- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.321
biran önce adet bari olayım da yumurtlama günüm düzgün olsun.bu ay malum çok sitres yaptım,ondan gecikti galiba.
ben sabah bi daha test yapayım,silik bi çizgim bile yok(
ne silik çizgisi keskin mi keskin hayırlı bir çift çizgin olur inşallahhhh:)
inşalllllaaaahhh.
vajinismusu yenemem ölene kadar diyordum hayal gibi geliyordu,çok şükür atlattım.
şimdi de hamilelik hayal gibi geliyo.
iyi akşamlar kızlar
3 gün gecikme ile bugün kırmızıları gördüm
hayırlısı olsun ne diyim,
bende 2 sene vajili olup yenmiş ve diger aya hamile kalmıstım ama sen hafta yenmişsin öncelikle tebrikler ama hemen öyle tutmaz tabi Allahın işi belli olmaz ama yarın sabahı bekle bakalım hala regl yoksa doktora git kan ver bence:)kızlar iyi akşamlar.
vajinismus denilen bi belayla 5,5 senedir uğraşıyordum,çok şükür yendim bu hafta:)))
,eşimle denerken denerken korunmadık tabii.
bugün adet olmam gerekiyordu,olmadım.test aldım,tek çizgi çıktı,yarım saat sonra baktım gri ince bi çizgi vardı,bi saat sonra baktım ikinci gri çizgi yok olmuş:))
çizgi niye gitti ki?:))
karnım ağrıyor,göğüslerim patlayacak gibi şiş...adet olacağım belli yani.
acaba yarın sabah idrarıyla bi haha mı denesem ki???
iyi akşamlar kızlar
3 gün gecikme ile bugün kırmızıları gördüm
hayırlısı olsun ne diyim,
Adetim hala gecikmesini surduruyor ins bebek var ya daha adet belirtisi yok sadece karin boslugumda tuhaf bir kas gerilmesi ve sizi var insallah hamileyimdir kizlar ya bu gun hic acamadim acaba lisemizdeki hamileler cogaldi mi:) insallah hepimiz hayirli haberlerimizi yazariz kizlar dogru zamanda saglikli ve hayirli evlatlar dilerim hepimize Yuce Allah`tan iyi gecelerr...
Adetim hala gecikmesini surduruyor ins bebek var ya daha adet belirtisi yok sadece karin boslugumda tuhaf bir kas gerilmesi ve sizi var insallah hamileyimdir kizlar ya bu gun hic acamadim acaba lisemizdeki hamileler cogaldi mi:) insallah hepimiz hayirli haberlerimizi yazariz kizlar dogru zamanda saglikli ve hayirli evlatlar dilerim hepimize Yuce Allah`tan iyi gecelerr...
iyi akşamlar
ne mide agrısı kaldı ne kasıklarımda agrı sadece gögüslerim hafif agrıyor bide tam vajinamın karınla birleşen yerinin içi sızlıyor anlamadım gitti
kendimi dinledikce deli olcam bu gidişle
neyse az kaldı carsamba akmı almı belli olcak
ayy sıyırdım valla iyice kızlar
Adet gunumu gecti hic ama hic belirti yok karnimdaki gerilmeden baska test te almiyicam :) zaman gecsin belki olurumdiye korkuyorum negatif cikar diye filan beklemedeyim insallah kirmizilar gelmez ve hamileyimdir kizlar sizlerden ne haber hamile sayisi en son 8 di artmistir umarim?
kan testi mi yaptırsan acaba pembemasal? 11 inde olman gerekiyordu di mi? 2 gün geçmiş.. idrar testinde çıkar mı acaba tekrar denesen, ay bak stres yaptım senin yerine burda:)
Yok banucum inat ettimgecsin biraz daha bakarim idar testini bizde yani ben kosovadayim kan testini ancak jinekolok izin vermise yaptiriyorlar once dr ya gittmem gerek yani biraz daha bekliyim bakalim insallah olur bu seferr Allah hepimizi sevindirsin...
Ay kıyamam sen de benim gibi uzakdasın yaniİnşallah güzel sonuçlanır arkadaşım bu bekleyişin.. Burda da öyle, ha deyince gidip kan testi yaptıramıyorsun, senin benim keyfime göre değil doktorun yönlendirmesine göre hareket etmek durumundasın..
Aynen canim simdilik bekliyelim cunku gecen aralik bizim ilk denememizdi adetim 1 bucuk ay gec kaldi insallah bu sefer hamileyimdir :) diger kizlardan da haber bekliyelim umarim hayirli haberler gelirr listemizdeki hamileler cogalir
günaydın kızlar.ikinci kan sonucum 1000 çıktı.dört haftalık gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?