• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın size :D Sonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 :D Yani 18 günlük hamişimmmmmm :D

Kocaman tebrikler. Allah saglikli bir hamilelikten sonra saglikla bebisini kucagina almayi nasib etsin.

Artik kendine cok iyi davran,sakin kendini uzme ve kimsenin de seni uzmesine izin verme. :) Mutlu ol :)

benim dün adet tarihimdi ancak olmadım , bugün evde test yaptım gayet net bir tek çizgi gördüm :27:

sanırım sadece basit bir gecikme yaşıyorum...

iyi haber alan tüm arkadaşlara hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin allahım.:16:

reglimi 2gün geçmişti evde idrar testi yaptım ve aynı gün sağlık ocağına kan testi verdim. Yani dün :D İdrar testim silik ikinci çizgiyi göstersi :) Bugün de saat 3 de kan testinin pozitifini aldım. Bunun dışında belirtim sürekli regl olacak gibi hissetmem, hafif bel ağrıları böyle sanki kasılır, çekilir gibi. Son 2-3 gündür de yani regl dönemimin zamanında da karnımın alt tarafında sertleşmeler yaşadım. Hatta mutfakta iş yaparken bangoya dayanınca karnım acıyordu. Bunun dışında hafif bulantılarım vardı ama ben hep böbreklerimdeki probleme bağlamıştım. Birde midemi üşütmüş gibi ağrılarım oldu :D İnşallah yardımı olur :D

kuzum tüm bu belirtiler var ama ne yazık ki tek çizgi çıktı :18:

benim dün adet tarihimdi ancak olmadım , bugün evde test yaptım gayet net bir tek çizgi gördüm :27:

sanırım sadece basit bir gecikme yaşıyorum...

iyi haber alan tüm arkadaşlara hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin allahım.:16:

bazen hamilelik çok yeniyse idrar testi sonuç vermeyebiliyor.. sen bekle bakalım adetin gelmezse yeniden dene ama yine tek çizgi çıkarda adet hala gelmemiş olursa gecikmeden bi kontrole git..

Kızlar 2 haftadır giremedim biraz okuyabildim geçmiş yazılar. Hamişlerin gözü aydın Allah kucağınıza da almak nasip etsin işallah. Çok sevindim komşumda 1 hafta önce pozitiv cevabını aldı bakalım ben hala beklemedeyim. Allah tüm isteyenlere pozitiv test sonucu nasip etsin. :D:1::emir_bebek:

:emir_bebek:

tebriklerrrrrrrr :nazar: :emir_bebek: darısı başımıza :7:

ay çok sevindim ne kadar güzel bir haber bu,,,bütün gün merakla bekledik..beklemeye değmiş ,,,,bundan sonrasıda heyecan ve neşeyle geçsin inşallah...

canım çok tebrik ederim..allah sağlıkla kucağınıza versin...
Bizim içinde dua et..

Kocaman tebrikler. Allah saglikli bir hamilelikten sonra saglikla bebisini kucagina almayi nasib etsin.

Artik kendine cok iyi davran,sakin kendini uzme ve kimsenin de seni uzmesine izin verme. :) Mutlu ol :)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... Hepiniz için du ediyorum merak etmeyin. İsteyen herkese en kısa zaman da hamilelik diliyorum. Çok garip birşey :D

kuzum tüm bu belirtiler var ama ne yazık ki tek çizgi çıktı :18:

Arkadaşım belki de idrarına geçmemiştir henüz, belki de hamilesindir... Bilemeyiz ki... Sabırr ;)

Bereketli Şubaaaaaaaaaaaat..:) tebrikler mavibatteniye darısı diğer kızların başına :nazar:

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat:marta insallah:(
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat
benımde tutmnadı buayda kızlar

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... Hepiniz için du ediyorum merak etmeyin. İsteyen herkese en kısa zaman da hamilelik diliyorum. Çok garip birşey :D

Arkadaşım belki de idrarına geçmemiştir henüz, belki de hamilesindir... Bilemeyiz ki... Sabırr ;)

canım tebrik ederimmmmm çooook sevindimm

Arkadaşımmm.. Nasıl keyfin, duyurdun mu güzel haberi aileye, eşin nasıl karşıladı sonucu, anlat bize:) İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirsin tatlım.. bak gördün mü o böbrek için ilaçları kullanmayıp çektiğin ağrılara değdi, en güzel hediyen geldi.. :nazar: Sağlıkla kucağına da almayı da nasip etsin allah.. Kendine çok dikkat et bundan böyle..:3:

Arkadaşımmm.. Nasıl keyfin, duyurdun mu güzel haberi aileye, eşin nasıl karşıladı sonucu, anlat bize:) İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirsin tatlım.. bak gördün mü o böbrek için ilaçları kullanmayıp çektiğin ağrılara değdi, en güzel hediyen geldi.. :nazar: Sağlıkla kucağına da almayı da nasip etsin allah.. Kendine çok dikkat et bundan böyle..:3:

