• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

inşallah canımm hayırlı haber alırısın..Allah gönlüne göre versin..sağlıklı olsun..gebeliğinde bebeğinde..benimde cumartesi tekrar kan testi yapılacak değer yükselmiş mi diye..inşallah yükselmiştir...Allah yardımcımız olsun :)

gönlüne göre olsun inş.

benim de deger yüksektiya kızlar..eger aynı degerin biraz daha üstünde çıkar normal herşey ama altında çıkarsa riskmiş

Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...:5:

selnurcum teberik ediyorum rabbim sağlıkla versin kucağına inş canım ..ayy ya öyle duygulu ve güzel bi an ki dimi ben hem ağladım hem güldüm manyak gibi oldum çift çizgiyi görünce :)) kızlaaaaaaaaaaaar bu tatlı duyguyu hepiniz yaşamalısınız hiç takmayın ve sabırla bekleyin ne olur .. kadın olmak zor iş ama inanın erkekler şu dünyada bizim yaşadığımız tatlı duyguları bizim gibi asla yaşayamıyorlar ..eşime diyorum ki içimde bi canlı olması o kadar değişik bi duygu ki kesşke sende hisstsen bu dyguyu hele kıpırdanmaya başlayınca düşünemiyorum o tatlılığı yaa :))

Sağol tatlım inşallah... Bu arada hala regl oldum sanıyorum ara ara, Tuvalete gidene kadar da diyorum tamam şimdi regl oldum. Test yanlış falan ama yok tabi birşey. İnşallah yarın kan sonucunu da güzel alırım.

ay yarın olsun da listeyi güncellesem hemen:) gerçi ben seni hamile kabul ettim bile arkadaşım:) nasıl mutlu oldum inan bilemezsin, kendim olmuş gibi sevinçliyim:)

ay yarın olsun da listeyi güncellesem hemen:) gerçi ben seni hamile kabul ettim bile arkadaşım:) nasıl mutlu oldum inan bilemezsin, kendim olmuş gibi sevinçliyim:)

Sağol canım benim.... Bakalım yarın herşey belli olacak. Benim de stresden mi hamilelikten mi bilinmez uykum geldi acayip :D

ayy kızlar 2 gün girmedim sayfalar çoğalmış 2 saattir okuyorum yav.. tabi hamillerde çoğalmış maşallah ..bebeği duyunca bizi unuttu hiç yazmıyr demeyin kutlamalardan ancak başımı kaldırdım resmen 7 düvele haber saldım :DDD ayrıca reginagatto-dnz_zip-deryaf- hilalmenteskaya-furtadoo-nurran-ness66 güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum rabbim sizede yaşatsın inşaallah bu güzel duyguyu...ayrıca huzurlumutlu melekangel ve raginagatto arkadaşım tebrik edyrum hepinizi rabbim sağlıkla kucağımıza versin inşşaallah bebişşlerimiz :)) ayy hepimiz ekim annesiyiz inşşallah kızlar bende ekimde doğdum ayrıca o ayda evlilik yıldönümüzde var bizim için ekim ayı iyice özel bi ay olacak inşşaallah :))

sende inşşaallah hamilesindir canım haberi alınca yaz muhakkak ::))

Tabi ki yazıcam... Yarın 3 gibi dedi hemşire... Ayyy eşime söyliycem sabah uyandırmasın beni :D Kardeşimde askerden izine geldi eğer hamile isem çok güzel bir haber olacak ona da ve aynı zamanda çocuğumun doğum günü benimkinden 2 gün sonra gibi olacak :D

Melekangel de erken belli olmuş,acaba benim de belli olur mu? benimde bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. :(
Umarım iyi nedenler içindir.

eger hasta olcak gıbıysen cıkabılır cnm benm ıkı gundur sabahları ha oldum ha olcam dıyıp durdugumda sonunda aldım ne olcaksa olsun dedıgımde testı yaptım 4 gun oncesınden cıktı

Evet kahverengi kabuklu sogani 1 bucuk bardak suda kaynatiyoruz bunu regl den 15 gun once yapiyoruz hamile kalirsaniz devam etmenize gerek yok kalmasaniz da 3 ay devam edilmesi gerekiyor gunde iki bardak sicak degil ilik icilir ve sabah aksam taze haslanir...umarim bunlara gerek duymadan hamilesinizdir:)

Aynen cnm ben denicem bu kürleri bu ay :93:

kızlar ya bugun ibrahım saracoglunu ızledm tv de sogan kürü felan anlatıodu yıne.
dıyelım kı bu sogan kürüne basladık ama hamıle olduk farkınada varmadık..hamılelıge bı zararı olurmu bu sogan kürünün kafama takıldıda:44:

Back