- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.341
allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım:) tebrikler tekrar..
sağol canım,en kısa zamanda inş.darısı sana:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım:) tebrikler tekrar..
Adet gunumu gecti hic ama hic belirti yok karnimdaki gerilmeden baska test te almiyicam :) zaman gecsin belki olurum diye korkuyorum negatif cikar diye filan beklemedeyim insallah kirmizilar gelmez ve hamileyimdir kizlar sizlerden ne haber hamile sayisi en son 8 di artmistir umarim?
Güncel Liste.. Kızlar haberlerinizi bekliyoruz..
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE
elabebek:9 şubat Marta inşallah..
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat
günaydın kızlar.ikinci kan sonucum 1000 çıktı.dört haftalık gebeyim
aaaa ben yokum ama eklenmiştim. çok sık giremiyorum ders çalışmalarımdan.. bat 11 şubat.
ekledim tekrar tatlım:)
QUOTE]
teşekkürler...
yaa al benden de o kadar bugün 3.gün oldu hala gelmedi kırmızılar.. gerci böyle 3-4 günlük gecikmelere alıştım o yüzden test yapmaya kalkışmadım negatif görüp üzülmeyeyim diye ama hiç bi belirti yok adet olacağıma ne ağrı ne sızı ne şişlik sabırsızlıktan çatlayacağımmmm
benimde batım yarın kızlar çok heyecanlıyım ama hamile değilim heralde öyle hissediyorum malesef
yaa al benden de o kadar bugün 3.gün oldu hala gelmedi kırmızılar.. gerci böyle 3-4 günlük gecikmelere alıştım o yüzden test yapmaya kalkışmadım negatif görüp üzülmeyeyim diye ama hiç bi belirti yok adet olacağıma ne ağrı ne sızı ne şişlik sabırsızlıktan çatlayacağımmmm
İnşallah güzel haberler alırsınız.. ama bu belirti işine çok takılmayın derim, belirtinin olmaması ya da olması hamilelik göstergesi olmayabiliyor.. kiminde bir sürü belirti oluyor kimi anlamıyor bile, çok değişken bir durum yani.. ee bi de adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de neredeyse tamamen aynı, ayırt etmek çok zor.. o yüzden moralinizi yüksek tutun derim:)
Bende de gecikme oluyordu hatta gecen abarti bir bucuk ay gecikti ve geldi kokrtum baska bisi var diye ama sukur ki temizdi bol bol papatya cayi ic dedi enfeksiyonlari atar onun disinda hala beklemeyi surdurelim canim test falan da almiyicam arkadasima da boyle tak etmisti denemeler gecikmeler kiz inatt etti test yapmadi sonra bi ogrendi 1 bucuk aylik hamile insallah bize de boyle bisi olur cnaim Hayilrisi:)
yaa o kadar istiyorum ki denemede 7. aya girdik inşallah bu sefer olmuştur artık mutlu haber almak istiyorum.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. hayali bu kadar güzelse gerçeği kim bilir nasıl bi duygu nasıl bi mutluluktur....
kızlar benim bat'ım 14 şubat..ben 11 şubatta gebelik tyesti yaptım ama tek çizgi çıktı sizce doğrumudur yoksa daha idrara bulaşmamış olabilirmi
Bir yerde okumuştum, "hayali gerçeğinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri hiç azalmayan,aksine her gün artan tek şey evlattır" diyor.. inşallah bizlerde tadarız bu duyguyu..
agzından bal damlıyor banuuu inşallah yaptıgın dualar karsılıgını bulur ve sana geri döner canım arkadasım :):)) Dinlememeye çalış kendini, az kaldı 2 güncük sonra bize kızlaaar hamileyiiiim diyerek gel inşallah:)
ehh beklemeye karar vermişsin bi kere bekle bakalımAdet gunumu gecti hic ama hic belirti yok karnimdaki gerilmeden baska test te almiyicam :) zaman gecsin belki olurum diye korkuyorum negatif cikar diye filan beklemedeyim insallah kirmizilar gelmez ve hamileyimdir kizlar sizlerden ne haber hamile sayisi en son 8 di artmistir umarim?
