• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Adet gunumu gecti hic ama hic belirti yok karnimdaki gerilmeden baska test te almiyicam :) zaman gecsin belki olurum:( diye korkuyorum negatif cikar diye filan beklemedeyim insallah kirmizilar gelmez ve hamileyimdir kizlar sizlerden ne haber hamile sayisi en son 8 di artmistir umarim?

yaa al benden de o kadar bugün 3.gün oldu hala gelmedi kırmızılar.. gerci böyle 3-4 günlük gecikmelere alıştım o yüzden test yapmaya kalkışmadım negatif görüp üzülmeyeyim diye ama hiç bi belirti yok adet olacağıma ne ağrı ne sızı ne şişlik sabırsızlıktan çatlayacağımmmm

Güncel Liste.. Kızlar haberlerinizi bekliyoruz..

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
elabebek:9 şubat Marta inşallah..
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

aaaa ben yokum ama eklenmiştim.:50::50::50: çok sık giremiyorum ders çalışmalarımdan.. bat 11 şubat.

aaaa ben yokum ama eklenmiştim.:50::50::50: çok sık giremiyorum ders çalışmalarımdan.. bat 11 şubat.

ekledim tekrar tatlım:)

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
elabebek:9 şubat Marta inşallah
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

benimde batım yarın kızlar çok heyecanlıyım ama hamile değilim heralde öyle hissediyorum malesef:25:

yaa al benden de o kadar bugün 3.gün oldu hala gelmedi kırmızılar.. gerci böyle 3-4 günlük gecikmelere alıştım o yüzden test yapmaya kalkışmadım negatif görüp üzülmeyeyim diye ama hiç bi belirti yok adet olacağıma ne ağrı ne sızı ne şişlik sabırsızlıktan çatlayacağımmmm

benimde batım yarın kızlar çok heyecanlıyım ama hamile değilim heralde öyle hissediyorum malesef:25:

İnşallah güzel haberler alırsınız.. ama bu belirti işine çok takılmayın derim, belirtinin olmaması ya da olması hamilelik göstergesi olmayabiliyor.. kiminde bir sürü belirti oluyor kimi anlamıyor bile, çok değişken bir durum yani.. ee bi de adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de neredeyse tamamen aynı, ayırt etmek çok zor.. o yüzden moralinizi yüksek tutun derim:)

Bende de gecikme oluyordu hatta gecen abarti bir bucuk ay gecikti ve geldi kokrtum baska bisi var diye ama sukur ki temizdi bol bol papatya cayi ic dedi enfeksiyonlari atar onun disinda hala beklemeyi surdurelim canim test falan da almiyicam arkadasima da boyle tak etmisti denemeler gecikmeler kiz inatt etti test yapmadi sonra bi ogrendi 1 bucuk aylik hamile insallah bize de boyle bisi olur cnaim Hayilrisi:)

İnşallah güzel haberler alırsınız.. ama bu belirti işine çok takılmayın derim, belirtinin olmaması ya da olması hamilelik göstergesi olmayabiliyor.. kiminde bir sürü belirti oluyor kimi anlamıyor bile, çok değişken bir durum yani.. ee bi de adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de neredeyse tamamen aynı, ayırt etmek çok zor.. o yüzden moralinizi yüksek tutun derim:)

yaa o kadar istiyorum ki denemede 7. aya girdik inşallah bu sefer olmuştur artık mutlu haber almak istiyorum.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. hayali bu kadar güzelse gerçeği kim bilir nasıl bi duygu nasıl bi mutluluktur....