Sağol canım benim... Valla sonucu alır almaz aradık herkesi... En büyük tepkiyi eşimin annesi gösterdi :) Kadıncağız çıldırdı resmen. Benim annem de tabii çok sakin ama duygusal konuştu. Böyle garip şeyler yani. Eşim işten yanıma geldi sonucu alacağım saatte. Hani negatif çıkarsa yanımda olabilmek adına. Sonra bir öğrendik kesin sonucu... Sarıldım ağladım ben ona. O da garibim ne yapsın. Gözleri doldu falan ama ağlamadı yani. Milleti aramaktan birbirimize halimiz kalmadı sonra. Eşim bana diyordu kimseye söyleme bak kan tetini alalım ona göre diye ama kendi herkese Benim hamile olabileceğimi söylemiş bile. Bir baktım herkesi arıyor hamile diye :D Çok güldüm. Benden hevesliymiş de haberim yokmuş meğer. Valla onun dışında işte insan bir garip oluyor. Her hareketinde aklına öncehamileliğin geliyor. Ben normalde sigara içen biriyim. Doktorlar da günde 5 tane ye izin veriyorlar ama içerken suçluluk duyuyorum. Başka işte, şimdi şimdi düşündükçe anlıyorum gerçekten hamile olduğumu... Çok garip birşey. Allah isteyen herkese en yakın zamanda naip etsin. İlerleyen zamanlarda da inşallah böyle olumlu gider hamileliğim.

Arkadaslar herkese gunaydin:) 2 gun once once idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Suphelendim ve kan tahlili yaptirdim 56 cikti. Sizce bu iyi bi rakammi? Doktor daha cok kucuk dedi henuz kese de gozukmuyor tabii. Bu aksam tekrar hcg yaptircam. Siz bana ugurlu geldiniz :) hamilelik suphesi olanlar icin benim yasadigim belirtileri size yazmak istedim. Gecen ay en son adet olduktan sonra 14.gunde korunmadik ve hemen goguslerim acimaya basladi. Ve son 1 haftadir da karnim nasil agriyor anlatamam sanki hasta olcakmisim gibi. Hatta bisey gelio sanip wc ye gidiyordum surekli daha adetim bugun gecti ustunden. Birde patlamalar yasadim aglamaya basliyordum birden. Bunun disinda birde gaz ve midemde eksime oldu.. Umarim bebegim yasar ve bizi birakmaz.. Ve ins isteyen herkes bu duyguyu tadar...

hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına aldırsın cnm darısı bizeeeeeeeee

cnmm cok sevindim hayırlı olsun darısı bizeeee:)))))

Kızlaaaarrrrrrr 2 Şubatta transferim oldu. Bugünki kan testi sonucum 40 sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm................
hadi gözün aydın arkadasım saglıkla kucagına al inşallah bebişi

Kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın size :D Sonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 :D Yani 18 günlük hamişimmmmmm :D
canım benimmmm cok sevindim bu haberi bekliyordum ama senden duymak cok guzel oldu
dikkat et saglıgına yemene hareketlerine ilk 3 ya cok önemli ve hemen bi kadın dogumcuya git bakalım neler dicek ayy aynı dogum yapsak ayn ayın anneleri olsan inşallah
cok sevindim öpüyorum

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar dilerim bu gun regl gunum ama daha bisi yok bakalim zaten benim gecikmeli duzensiz biraz ama bakalim insallah bu beklentim husranla sonuclanmaz 8 hamilemiz varmis bu ay insallah daha daha artar iyi ki varsiniz hakkaten de Hayat paylasinca guzel :)

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar dilerim bu gun regl gunum ama daha bisi yok bakalim zaten benim gecikmeli duzensiz biraz ama bakalim insallah bu beklentim husranla sonuclanmaz 8 hamilemiz varmis bu ay insallah daha daha artar iyi ki varsiniz hakkaten de Hayat paylasinca guzel :)

günaydın arkadasım
umarım kırmızılar gelmez sende bizlere hayırlı haberi verirsin ...

günaydın kızlarrrr
sabaha kadar zor beklerim
acaip bir mide yanması agrısı var su bile içemyorum psikolujik degil biliyorum cunku hi. bişey yiyemiyor benim gibi iştahlı bir insan düşünün :)
buarada dün akşam eşim gögüslerin büyümüş dolgunlasmıs sanki dedi
eşim buay hamile kalmadıgımı idda ediyor onun için bişi demedim
buarada seffaf akıntı basladı 3 gün var reglime eger donuk renge donmezse hamile olma ihtimalim var eger donuk renge dönerse geliyor kırmızılar umutlar marta derim :D
neyse cok konustum öpüyorum işlere döneyim ben

bugun topiğimiz güzel haberler alır inşallah

gunaydin kizlar mutlu sabahlar dilerim bu gun regl gunum ama daha bisi yok bakalim zaten benim gecikmeli duzensiz biraz ama bakalim insallah bu beklentim husranla sonuclanmaz 8 hamilemiz varmis bu ay insallah daha daha artar iyi ki varsiniz hakkaten de hayat paylasinca guzel :)

herkese günaydınlar.. Dün mavibattiniyeyi bekledik heyecanla ,,,bugün seni bekliyoruz pembemasal,,,allah hayırlısını versin,,seninde göbişin dolar inşallah..

Arkadaslar gunaydinlar hepinize :) ben dun beta hcg yaptirdim ilki 56 idi dunku (40 saat sonra) 127 cikti ama tabii doktor keseyi gormeden bisey diyemeyiz falan dedi 1 hafta sonra kontrole cagirdi bakalim o zaman gozukcek mi? Bu ay hamile kalan arkadaslardan ricam kese olustu mu ve hcg leri kac cikti acaba onu ogrenmek istiyorum? Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder ins. :)

Back