• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

geçen ayki adetimin üzerinden 35 gün geçti hala adet olmadım.bol sarı-beyaz renkte akıntım ve göğüs uçlarımda acı hissi var.kasıklarım da ara ara ağrıyor.dün hastaneye gittim kan verdim.pazartesi çıkacakmış.ya hamileyim yada başka birşey var.bekleyip göreceğiz.:40::40::40:

geçen ayki adetimin üzerinden 35 gün geçti hala adet olmadım.bol sarı-beyaz renkte akıntım ve göğüs uçlarımda acı hissi var.kasıklarım da ara ara ağrıyor.dün hastaneye gittim kan verdim.pazartesi çıkacakmış.ya hamileyim yada başka birşey var.bekleyip göreceğiz.:40::40::40:

umarım hamilesindir bir test alıp evde yapsan

iki kez bebek kaybı yaşadığım için tek dileğim sağlıklı bir bebeğimin olması.allah sağlıklı evlat versin.gebeysem bile sağlıcakla doğana kadar sevinemem bile

kızlar 3 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyorum. ara sıra kasıklarıma kramp giriyor. adetime 1 hafta var. sizce bişeyler olabilirmi?

Aynen benimde adetime 7 gün var dün gece bir kramp girdi çok şiddetli 30 saniyede geçti neden bilmem. İşallah hamişşizdir.

Bu arada sizlere birşey danışmak istedim komşumla beraber 2.çocuk kararı aldık. Komşum geçen ay ocak 8 de adet oldu ama şubatın 7 sinde test yaptı pozitif çıktı şaşırdık çok erken belli oldu. Ben ocak 18 de adet oldum 3-4 gün sürdü. 7 gün sürdüğü zaman yine ertesi ay 18. de oluyordu. Az sürmesi bu ay ki adet tarihini etkilermi? Bu anlattıklarıma dayanarak ne zaman test yapmalıyım ve adetim ne zaman gelir? Aralık 18 ve ocak 18 de adet gördüm ama şubat adetim 4 gün sürdü. Şubatda ne zaman olur sizce ve testi tekrar ne zaman yapmalıyım??????

Konuları okudum Çok haklısının Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Geç olsun da sağlıklı olsun. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Hamişlerin hepsini tek tek kutluyorum. Marta kalanlara da üzülmeyin Allah hayırlısıyla mart da kavuştursun diyorum. Herkeze iyi forumlar.

iki kez bebek kaybı yaşadığım için tek dileğim sağlıklı bir bebeğimin olması.allah sağlıklı evlat versin.gebeysem bile sağlıcakla doğana kadar sevinemem bile

geçmiş olsun canımm zor şeyler bunlar allah bir daha yaşatmasın...beklemekte güzel hepberaber bekleriz

Sağol canım benim... Valla sonucu alır almaz aradık herkesi... En büyük tepkiyi eşimin annesi gösterdi :) Kadıncağız çıldırdı resmen. Benim annem de tabii çok sakin ama duygusal konuştu. Böyle garip şeyler yani. Eşim işten yanıma geldi sonucu alacağım saatte. Hani negatif çıkarsa yanımda olabilmek adına. Sonra bir öğrendik kesin sonucu... Sarıldım ağladım ben ona. O da garibim ne yapsın. Gözleri doldu falan ama ağlamadı yani. Milleti aramaktan birbirimize halimiz kalmadı sonra. Eşim bana diyordu kimseye söyleme bak kan tetini alalım ona göre diye ama kendi herkese Benim hamile olabileceğimi söylemiş bile. Bir baktım herkesi arıyor hamile diye :D Çok güldüm. Benden hevesliymiş de haberim yokmuş meğer. Valla onun dışında işte insan bir garip oluyor. Her hareketinde aklına öncehamileliğin geliyor. Ben normalde sigara içen biriyim. Doktorlar da günde 5 tane ye izin veriyorlar ama içerken suçluluk duyuyorum. Başka işte, şimdi şimdi düşündükçe anlıyorum gerçekten hamile olduğumu... Çok garip birşey. Allah isteyen herkese en yakın zamanda naip etsin. İlerleyen zamanlarda da inşallah böyle olumlu gider hamileliğim.

:)) erkekler farklı bizden, başta daha sakin gibi gözüküp davranmaya çalışıyorlar ama sonradan bakıyorsun ki senden benden daha duygusallar içlerinde.. çok güzel gelişmeler hayatım, mutluluğun gün be gün katlanarak çoğalsın inşallah.. ben de sigara kullanan biriydim, son 3 aydır günde 4-5 taneye indirdim, hani hamile kalırsam daha kolay olsun bırakırım tümden diye.. o yüzden sıkıntılı olacaktır bu kısmı ama atlatırsın sen güçlü kızsın, inancım tam benim sana.. :16:

:)) erkekler farklı bizden, başta daha sakin gibi gözüküp davranmaya çalışıyorlar ama sonradan bakıyorsun ki senden benden daha duygusallar içlerinde.. çok güzel gelişmeler hayatım, mutluluğun gün be gün katlanarak çoğalsın inşallah.. ben de sigara kullanan biriydim, son 3 aydır günde 4-5 taneye indirdim, hani hamile kalırsam daha kolay olsun bırakırım tümden diye.. o yüzden sıkıntılı olacaktır bu kısmı ama atlatırsın sen güçlü kızsın, inancım tam benim sana.. :16:

