- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.041
kızlar dün herkese duyurduk bu mevzuyu hemen evde bardak kırıldı.nazar çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah nazarlardan korusun canımmm hepimizi
inşallah canımm hayırlı haber alırısın..Allah gönlüne göre versin..sağlıklı olsun..gebeliğinde bebeğinde..benimde cumartesi tekrar kan testi yapılacak değer yükselmiş mi diye..inşallah yükselmiştir...Allah yardımcımız olsun :)
Ay bende ağlıyoruuuummm... Sanki yarın olumsuz sonuç alacakmışım gibi geliyor. Allahım sen koru
Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...
aynısı bendede vardı mavi battaniye..aynen idrarın içinde beyaz pürtüler...ki zaten benim dünkü sonucuma görede hamile çıktım :) doğru bir belirti olabilir..inşallah ikimizin kide sağlıklı olarak ilerler...
Maşallah çok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Pozitif düşün pozitif olsun inşaallah :)
Sağol tatlım inşallah... Bu arada hala regl oldum sanıyorum ara ara, Tuvalete gidene kadar da diyorum tamam şimdi regl oldum. Test yanlış falan ama yok tabi birşey. İnşallah yarın kan sonucunu da güzel alırım.
Sağol tatlım inşallah... Bu arada hala regl oldum sanıyorum ara ara, Tuvalete gidene kadar da diyorum tamam şimdi regl oldum. Test yanlış falan ama yok tabi birşey. İnşallah yarın kan sonucunu da güzel alırım.
ay yarın olsun da listeyi güncellesem hemen:) gerçi ben seni hamile kabul ettim bile arkadaşım:) nasıl mutlu oldum inan bilemezsin, kendim olmuş gibi sevinçliyim:)
Sağol canım benim.... Bakalım yarın herşey belli olacak. Benim de stresden mi hamilelikten mi bilinmez uykum geldi acayip
İnşaallah. Dua edelim bol bol
sende inşşaallah hamilesindir canım haberi alınca yaz muhakkak ::))
Melekangel de erken belli olmuş,acaba benim de belli olur mu? benimde bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor.
Umarım iyi nedenler içindir.
Evet kahverengi kabuklu sogani 1 bucuk bardak suda kaynatiyoruz bunu regl den 15 gun once yapiyoruz hamile kalirsaniz devam etmenize gerek yok kalmasaniz da 3 ay devam edilmesi gerekiyor gunde iki bardak sicak degil ilik icilir ve sabah aksam taze haslanir...umarim bunlara gerek duymadan hamilesinizdir:)