Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

İdrar testinde çıkmadıysa değilim her halde bunda 8 ay once boş gebelik yasadım korunma süreci bitti bu ay ilk denemem in hamileyimdir birde folik asit kullanın doktorum öyle dedi bana

meraba canım ben yeni üyeyim folik asit demişsin kadın doğumcunun yanında çalışan arkadaşım var o da demişti folik asit kullan diye ne işe yarıyor acaba folik asit gebeliğe hazırlık için demişti ama tam da bilmiyorum

bende 2 aydır korunmuyorum doktorada gtmedim hiç henüz folik asit alınıyomuş gebelik öncesi acaba alsammıki bilemedim kızlar..

ooo ben teste bkmadım esım ınternetten bakıp aramıs pozıtıf demısler
sade degerı dedı bana
hadı ya sımdı benmkıde 5 haftalık mı degere gore vay anasını ya o kadar olmus mu

olmuşlar valla ben daha önce o değerleri bi ara araştırmıştım 6 ay boyunca hep (negatifi) o.100 ü görünce birde kağtta yazıyr zaten aslında ..ben salı ünü kan tahlilimi alıcan değeri fazla görünce çok sevindim bazen değer az olunca kimyasal gebelik olabiliyrmuş

bende 2 aydır korunmuyorum doktorada gtmedim hiç henüz folik asit alınıyomuş gebelik öncesi acaba alsammıki bilemedim kızlar..

al bence bebeğin rahime tutunmasına yardımcı oluyormuş ve rahimi hazırlıyor.normalde yiyecekelrin bazılarında da var folik asit fakat pişirme esnasında yok olabliyrmuş en güzeli günde 1 defa hap almak

hatta kızlar benimkini karnımda göremedi aletle aşagıdan baktı gördü

bende alttan baktırmak istemyrm (bi kere baktırmıştım insan çok irkiliyor yaa ultrasondan görünsün istryırm ondan beklicem 1 hafta daha hem kalp atışınıda duyarım o zmana inş :)

kızlar sie bişey sorucam ben ayın 30 da regl oldum fakat normalde 5 gün sürerdi bu defa 2 gün geldi sonra 3. gün bi damla 4. gün bi damla geldi bende umursamadım 4 gündürde belimin ortasında yumruk gibi toplanmış bi arı var batmalar oluyr ara ara acaba böle hamile olan varmı lütfen acil cvp hamilelik bölemi oluyr

adet mi olucam hamilemiyimmmm kaostayim belim goguslerim kasik bolgem felaket goguslerimde damarlar da belirgin benim adet duzensiz de yine bir 11 subat beklentim var ve son 2 gun kizlar ya cok ama cok merak ediyorumm ay bi de 10 kere yazdim ask olsun biriniz cevap vermediniz hatunlar ya hamileler ozelikle ne gibi belirtiler oluyor anlatirmisiniz fiziksel anlamda agri goguslerde falan :)

merhaba canim.her kesin vucudu baska.bence test yap emin ol.insallah hamilesindir

bende 3 şubatta öyle oldum ilk gün çok az geldi edet oldum sandım sonra yavaş yavaş kesildi ama benim 1 gün sürdü ve şimdi hamileyim :) olabiliyor yani yerleşeme kanaması deniyor onada

evet çok doğru söyllüyrsun bakalım başladık işte yavaş yavaş düzen koymaya :)) evet uğrumuz bulaşır inşaallahda birlikte geçiririz hamileliğimizi herşeyi paylaşarak fikir alışverirşi içinde :)

canım bende yeni üyeyim beni de ekleyin listenize 16 şubat

ayy canım ya cevap vermezmiyiz gözümüzden kaçmıştır :) bak şimdi aynen adet ağrıları oluyor bel ağrısı kasıklarda batmalar sanki hep bişeyler gelmiş gibi bi his göğüslerde şişiyor fakat normladen farklı olarak uçları daha hassas oluor benim o kadar adete benziyorki sivilcemn bile çıktı düşün :) birde bende 3 şubatta 1 günlük kanama oldu kanama derken koyu akıntı tam kan gibide değildi öyle yani inş hamilesindir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…