen tarihtende 3 gün önce geldi fazla hayallare kapılmayayım diye herhalde :(
:37:

Kızlaaaar üzülmek yok, anne olmaya adayız hepimiz, bu da demektir ki ilk öğrenmemiz gereken şey güçlü olmak, öyle hemen yıkılmamak, ilerde çocuklarımız olduğunda inşallah bu güce çok ihtiyaç duyacağız, buna hazırlanıyoruz belki de öyle düşünün.. Ben de marta kalanlardanım.. Ama umudumu yitirmiyorum, elbette önce hayırlısıysa olsun diyorum ve gözümü marta dikiyorum, Siz de hemen atın kötü enerjiyi üstünüzden, umut dolu ışıl ışıl bakın ileriye..

çok doğrusun 4 senedir bunu o kadar çok yaşadımki hamilemiyim acaba deyip kan tahlili verip sonrada boş olmasını belkide artık bende bi etki yaratmadığı içindir alışmıştım çünkü arkadaşım haklı arkadaşlar ben biraz vurdum duymaz olduğum için üzüntümü hayatıma yansıtmıyordum ama bu gerçekten normal insanlar için (ben biraz anormalim) psikolojısının tamamen bozulacağı bi durum karnını ellemeye başlıyorsun ordamısın yoksa diyorsun ertesi gün lekelenmen oluyor ve bütün hayaller gitti sonrakii ay dikkat ediyorsun yumurtlma gününe ilişkiden sonra kalkmıyorsun yatıyorsun işte bu sefer diyorsun aynanın karşısında karnına bakıyorsun büyürse nasıl olur diye ama yine adet görüyorsun
üzülün diye yazmadım bunları hepimiz kadınız ve bunları yapıyoruz ama sakın arkadaşlar sakın siz sağlıklı olmazsanız çocuğunuzda olmaz sakın sinirlerinizi bozmayın
bi vakti zamanı var ve o o zaman gelecek kendinizi üzmeyin

sizi sıktıysam özür dilerim şu anda çok mutluyum hamileyim
allahım hepinize kısmet etsin isteyen herkese

uzun zaman dır uyeyim arasıra gebelikten şüphelendiğimde hep girerim buraya ve sağolsun arkadaşlarımızda hep yardımcı olur
6 senelik evliyim ve çok şükür 15hafta 2 günlük hamileyim. çok uğraştım pco hastasıyım ve 2 kere polip ameliyatı oldum. senelerce gittiğim doktorlar yalnış tedavi uygulamış. çok şükür ki doktorumu buldum ve sayesinde çok iyi ve mutluyum. demem o ki sabredin çok zor olsada isyan etmeyin. ben her ay gebelik belirtilerin hepsini yaşadım. ama hepsinde üzüntüyle sonuçlandı. tedaviye başladım ve başladığım ilk ay da hamile kalmışım hiç beklemiyordum hatta imkansız gibi geliyordu. eşim adetime 2 gun kala 5-6 tane test alıp gelmişti çok kızdım ama meraktan hergun bir tane yaptım hepsinde husrana uğradım.adetimi 4 gün geçince yaptıgımda 2. çizgiyi bariz gördüm.inanmadım çünkü 1 gun oncesinde hiçbişey çıkmamıştı ama doktora gidip oanylattım ve çok şükür hamileydim.inanırmısınız uykudan başka hiçbir belirtim olmadı mide bulantısı baş dönmesi ağrı vs. herkezde farklılık gösteriyor demekki hamile kalmadan 6 yıl boyunca yaşadım ama gebe olmasamda gebelik belirtilerinin hepsini:)
sizi sıktıysan kusura bakmayın kızlar sadece sizin yaşadıklarınızı umudunuzu yada üzüntünüzü o kadar iyi anlıyorum ki payşamak istedim.
allahım herkezin gönlüne göre versin kucaklarını boş bırakmasın inş. allahım herkeze bu güzel günleri en kısa zamanda gösterir inş.
çok konuştum lütfen kusura bakmayın herkeze iyi geceler. umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemek dileğiyle.

