- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.061
Mavibattaniye tebrik ediyorum cnm seni maşşallahhhhhhhhh Eee artık mavi battaniyeyi alırsın artık cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar reglim hala gelmeyince sabah sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın saat 3'ten sonra alacaksın sonucu dediler. Dayanamadım gittim idrar testi aldım... Silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi. Eczaneye gittim gösterdim testi. Pozitif hamilesin dedileeeerrrrrr Bakalım yarın kan testinin sonucunu alınca sevincim tam olacak inşallah yarabbim. İnşallah testte bir yanlışlık yoktur.
eger hasta olcak gıbıysen cıkabılır cnm benm ıkı gundur sabahları ha oldum ha olcam dıyıp durdugumda sonunda aldım ne olcaksa olsun dedıgımde testı yaptım 4 gun oncesınden cıktı
Bende akşama alıcam ya test..kasıklarımda kısa süreli batmalar ve mide ağrıları oluyor.
Denemekten bişi çıkmaz deme?
İş çıkısı nöbetçi eczane aramaya
daha zamanım var ama sanş
Dua et
Mavibattaniye tebrik ediyorum cnm seni maşşallahhhhhhhhh Eee artık mavi battaniyeyi alırsın artık cnm
ama kendını uzmıceksın sonuc ne olursa olsun.bende demıstım kı nasılsa gebelık bat gununden sonra cıkıyormus ben alayım cıkarsa erkenden sevınc yasarım cıkmassa batım gecınce yaparım bıtane de dedım ıkı tane test almıstım ona gore o yuzden erken cıkan sonucu kafama takmıcaktım.
eger sende oyle yapabılıceksen al ama uzulurum ben dersen o zmn beklemenı tavsıye ederım
ayy kızlar 2 gün girmedim sayfalar çoğalmış 2 saattir okuyorum yav.. tabi hamillerde çoğalmış maşallah ..bebeği duyunca bizi unuttu hiç yazmıyr demeyin kutlamalardan ancak başımı kaldırdım resmen 7 düvele haber saldım DD ayrıca reginagatto-dnz_zip-deryaf- hilalmenteskaya-furtadoo-nurran-ness66 güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum rabbim sizede yaşatsın inşaallah bu güzel duyguyu...ayrıca huzurlumutlu melekangel ve raginagatto arkadaşım tebrik edyrum hepinizi rabbim sağlıkla kucağımıza versin inşşaallah bebişşlerimiz :)) ayy hepimiz ekim annesiyiz inşşallah kızlar bende ekimde doğdum ayrıca o ayda evlilik yıldönümüzde var bizim için ekim ayı iyice özel bi ay olacak inşşaallah :))
eger hasta olcak gıbıysen cıkabılır cnm benm ıkı gundur sabahları ha oldum ha olcam dıyıp durdugumda sonunda aldım ne olcaksa olsun dedıgımde testı yaptım 4 gun oncesınden cıktı
canım sen evde test yapyığında çıktı dimi bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için daha 5 gün var ama şimdidende yapıp hüsrana uğramak istemiyorum
hamişler herkese hayırlı olsun bebişler ben dün kan testi yaptırdım beta 174 çıktı kaç haftalık hamişim sizce
benimkide 289 du
bende iki tane alayım,psikolojik olarak destek olur.Daha sansımın olduğunu ve yanlış çıkabileceğini hatırlatır..
Test ne markaydı hatırlıyor musun canım?
hamişler herkese hayırlı olsun bebişler ben dün kan testi yaptırdım beta 174 çıktı kaç haftalık hamişim sizce
tadını çıkar bol bol hayatım:) nasılsın? aman dikkat et kendine..
valla bılmıyorum cnm bnmkıde 568 cıkmıstı bundan haftalık bllı oluyormukı
benimkide salı günü 526.4 çıktı kağıttaki referans aralıklarına göre 4-5 haftalık yazıyordu benim ki 5 haftalık sanırım gebelik hesaplamalarında da öyle görünüyor
sağolasın canım iyiyim alllaha çok şükür çok mutluyum hiç bişeye adapte olamıyorum sadece bebeğimle ilgili hayaller kuruyorum ama ben hala adet ağrıları çekiyorum resmen yani şunu anladım ki hamilelikle adeti ayırmak gerçekten çook zor sadece tesle ayırabilrisin .. henüz mide bulantım yok.. şimdi 1 haftanın geçmesini bekliyrm sabırsızlıkla keseyi ve kalp atışını duymak için 6 .haftam dolsun öyle gidicem duymadan gelmek istemiyrm.. belkide biraz daha beklerim bakalım herkez öyle diyor hemen gitme bi iki hafta bekle diyrlar (tabi istisna olanalar hariç yani kanama filan olursa koşa koşa giderim de ) biraz beklicem doktora gitmek için şimdi folik asit alıyorum zaten doktor 2 ay evvel vermişti bana hamilelik istediğimi söyleyince ..birde benim hiç kahvaltı alışkanlığım yoktu yani akşama kadar aç durabilyrdum o kadar şimdi bebeğim için kendime düzen koydum güzel kahvaltı yapırum 2 gündür ..küçücük bişey nelere kadir görüyormusunuz kızlar yaa cık cık sen nasılsın ?
benim değerim niye düşük acaba kaç haftalık hamilesin süper87