Sağol canım benim... İşte içmemeye özen gösteriyorum. Senin erkenden bunu düşünmen çok iyi olmuş. Zorluk çekmezsin gebe kalınca. Çok da iyi olur. Mart da seni takip ediyor olacağım ;)

Sağol canım benim... İşte içmemeye özen gösteriyorum. Senin erkenden bunu düşünmen çok iyi olmuş. Zorluk çekmezsin gebe kalınca. Çok da iyi olur. Mart da seni takip ediyor olacağım ;)

İnşallah tatlım güzel haberler veririm sana martta, seninde deneyimlerinden faydalanırım..;) sigara işi zor iş ama allah yardımcımız olsun:)

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar dilerim bu gun regl gunum ama daha bisi yok bakalim zaten benim gecikmeli duzensiz biraz ama bakalim insallah bu beklentim husranla sonuclanmaz 8 hamilemiz varmis bu ay insallah daha daha artar iyi ki varsiniz hakkaten de Hayat paylasinca guzel :)

günaydın kızlarrrr
sabaha kadar zor beklerim
acaip bir mide yanması agrısı var su bile içemyorum psikolujik degil biliyorum cunku hi. bişey yiyemiyor benim gibi iştahlı bir insan düşünün :)
buarada dün akşam eşim gögüslerin büyümüş dolgunlasmıs sanki dedi
eşim buay hamile kalmadıgımı idda ediyor onun için bişi demedim
buarada seffaf akıntı basladı 3 gün var reglime eger donuk renge donmezse hamile olma ihtimalim var eger donuk renge dönerse geliyor kırmızılar umutlar marta derim :D
neyse cok konustum öpüyorum işlere döneyim ben

bugun topiğimiz güzel haberler alır inşallah

Güzel haberler bekliyoruz sizlerden kızlar, inşallah doludur göbüşleriniz:)

Aynen benimde adetime 7 gün var dün gece bir kramp girdi çok şiddetli 30 saniyede geçti neden bilmem. İşallah hamişşizdir.

Bu arada sizlere birşey danışmak istedim komşumla beraber 2.çocuk kararı aldık. Komşum geçen ay ocak 8 de adet oldu ama şubatın 7 sinde test yaptı pozitif çıktı şaşırdık çok erken belli oldu. Ben ocak 18 de adet oldum 3-4 gün sürdü. 7 gün sürdüğü zaman yine ertesi ay 18. de oluyordu. Az sürmesi bu ay ki adet tarihini etkilermi? Bu anlattıklarıma dayanarak ne zaman test yapmalıyım ve adetim ne zaman gelir? Aralık 18 ve ocak 18 de adet gördüm ama şubat adetim 4 gün sürdü. Şubatda ne zaman olur sizce ve testi tekrar ne zaman yapmalıyım??????

Konuları okudum Çok haklısının Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Geç olsun da sağlıklı olsun. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Hamişlerin hepsini tek tek kutluyorum. Marta kalanlara da üzülmeyin Allah hayırlısıyla mart da kavuştursun diyorum. Herkeze iyi forumlar.

her kadının adet döngüsü farklıdır, 25 günde bir olanda var 30 günde olan da.. sen geçmis tarihlerinin arasına bak, genelde 30-31 gün sürüyorsa bu ayda yine o aralığı hesapla.. 18 ocakta adet olduysan ve 30 günse arası genelde 17-18 şubat gibi başlaması lazım adetinin , o tarihte başlamazsa test alır bakarsın..

ARkadaslar benim bu ay olmadı kimyasal gebelikmis degerim yükselmedi.herseyin hayırlı Allah hepinizin gönlüne göre versin...

geçmiş olsun arkadaşım, üzgünsündür şu an tahmin ediyorum ama sıkma canını, hayırlısı herşeyin.. inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın..

arkadaşlar reglim 10 şubattı fakat gelmedi 1 gün geçikti.. Predictor gebeli testi aldım az önce yaptım fakat negatif çıktı... Bu test regli öncesi yapıldıgında bile pozitifse çıkarmış... Hamilemiyidir sizce... Kanamam gelmiyo ama testtede çıkmıyo... Allahım deli olcam... Endişenmeye başladım. kimyasal gebelikmi acaba? Teste negatif çııp sonrada pozitif olan arkadaşlar varmı? Bana yardımcı olurmusunuz? Allahım bütün isteyenlere sen nasip et amin.......

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar dilerim bu gun regl gunum ama daha bisi yok bakalim zaten benim gecikmeli duzensiz biraz ama bakalim insallah bu beklentim husranla sonuclanmaz 8 hamilemiz varmis bu ay insallah daha daha artar iyi ki varsiniz hakkaten de Hayat paylasinca guzel :)

pembemasal içini ferah tut aklına getirme kırmızıları gelmesinler:)şubat bizimde ayımız olucak :)))

Back