• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

arkadaşlar reglim 10 şubattı fakat gelmedi 1 gün geçikti.. Predictor gebeli testi aldım az önce yaptım fakat negatif çıktı... Bu test regli öncesi yapıldıgında bile pozitifse çıkarmış... Hamilemiyidir sizce... Kanamam gelmiyo ama testtede çıkmıyo... Allahım deli olcam... Endişenmeye başladım. kimyasal gebelikmi acaba? Teste negatif çııp sonrada pozitif olan arkadaşlar varmı? Bana yardımcı olurmusunuz? Allahım bütün isteyenlere sen nasip et amin.......

daha bir gün gecikmiş bazen tesler yanılabiliyo bir iki gün daha bekle inşallah hamilesindir

ARkadaslar benim bu ay olmadı kimyasal gebelikmis degerim yükselmedi.herseyin hayırlı Allah hepinizin gönlüne göre versin...

Canım geçmiş olsun... Benimde henüz adetim gelmedi 2 gün geçikti evde idrar testi yaptım sonuç negatifti... Acaba bendedemi kimyasal gebelik var? Sen o süreçte idrar testi yaptınmı? Sonuç ne çıktı? İnşallah bidahaki aya ikimiizde hamiş oluruz...

günaydın kızlar
ayy bugun içime hamile degilmiim hissi düştü sanki regl olcam
üzülmeyim diyorum ama neyse kısmet daha bişi belli degilde his işte
neysem pazar pazar içinizi karartmayım
görüşürüz iyi haberlerle

her kadının adet döngüsü farklıdır, 25 günde bir olanda var 30 günde olan da.. sen geçmis tarihlerinin arasına bak, genelde 30-31 gün sürüyorsa bu ayda yine o aralığı hesapla.. 18 ocakta adet olduysan ve 30 günse arası genelde 17-18 şubat gibi başlaması lazım adetinin , o tarihte başlamazsa test alır bakarsın..
Teşekkür ederim canım anlaşılan az daha bekleyip öyle yapmalıyım testi.

Canım geçmiş olsun... Benimde henüz adetim gelmedi 2 gün geçikti evde idrar testi yaptım sonuç negatifti... Acaba bendedemi kimyasal gebelik var? Sen o süreçte idrar testi yaptınmı? Sonuç ne çıktı? İnşallah bidahaki aya ikimiizde hamiş oluruz...

Bir kaç gün bekledikten sonra testi tekrarla işallah hamişsindir bazılarının geç belli olabiliyor döllenme geç olmuş olabilir. Bence 5 gün daha bekle daha iyi sonuç alırsın. İlk çocuğumda adetimi 4gün faalan geçmişti yinede 2. çizgi belli belirsiz çıkmıştı ebe de erken bakmışsın dedi. İşallah hamişsinizdir :)

Gelsin bebişler dolsun göbüşler :emir_bebek:

günaydın kızlar
ayy bugun içime hamile degilmiim hissi düştü sanki regl olcam
üzülmeyim diyorum ama neyse kısmet daha bişi belli degilde his işte
neysem pazar pazar içinizi karartmayım
görüşürüz iyi haberlerle

Daha çok erken karamsarlığa kapılmak için tatlım.. moralini yüksek tut.. olmazsa da olmaz, bi dahaki aya denersin.. yine de inşallah hamişşsindir..:31:

Son düzenleme:
arkadaşlar reglim 10 şubattı fakat gelmedi 1 gün geçikti.. Predictor gebeli testi aldım az önce yaptım fakat negatif çıktı... Bu test regli öncesi yapıldıgında bile pozitifse çıkarmış... Hamilemiyidir sizce... Kanamam gelmiyo ama testtede çıkmıyo... Allahım deli olcam... Endişenmeye başladım. kimyasal gebelikmi acaba? Teste negatif çııp sonrada pozitif olan arkadaşlar varmı? Bana yardımcı olurmusunuz? Allahım bütün isteyenlere sen nasip et amin.......

selam canım hala adet olmadıysan hamile olma ihtimalin var çünk bende hamile keldığım zaman testin ismini bilmiyorum ama idrar testinde çıkmamıştı ümidimi yitirip adetimi beklemeye başlamıştım bi kaç gün geçip hala gelmeyince şüphelendim çünkü çok düzenli adet olan biriyim tekrar test aldım yine negatif çıktı bende adet bi gün bile geçse testte çıkar die duydum başka bi problemim var die dr a gitmiştim kanımda çıkmıştı çok küçük olduğu için çıkmamıştı heralde 1-2 haftalıktı çünkü gerçi 6 gün sonra bebeğimi kaybettim düşük yaptım inş. sende de vardır tatlım RABBİM umutlarımızı boşa çıkarmasın:)

Kızlarrrrrrrrrrr öncelikle hamiş kalan arkadaşları tebrik ediyorum maşşallahhhhhhhhhh bu şubat ne bereketlimişş maşşallahhhhhhh biz marta kaldık inşallahhhh martta şubat gibi bereketli olurrr rabbim :112:

nisan ayi transfer dusunen varmi ben dusunuyorum ama hayirlisi ilkin de olmadi insallah bu defa olur:46:

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar.
vajinismus denilen bi belayla 5,5 senedir uğraşıyordum,çok şükür yendim bu hafta:)))
,eşimle denerken denerken korunmadık tabii.
bugün adet olmam gerekiyordu,olmadım.test aldım,tek çizgi çıktı,yarım saat sonra baktım gri ince bi çizgi vardı,bi saat sonra baktım ikinci gri çizgi yok olmuş:))
çizgi niye gitti ki?:))
karnım ağrıyor,göğüslerim patlayacak gibi şiş...adet olacağım belli yani.
acaba yarın sabah idrarıyla bi haha mı denesem ki???

kızlar iyi akşamlar.
vajinismus denilen bi belayla 5,5 senedir uğraşıyordum,çok şükür yendim bu hafta:)))
,eşimle denerken denerken korunmadık tabii.
bugün adet olmam gerekiyordu,olmadım.test aldım,tek çizgi çıktı,yarım saat sonra baktım gri ince bi çizgi vardı,bi saat sonra baktım ikinci gri çizgi yok olmuş:))
çizgi niye gitti ki?:))
karnım ağrıyor,göğüslerim patlayacak gibi şiş...adet olacağım belli yani.
acaba yarın sabah idrarıyla bi haha mı denesem ki???

ne kadar geçti günün? zaten şu testlerden koli ile alsam da ucuza mı getirsem diyorum :)

tam adet günümdü bugün.ama adet olacakmışım gibi belirtiler var.bide testi öğleden sonra yaptım,acaba yarın sabah bi daha mı yapsam?:))

sabah aç karnına yaparsan daha doğru sonuç alırsın. zaten olacaksan sabah olursun, baktın yok yap gitsin derim :)

biran önce adet bari olayım da yumurtlama günüm düzgün olsun.bu ay malum çok sitres yaptım,ondan gecikti galiba.
ben sabah bi daha test yapayım,silik bi çizgim bile yok:((

Back