Çok güzel paylaşımlar, kesinlikle ikiniz de çok doğru şeyler yazmışsınız.Çok kafaya takmadan , bu işin biraz da kader işi olduğunu unutmadan ilerlemek lazım.. Sisoba ve esmerim , alah sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağına almayı nasip etsin..:nazar: darısı başımıza..:3:

Son düzenleme:
Evlenmeden once duzensizdi evlendim her ay duzenli oluyordum ta ki cocuk yapmaya karar verdigimizde gecen kasim ayinin 13 de oldum sonra ta ocagin 11 e kadar gecikme oldu simdi hala beklemedeyim bakalim hayirlisi doktora da gittim yok hersey normal dedi ole yani bekliyim bakalim biraz daha :)

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz kızlar.. pembemasal senin durumunu anlıyorum, bende de gecikme olsa aynen senin gibi beklemek zorunda kalacağım bende.. İnşallah güzel sonuçlanır arkadaşım..:49:

kızlaarrrr günaydın,

ben kendimi ekleyemedim :( yardımcı olabilirimisiniz

28 şubat

ben ekliyorum tatlım,
ŞUBAT LİSTESİ GÜNCEL..
Hamişlerimize sağlık, mutluluk diliyoruz, bekleyenlere bol şans.. Olmayanlara da mart listemiz var haydi oraya, karamsarlık yok diyoruz..:3:

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat Marta inşallah..
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat Marta inşallah..
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
elabebek:9 şubat Marta inşallah
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat Marta inşallah..
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat Marta inşallah..
mustafa_ata:18 şubat Marta inşallah..
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
canommmm : 25 şubat
hack :26 şubat
ebneha : 27şubat
pinarosm : 28 şubat

inşallah canım. Evet gecikmelerim oluyor benimde ama en fazla 3 gün sonra olurdum bi de olmadan önce bilirdim ağrılarım olurdu...
anladım canım şuan kaç gün gecikme var peki... Ay iyi düşünelimde iyi olsun...
evet canim gecikme olustugu icin kist korusu sardi dr ya gittim ama bisi yok dedi sagliklisin

sağlıklı bir insansın en yakın zamanda sağlıklı bir bebek doğuracaksın inşallah...içimden öle geldi..

ben ekliyorum tatlım,
şubat listesi güncel..
Hamişlerimize sağlık, mutluluk diliyoruz, bekleyenlere bol şans.. Olmayanlara da mart listemiz var haydi oraya, karamsarlık yok diyoruz..:3:

Frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat marta inşallah..
Tugsad:2subat =hamileeee :49: :nazar:
Selnur81:2şubat marta inşallah..
Simsiyah83:3şubat marta inşallah
dilfeza : 3 şubat hamileee :49: :nazar:
Banu_k: Marta inşallah..
Furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat hamileeee :49: :nazar:
Doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat hamileee :49: :nazar:
Super87 : Hamileeeee :49: :nazar:
Mavibattaniye : 8 şubat hamileee :49: :nazar:
Elabebek:9 şubat marta inşallah
ebru_1907:10 şubat marta inşallah..
Sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat hamileee :49: :nazar:
Arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat hamileee :49: :nazar:
Romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat marta inşallah..
Derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat marta inşallah..
Mustafa_ata:18 şubat marta inşallah..
Ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
canommmm : 25 şubat
hack :26 şubat
ebneha : 27şubat
pinarosm : 28 şubat
oyy oyy oyy ne kadar uzun bir listee hadi minikler sizi bekleyen bir sürü anne var burada....

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz kızlar.. pembemasal senin durumunu anlıyorum, bende de gecikme olsa aynen senin gibi beklemek zorunda kalacağım bende.. İnşallah güzel sonuçlanır arkadaşım..:49:

ayy inşallah inşallah.. teşekkürler. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ne güzel anlatmıssın
cok sıkıntılardan gecmişsin ama cok şükür hamile kalmıssın
Rabbimin bize ne yi ne zman hayırlı kıldıgını bilemeyiz ve sabırsız varnıyoruz ama emeklerinin karsılıgını almıssın darısı bizim basımıza
hayırlısıyla saglıkla sıhhatle al kucagına bebişini[/QUOTE]

çok teşekkür ederim darısı isteyen herkezin başına. ben sadece şuna inandım ne kadar zorluk çeksemde hep kendime şunu dedim. hayırlı değilki hamile kalamıyorum allahım sen zamanını saatini bilirsin bende ozamanı bekliyorum die hep dua ettim. zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyormus gerçekten allah herşeyi zamanında ve hayırlısıyla versin inş.

canım 6 gün geçti hiç bi belirti yok.

6 gün gecikme oldukça fazla 2.çizgi silikte olsa hamilelik belirtisi dir çünkü o testlerde pozitifte hata olma olasılığı çok az

inşallah şanslı şubattasındır ki öyle gibi duruyo :)

şimdi heyecanla öğleden sonrayı bekliyorum mavibattaniyenin yazdıklarını okurken aranıza katılmaya karar vermiştim insan burda başkasının sevincinden bile acayip mutlu oluyo Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar.

Back