Bende de gecikme oluyordu hatta gecen abarti bir bucuk ay gecikti ve geldi kokrtum baska bisi var diye ama sukur ki temizdi bol bol papatya cayi ic dedi enfeksiyonlari atar onun disinda hala beklemeyi surdurelim canim test falan da almiyicam arkadasima da boyle tak etmisti denemeler gecikmeler kiz inatt etti test yapmadi sonra bi ogrendi 1 bucuk aylik hamile insallah bize de boyle bisi olur cnaim Hayilrisi:)

inşallah canım inşallah beliyoruz ya o çok güzel haberi alacağım ya da yine her ay gibi gecikmeli bi adet gelecek... hayırlısı olsun ikisine de hazırım... ama bebek olursa o zaman dünyalar benim olur inşallah da olur.. o mutluluğu yaşarız canım benim.

kızlar benim bat'ım 14 şubat..ben 11 şubatta gebelik tyesti yaptım ama tek çizgi çıktı sizce doğrumudur yoksa daha idrara bulaşmamış olabilirmi

yaa o kadar istiyorum ki denemede 7. aya girdik inşallah bu sefer olmuştur artık mutlu haber almak istiyorum.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. hayali bu kadar güzelse gerçeği kim bilir nasıl bi duygu nasıl bi mutluluktur....

Bir yerde okumuştum, "hayali gerçeğinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri hiç azalmayan,aksine her gün artan tek şey evlattır" diyor.. inşallah bizlerde tadarız bu duyguyu..

kızlar benim bat'ım 14 şubat..ben 11 şubatta gebelik tyesti yaptım ama tek çizgi çıktı sizce doğrumudur yoksa daha idrara bulaşmamış olabilirmi

çok erken yapmışsın hayatım, döllenme geç olabiliyor ve hamilelik yeniyse henüz idrarda görme şansın olmaz.. ayrıca genelde o idrar testlerini gecikmeden sonraki gün uygulayın diyorlar... bence sen bekle bugün yarın gelen giden olmazsa, çarşamba ya da perşembe tekrarlarsın testi..

Bir yerde okumuştum, "hayali gerçeğinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri hiç azalmayan,aksine her gün artan tek şey evlattır" diyor.. inşallah bizlerde tadarız bu duyguyu..

inşallah inşallah rabbim nasip etsin aminnn

:)) Dinlememeye çalış kendini, az kaldı 2 güncük sonra bize kızlaaar hamileyiiiim diyerek gel inşallah:)
agzından bal damlıyor banuuu inşallah yaptıgın dualar karsılıgını bulur ve sana geri döner canım arkadasım :)

Adet gunumu gecti hic ama hic belirti yok karnimdaki gerilmeden baska test te almiyicam :) zaman gecsin belki olurum:( diye korkuyorum negatif cikar diye filan beklemedeyim insallah kirmizilar gelmez ve hamileyimdir kizlar sizlerden ne haber hamile sayisi en son 8 di artmistir umarim?
ehh beklemeye karar vermişsin bi kere bekle bakalım
ayy ben heyecanlandım sters yaptım valla senin yerine

günaydın kızlar.ikinci kan sonucum 1000 çıktı.dört haftalık gebeyim
saglıkla kucagına alarkadasım :)darısı isteyen herkezin basına inşallah

günaydın kızlar
hayırlı haberler alacagımız bir gün olur inşallah
bende durumlar aynı hala karnımın altında sızlama devam ediyor
beklemek ne zor Yarabbim :31:
ben şimdi cıkıyorum akşama bol gebelikli bir topik bulurum umarım görüşürüzzz