saglıkla kucagına alarkadasım :)darısı isteyen herkezin basına inşallahgünaydın kızlar.ikinci kan sonucum 1000 çıktı.dört haftalık gebeyim
Şimdi konu nedir neler oldu neler bitti okuma şansım olmadı arkadaşlar ama size benim bir iki tavsiyem olacak. Ne olur bu gebelik işini saplantı haline getirmeyin. Olduktan sonra zaten durduramayacağınız şekilde bir ilerlemesi oluyor. Gelişmeleri siz durduramıyorsunuz. Anlatmak istediğim beklerken ki duygularınızla pozitifi gördükten sonraki duygularınız bir olmuyor. Çok mutlu oluyorsunuz. Mutluluktan ağlıyorsunuz evet... Ama daha sonra ben iyi bir anne olabilecek miyim? Ben bu çocuğa bakabilecek miyim? Bizim için erken miydi acaba :S Maddi birikiminiz yoksa hele ki bizim gibi.. Sakın bu işlere girmeyin. Eşim herşeyi halledecek biliyorum. Herzaman halletmiştir zaten. Düğünümüzü evimizin eşyalarını hep tek başına aldı. Güçlüdür... Hırslıdır... Buna rağmen söz konusu çocuk olunca hep düşünüyor hep üzülüyor insan.. Yada ben gebelik depresyonuna girdim bilmiyorum ... Sabahları kalktığımda çok mutsuz oluyorum. Korkuyorum. Sanki yanlış birşey yapmışım gibi hissediyorum... Bu aşamasında gebeliğimin.. Neler yapmam gerekiyor bilmiyorum. bazem gurur duyuyorum kendimle :) Bazen de kızıyorum... Demek istediğim kendinizi iyice tartın. Ben de çok istiyordum hatta istediğimden ve hazır olduğumdan emindim ama olduktan sonra insan olgunlaşıyor daha da ve okadar emiin olamıyor
Şimdi konu nedir neler oldu neler bitti okuma şansım olmadı arkadaşlar ama size benim bir iki tavsiyem olacak. Ne olur bu gebelik işini saplantı haline getirmeyin. Olduktan sonra zaten durduramayacağınız şekilde bir ilerlemesi oluyor. Gelişmeleri siz durduramıyorsunuz. Anlatmak istediğim beklerken ki duygularınızla pozitifi gördükten sonraki duygularınız bir olmuyor. Çok mutlu oluyorsunuz. Mutluluktan ağlıyorsunuz evet... Ama daha sonra ben iyi bir anne olabilecek miyim? Ben bu çocuğa bakabilecek miyim? Bizim için erken miydi acaba :S Maddi birikiminiz yoksa hele ki bizim gibi.. Sakın bu işlere girmeyin. Eşim herşeyi halledecek biliyorum. Herzaman halletmiştir zaten. Düğünümüzü evimizin eşyalarını hep tek başına aldı. Güçlüdür... Hırslıdır... Buna rağmen söz konusu çocuk olunca hep düşünüyor hep üzülüyor insan.. Yada ben gebelik depresyonuna girdim bilmiyorum ... Sabahları kalktığımda çok mutsuz oluyorum. Korkuyorum. Sanki yanlış birşey yapmışım gibi hissediyorum... Bu aşamasında gebeliğimin.. Neler yapmam gerekiyor bilmiyorum. bazem gurur duyuyorum kendimle :) Bazen de kızıyorum... Demek istediğim kendinizi iyice tartın. Ben de çok istiyordum hatta istediğimden ve hazır olduğumdan emindim ama olduktan sonra insan olgunlaşıyor daha da ve okadar emiin olamıyor