- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.301
arkadaşlar reglim 10 şubattı fakat gelmedi 1 gün geçikti.. Predictor gebeli testi aldım az önce yaptım fakat negatif çıktı... Bu test regli öncesi yapıldıgında bile pozitifse çıkarmış... Hamilemiyidir sizce... Kanamam gelmiyo ama testtede çıkmıyo... Allahım deli olcam... Endişenmeye başladım. kimyasal gebelikmi acaba? Teste negatif çııp sonrada pozitif olan arkadaşlar varmı? Bana yardımcı olurmusunuz? Allahım bütün isteyenlere sen nasip et amin.......
cnm benim canını sıkma Allahtan hayırlısını dile inşallah mart senin ayın olur bize mutlu haber verirsinARkadaslar benim bu ay olmadı kimyasal gebelikmis degerim yükselmedi.herseyin hayırlı Allah hepinizin gönlüne göre versin...
daha bir gün gecikmiş bazen tesler yanılabiliyo bir iki gün daha bekle inşallah hamilesindir
ARkadaslar benim bu ay olmadı kimyasal gebelikmis degerim yükselmedi.herseyin hayırlı Allah hepinizin gönlüne göre versin...
benımde olmadı regl oldum
benımde olmadı regl oldum
Teşekkür ederim canım anlaşılan az daha bekleyip öyle yapmalıyım testi.her kadının adet döngüsü farklıdır, 25 günde bir olanda var 30 günde olan da.. sen geçmis tarihlerinin arasına bak, genelde 30-31 gün sürüyorsa bu ayda yine o aralığı hesapla.. 18 ocakta adet olduysan ve 30 günse arası genelde 17-18 şubat gibi başlaması lazım adetinin , o tarihte başlamazsa test alır bakarsın..
Canım geçmiş olsun... Benimde henüz adetim gelmedi 2 gün geçikti evde idrar testi yaptım sonuç negatifti... Acaba bendedemi kimyasal gebelik var? Sen o süreçte idrar testi yaptınmı? Sonuç ne çıktı? İnşallah bidahaki aya ikimiizde hamiş oluruz...
günaydın kızlar
ayy bugun içime hamile degilmiim hissi düştü sanki regl olcam
üzülmeyim diyorum ama neyse kısmet daha bişi belli degilde his işte
neysem pazar pazar içinizi karartmayım
görüşürüz iyi haberlerle
arkadaşlar reglim 10 şubattı fakat gelmedi 1 gün geçikti.. Predictor gebeli testi aldım az önce yaptım fakat negatif çıktı... Bu test regli öncesi yapıldıgında bile pozitifse çıkarmış... Hamilemiyidir sizce... Kanamam gelmiyo ama testtede çıkmıyo... Allahım deli olcam... Endişenmeye başladım. kimyasal gebelikmi acaba? Teste negatif çııp sonrada pozitif olan arkadaşlar varmı? Bana yardımcı olurmusunuz? Allahım bütün isteyenlere sen nasip et amin.......
kızlar iyi akşamlar.
vajinismus denilen bi belayla 5,5 senedir uğraşıyordum,çok şükür yendim bu hafta:)))
,eşimle denerken denerken korunmadık tabii.
bugün adet olmam gerekiyordu,olmadım.test aldım,tek çizgi çıktı,yarım saat sonra baktım gri ince bi çizgi vardı,bi saat sonra baktım ikinci gri çizgi yok olmuş:))
çizgi niye gitti ki?:))
karnım ağrıyor,göğüslerim patlayacak gibi şiş...adet olacağım belli yani.
acaba yarın sabah idrarıyla bi haha mı denesem ki???
ne kadar geçti günün? zaten şu testlerden koli ile alsam da ucuza mı getirsem diyorum :)
tam adet günümdü bugün.ama adet olacakmışım gibi belirtiler var.bide testi öğleden sonra yaptım,acaba yarın sabah bi daha mı yapsam?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?