Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

kızlar hepinize kolay gelsin diyelim .)) bizde 2.bebeği düşünüyoduk 2 aydırda ugraştık ama olmadı mayıs ayındada diş çekimim olucak malesef ertelemek zorunda kaldık..allah size kolaylık versin darısı başımıza :))

Sagol canim gormemisim demek ki herkezde farkli farkli bulgular varmis neyse hayirlisi olsun tesekkurler...

Sagol canim gormemisim demek ki herkezde farkli farkli bulgular varmis neyse hayirlisi olsun tesekkurler...

canım, bence çok kurgulama kafanda, testide çok erk yapmışsın henüz idrarda belli olmayabilir, inşallah istediğin sonucu alırsın tatlım..

Hamile arkadaşlar ya baksanıza bende adet olacağım zaman şiddetli baş ağrısı olurdu bu sefer olmadı sonrada hamilelikten demekmiş dedim fakat şimdi çok şiddetli basım ağrıyor körükten yaa bas ağrısı olan hamile var mı ?

ben bi kaç forumda okudum tatlım , başağrısı olurmuş hamilelikte.. hormonların değişmesi ile ilgiliymiş.. özellikle daha önce adet dönemlerinde baş ağrısı çekenlerde hatta çok şiddetli de olabiliyormuş, kimininkine de iyi geliyormuş.. çok fena forum okuyucusu ve araştırıcısı oldum galiba ben bu arada

Bu da senin için bulduğum bi link, konuyla ilgili..

Gebelikte Baş Ağrısı Hamilelikte Migren, Gebelikte Migren Tedavisi İlacı Baş Dönmesi Hamilelikte Baş Ağrısı Migren Baş Dönmesi Kulak Çınlması

Teşekkür ederim banucum inş öyledir korkuyorum birde kasıklarımda sanki adet olucm ağrısı var

Valla arkadaşım ben bugün test yaptım, pozitif çıktı. Ama daha kan tahlilimi almadım yarın kesin belli olacak. Yalnız eğer hamile isem gerçekten benim de bugün çok başım ağrıdı. İlaç almadım, uyudum onun yerine

Banu'cuğum şimdi senin eklediğin linktedi yazıyı okudum. Ve inanamadım. Benim migrenim var. Migren atakları bir yandan, böbrek bir yandan... Offff anlamadım ne yapacağım :S Zor günler beni mi bekliyor acaba

şimdi benim takıntılı araştırmalarım sonucu diyebilirim ki rahat ol, bazı migren hastalarına da hamilelik dönemi iyi geliyormuş azalabiliyormuş baş ağrısı.. inşallah olmaz sende de bişey sende de hayatım da çoooooook rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.. ama olursa da ihmale gelmez doktora gideceksin o bulacak çaresini.. rahat ol kuzum yani sen, mutluluğuna odaklan sadece..

Sağol arkadaşım.. Hep moral oluyorsun bana Çok teşekkür ederimm

Bu arada sana bir mesaj atttım :)

bence incir kürüne başla. ben de adetliyken başladım. şimdi 7 günlük aradayım. hamile kalırsan bırakıyorsun. yoksa 2. tekrarı yapıyorsun.. ayrıca insan kendini iyi hissediyor. pozitif düşünüyor. saraçoğlu boşuna mı söylüyor canım. olur in........

inşallah canım inşallah senin haberide bekliyoruz 4 gözle

günaydın banu k .dün hasteneye gittim hamileymişimm
harika bir haber cok sevindim Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah

herseyin hayırlısı canım buay olmadı diye umutsuzluga kapılıp cos vermek yok sıkılmak stres yapmak yok burda birbirimize destek olmak için varız

hadi bakalım yarın mutlu haberlerle geleceksin eminim ne güzel subat hamişleri cogalıyorrrr
maşallah maşallah arkadasıma ne güzel bir anne olcaksın inşallah ekim anneleri topiğinde de bulusuruz öpüyorummm

iyi geceler yeni anneler ve anne adayları

bende durumlar aynı bazen melekangel gibi test yapmak istiyorum ama vazgeciyorum bikac gün daha bekleyebilirim dimi ama kızımda reg 2 gün gecmiş öle yapmıstım pozitif cıkmıstı 2 gün sonra daha doktora gittigimde 3.5 haftalık cıkmıstı hamileliğim
ayy 2. bebek ama ilkinden daha beter heycan var sanki Allahım herkeze nasip esin burdaki tüm anneler ekim anneleri topiğinde buluşalım inşallahhh

Hamiş :) Herkesi tebrik ediyorum. Allah, sağlıklı sıhhatli mutlu bir hamilelik geçirtsin ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Kardeşim de migren gibi birşey vardı. Normalde sık sık olurdu. Hamilelikte sadece 2-3 kez oldu. Bazı hastalıklar hamilelik ile birlikte baskılanıyor. Hamilelik bitince de herşey eskiye dönebiliyor. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…