Şimdi konu nedir neler oldu neler bitti okuma şansım olmadı arkadaşlar ama size benim bir iki tavsiyem olacak. Ne olur bu gebelik işini saplantı haline getirmeyin. Olduktan sonra zaten durduramayacağınız şekilde bir ilerlemesi oluyor. Gelişmeleri siz durduramıyorsunuz. Anlatmak istediğim beklerken ki duygularınızla pozitifi gördükten sonraki duygularınız bir olmuyor. Çok mutlu oluyorsunuz. Mutluluktan ağlıyorsunuz evet... Ama daha sonra ben iyi bir anne olabilecek miyim? Ben bu çocuğa bakabilecek miyim? Bizim için erken miydi acaba :S Maddi birikiminiz yoksa hele ki bizim gibi.. Sakın bu işlere girmeyin. Eşim herşeyi halledecek biliyorum. Herzaman halletmiştir zaten. Düğünümüzü evimizin eşyalarını hep tek başına aldı. Güçlüdür... Hırslıdır... Buna rağmen söz konusu çocuk olunca hep düşünüyor hep üzülüyor insan.. Yada ben gebelik depresyonuna girdim bilmiyorum ... Sabahları kalktığımda çok mutsuz oluyorum. Korkuyorum. Sanki yanlış birşey yapmışım gibi hissediyorum... Bu aşamasında gebeliğimin.. Neler yapmam gerekiyor bilmiyorum. bazem gurur duyuyorum kendimle :) Bazen de kızıyorum... Demek istediğim kendinizi iyice tartın. Ben de çok istiyordum hatta istediğimden ve hazır olduğumdan emindim ama olduktan sonra insan olgunlaşıyor daha da ve okadar emiin olamıyor

Şimdi konu nedir neler oldu neler bitti okuma şansım olmadı arkadaşlar ama size benim bir iki tavsiyem olacak. Ne olur bu gebelik işini saplantı haline getirmeyin. Olduktan sonra zaten durduramayacağınız şekilde bir ilerlemesi oluyor. Gelişmeleri siz durduramıyorsunuz. Anlatmak istediğim beklerken ki duygularınızla pozitifi gördükten sonraki duygularınız bir olmuyor. Çok mutlu oluyorsunuz. Mutluluktan ağlıyorsunuz evet... Ama daha sonra ben iyi bir anne olabilecek miyim? Ben bu çocuğa bakabilecek miyim? Bizim için erken miydi acaba :S Maddi birikiminiz yoksa hele ki bizim gibi.. Sakın bu işlere girmeyin. Eşim herşeyi halledecek biliyorum. Herzaman halletmiştir zaten. Düğünümüzü evimizin eşyalarını hep tek başına aldı. Güçlüdür... Hırslıdır... Buna rağmen söz konusu çocuk olunca hep düşünüyor hep üzülüyor insan.. Yada ben gebelik depresyonuna girdim bilmiyorum ... Sabahları kalktığımda çok mutsuz oluyorum. Korkuyorum. Sanki yanlış birşey yapmışım gibi hissediyorum... Bu aşamasında gebeliğimin.. Neler yapmam gerekiyor bilmiyorum. bazem gurur duyuyorum kendimle :) Bazen de kızıyorum... Demek istediğim kendinizi iyice tartın. Ben de çok istiyordum hatta istediğimden ve hazır olduğumdan emindim ama olduktan sonra insan olgunlaşıyor daha da ve okadar emiin olamıyor

kıyamam ben sana ,,halbuki ne kadar çok istiyordun dimi oluncada böle şeyler düşünmeye başladın..bence bunlarda normaldir sonuçta duygularının çok yoğun ve karmaşık olduğu bir dönemdesin,,sakın kendini yıpratma böle düşünerek, herseyde var bir hayır ,,siz ve bebeğiniz sağlıklı olduktan sonra üstesinden gelinemeyecek hiçbirsey yoktur..bunu aşacağına inanıyorum ben ,sen artık çok güçlü bir kadınsın olacaksın,,çünkü ANNE adayısın..

Maddiyatı hiç takmamalısın arkadaşım bebek rızkıyla gelir ayrıca eşin de anlattığına göre üstesinden gelir. Kesinlikle yanlış bişey yaptığını, erken olduğunu düşünme. Zaten böyle şeyleri düşünmenden ne kadar sorumlu bir anne olacağın ortada o yüzden anne olmanın hakkını vereceğinden eminim sen de kendine güven aklına olumsuz hiç bir şey getirme. Bak burda ben de dahil yüzlerce hanım senin yerinde olmak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyor. İnşallah sağlıklı, sıhhatli hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini. Hamilelerin duası kabul olur bizlerden de duanı esirgeme ne olur.

Back