- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.101
kızlar ne güzel hamişler artıyor benimde 2 gün geçti ama hala belirtim yok inşallah hamişimdir
bende 3 şubatta öyle oldum ilk gün çok az geldi edet oldum sandım sonra yavaş yavaş kesildi ama benim 1 gün sürdü ve şimdi hamileyim :) olabiliyor yani yerleşeme kanaması deniyor onada
Zaten dayanamadim aksam test aldim sabah yaptim negatiftiuffffffffffffff
kızlar ne güzel hamişler artıyor benimde 2 gün geçti ama hala belirtim yok inşallah hamişimdir
Listemiiiiiizz...
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat
acımadı kız.normaldi
yorumunu ben yazarken yazmışsın canım olsun üzlme canın sağolsun devam et çalışmalara çok kafana takma olucak inş ben 7 ay uğraştım 8. ayda oldu resmen hiç sebebsiz hemde
ay canimsin ya moral verdin bizim daha 2 ci ayimiz sen kac yasindasin ki canim ?kur uyguladin mi ?
yok acımıyorda böyle insan ürküyor işte değişik bi duygu birde utanıyor en mahrem yerini tanımadığın birine açmak zor oluyr
Benimde belim ağrıyo çok fazla :2: üşüttümmü acaba ? yoksa bir hareketlilikmi var
adet mi olucam hamilemiyimmmm kaostayimbelim goguslerim kasik bolgem felaket goguslerimde damarlar da belirgin benim adet duzensiz de yine bir 11 subat beklentim var ve son 2 gun kizlar ya cok ama cok merak ediyorumm ay bi de 10 kere yazdim ask olsun biriniz cevap vermediniz hatunlar ya hamileler ozelikle ne gibi belirtiler oluyor anlatirmisiniz fiziksel anlamda agri goguslerde falan :)
24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7 aydır istyrduk 2 ay evvel dayanamadım doktora gittim daha erken dedi folik asit verdi bi sorun yoktu yani işte bu aydan sonrada gene olmasaydı eşim gidecekti erken olsada bişey varsa tedaviye hemen başlamak için fakat rabbime şükür gerek kalmadı :) arkadaşlarım da bazılarıda böyle 7 ay 8 ay sonra kalanlar olmuştu söylüyrlardı olur böyle diye işte insan oğlu sabırsızız ya hemen korkuyorz
Kızlar folik asit ilaç sanırım onu kullanmamız şartmı kullansak dahamı iyi ona göre bende alıcam???
adet mi olucam hamilemiyimmmm kaostayimbelim goguslerim kasik bolgem felaket goguslerimde damarlar da belirgin benim adet duzensiz de yine bir 11 subat beklentim var ve son 2 gun kizlar ya cok ama cok merak ediyorumm ay bi de 10 kere yazdim ask olsun biriniz cevap vermediniz hatunlar ya hamileler ozelikle ne gibi belirtiler oluyor anlatirmisiniz fiziksel anlamda agri goguslerde falan :)
elbette doktoruna danış ama folik asit bir vitamindir ve kullansan iyi olur .. detaylı bilgisi burada;
Folik asit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?