- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.081
benimkide salı günü 526.4 çıktı kağıttaki referans aralıklarına göre 4-5 haftalık yazıyordu benim ki 5 haftalık sanırım gebelik hesaplamalarında da öyle görünüyor
İdrar testinde çıkmadıysa değilim her halde bunda 8 ay once boş gebelik yasadım korunma süreci bitti bu ay ilk denemem in hamileyimdir birde folik asit kullanın doktorum öyle dedi bana
meraba canım ben yeni üyeyim folik asit demişsin kadın doğumcunun yanında çalışan arkadaşım var o da demişti folik asit kullan diye ne işe yarıyor acaba folik asit gebeliğe hazırlık için demişti ama tam da bilmiyorum
ooo ben teste bkmadım esım ınternetten bakıp aramıs pozıtıf demısler
sade degerı dedı bana
hadı ya sımdı benmkıde 5 haftalık mı degere gore vay anasını ya o kadar olmus mu
bende 2 aydır korunmuyorum doktorada gtmedim hiç henüz folik asit alınıyomuş gebelik öncesi acaba alsammıki bilemedim kızlar..
al bence bebeğin rahime tutunmasına yardımcı oluyormuş ve rahimi hazırlıyor.normalde yiyecekelrin bazılarında da var folik asit fakat pişirme esnasında yok olabliyrmuş en güzeli günde 1 defa hap almak
hatta kızlar benimkini karnımda göremedi aletle aşagıdan baktı gördü
sğl canımm ayın 22sini bekleyeceğim arrtık
bende 2 aydır korunmuyorum doktorada gtmedim hiç henüz folik asit alınıyomuş gebelik öncesi acaba alsammıki bilemedim kızlar..
kızlar sie bişey sorucam ben ayın 30 da regl oldum fakat normalde 5 gün sürerdi bu defa 2 gün geldi sonra 3. gün bi damla 4. gün bi damla geldi bende umursamadım 4 gündürde belimin ortasında yumruk gibi toplanmış bi arı var batmalar oluyr ara ara acaba böle hamile olan varmı lütfen acil cvp hamilelik bölemi oluyr
:) inşallah çok sağlıklı, rahat ve mutlu bir hamilelik geçirir bebeğini alırsın kucağına tatlım..kahvaltıyı ve diğer hiç bir öğünü kaçırma, kendine çok iyi bakman ve beslenmen lazım artık, yemene içmene dikkat edeceksin, üşütmemeye çalışacaksın ve mümkün olduğunca da huzurlu.. sen ne kadar iyi olursan bebiş de öyle olacak.. ben de iyiyim hayatım, bu ay çalışmalara devam edicez bakalım kısmet artık gerisi:) folik asidi bana da vermişti doktor kullanıyorum..
İnşallah uğurunuz bize de bulaşır
merhaba canim.her kesin vucudu baska.bence test yap emin ol.insallah hamilesindir
Listeyi güncelledim kızlar; yeni arkadaşları da ekledim.. Listemizdeki iki hamişimizi tekrar tebrik ederim.. allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsinDarısı bizlerin başına..
Herkese bol şans, kimse sıkmasın canını, stres yok, üzüntü yok,kafaya takmak yok.. herşey olması gereken zamanda ve şekilde olacaktır .. inşallah yakın zamanda mutlu mesut keyifli anne adayları olarak hamilelik deneyimlerimizi paylaşırız burada yine:)
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat
adet mi olucam hamilemiyimmmm kaostayimbelim goguslerim kasik bolgem felaket goguslerimde damarlar da belirgin benim adet duzensiz de yine bir 11 subat beklentim var ve son 2 gun kizlar ya cok ama cok merak ediyorumm ay bi de 10 kere yazdim ask olsun biriniz cevap vermediniz hatunlar ya hamileler ozelikle ne gibi belirtiler oluyor anlatirmisiniz fiziksel anlamda agri goguslerde falan :)
bende alttan baktırmak istemyrm (bi kere baktırmıştım insan çok irkiliyor yaaultrasondan görünsün istryırm ondan beklicem 1 hafta daha hem kalp atışınıda duyarım o zmana inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?