- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.981
canım öncelikle hoşgeldin tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş.bence biran önce dr.git bilgi al en azından için rahat eder ben olsam dayanamazdım :))Slm arkadaşlar
Ben de yeni katıldım aranıza. Benimde bu ay pozitif :))) aslında çarşamba günü adet olmam gerekiyor ama ben dayanamadım cumartesi günü eczaneden test aldım ve pozitif çıktı ama gözlerime inanamadım, herhalde bu testte yanlışlık var dedim. Ama pazar günü kan testi yaptırdım ve o da pozitif çıktı :)) daha çok yeni hala inanamıyorum okadar hayalkırıklığından sonra... Şuan tahminen en fazla 4 haftalık yani daha nekadarlık olduğunu tam bilmiyorum, bana bekle 3-4 hafta daha sonra gidersin diyorlar doktora ama ben dayanamıyorum. Ya sizce ne yapayım? Sevincimi bile daha tam yaşayamadım!
Günaydın arkadaslar benim adetime daha 11 gün var ancak dün rahatsızlandım ve hast.gittim doktor tam idrar tahlili istedi yaptırdım gebelik yok dedi.daha adetime 11 gün varken gebelik hemen belli olurmuki idrar testinde.kan tahlili olsaydı emin olabilirdim ama şuan emin değilim ilaçlarımda var kullansammı bilemiyorum.Böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilirmi lütfen
canım öncelikle hoşgeldin tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş.bence biran önce dr.git bilgi al en azından için rahat eder ben olsam dayanamazdım :))
teşk.ederim cnm yok ben kafaya takmıyorum rahatım daha 2 aydır istiyoruz bizde bebiş sadece merak ediyorum adetime daha çok var ama dr.idrar testi yaptı idrarda bu kadar erken çıkarmı gebelik kan tahlili yapsa tamam derdim eğer bu kadar erken belli oluyosa rahatça ilaçlarımı kullancam ondan sıkıntı yaptım benCanım bende adetime 5 gün kala yaptım idrar testini yani cumartesi günü ve pozitif çıktı ama emin olmak için pazar günüde kan testi yaptırdım... istersen biraz daha bekle... inşALLAH ALLAH seninde gönlüne göre verir. Ben 8 aylık evliyim aslında 1 yıl düşünmüyorduk, 1 aylık evliyken kontrolle gittim öylesine çünkü daha önceden çikolata kisti ameliyatı olmuştum. Doktora gittim ve hemen doğum kontrol hapını bırak myomların var biran önce çocuk yapmaya bakın diyip beni strese soktu baskı altındaydım sanki. Aylarca kafama taktım ağladım her ay test yaptım ama hep hayalkırıklığı bazen 2 gün peşpeşe test yapardım iyi deliye döndüm. Bu ay da beklemiyordum artık kafama takmayacağım demiştim ve bu ay oldu, zaten daha çok yeni.
Herkesin dediği gibi kafaya fazla takmayacaksın. Bide unutmadan 15 gün soğan kürü yaptım!!!
teşk.ederim cnm yok ben kafaya takmıyorum rahatım daha 2 aydır istiyoruz bizde bebiş sadece merak ediyorum adetime daha çok var ama dr.idrar testi yaptı idrarda bu kadar erken çıkarmı gebelik kan tahlili yapsa tamam derdim eğer bu kadar erken belli oluyosa rahatça ilaçlarımı kullancam ondan sıkıntı yaptım benboğazım çok fena ilaçta kullanmam lazım ama emin olamıyorum işte
aranızda soğan kürü kullanan oldu mu arkadaşlar.
bugün kırmızı kartı gördüm. ve soğan kürü kullanmak istiyorum. mart ayında hamile olmak istiyorum Rabbim izin verirse nasip ederse
canım söyledim tabiki ama gerek yok dedi idrar yaptır enfeksiyon varsa yada gebelik varsa ikiside çıkar dedi yok canım hapla korunmadım ben hiçiyide ben kan testi yaptırmak istiyorum deseydin :-/ benimde 5 gün vardı adetime yani bu çarşamba aslında adet olmam gerekiyor ama ben dayanamadım idrar testi yaptım sonrada kan ama ikiside pozitif çıktı. Bence ozaman sen biraz daha bekle canım benim. Peki doğum kontrol hapı kullanıyormuydun?
canım söyledim tabiki ama gerek yok dedi idrar yaptır enfeksiyon varsa yada gebelik varsa ikiside çıkar dedi yok canım hapla korunmadım ben hiç
mrb aranıza yenikatıldım adetim geciktigi için idrar testi yaptım 2 side pozitifti ve doktora gıttımperşembe günü beta hcg 201 çıktı ve pazartesi tekrar kan ver dedi bugun sonucum259çıktı ve doktor çok düşük dedi saglık gebelık gorunmuyor tekrar test yaptır dedi ne demek istedıgını anlamadım ve cok üzgünüm bana yardımcı olurmusunuz
mrb aranıza yenikatıldım adetim geciktigi için idrar testi yaptım 2 side pozitifti ve doktora gıttımperşembe günü beta hcg 201 çıktı ve pazartesi tekrar kan ver dedi bugun sonucum259çıktı ve doktor çok düşük dedi saglık gebelık gorunmuyor tekrar test yaptır dedi ne demek istedıgını anlamadım ve cok üzgünüm bana yardımcı olurmusunuz
slm kıslar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı.ama adeti me de 3 gün var sizce hamilemiyim.
slm kıslar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı.ama adeti me de 3 gün var sizce hamilemiyim.
öncelikle hoşgeldin cnm benimde çok fazla bir bilgim yok ama Normal giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibi oluyormuşmrb aranıza yenikatıldım adetim geciktigi için idrar testi yaptım 2 side pozitifti ve doktora gıttımperşembe günü beta hcg 201 çıktı ve pazartesi tekrar kan ver dedi bugun sonucum259çıktı ve doktor çok düşük dedi saglık gebelık gorunmuyor tekrar test yaptır dedi ne demek istedıgını anlamadım ve cok üzgünüm bana yardımcı olurmusunuz
saol cnm teşk.ederim benimde 4-5 gündür midemde ekşime falan oluyo mide yanması mide bulantısı belki diyorum olabilir ama işte dünkü idrar tahlilinde negatif sonuç verdi üzüldüm yinede keşke olsa ne güzel süpriz olur bana :)Hmm anladım Canım... Ya biraz daha bekle ozaman canım ya, ALLAH seninde gönlüne göre versin inşALLAH ama daha 2 aydır deniyoruz yada istiyoruz diyorsun inşALLAH olur) Ya benim erken test yapma sebebim şöyle, benim normalde adetime bi hafta kala yumurtlama zamanı olunca her gün biraz lekelenirim adetime kadar o bu ay olmadı yani yerleşme kanaması falan diyorlar ama o da olmadı. Bende oyüzden tekrar hayalkırıklığı olsa bile dedim test yapacağım. Ama acele etme seninde olacak inşALLAH bana doktorlar neler dedi düşün artık... Ben kafayı yiyecektim neredeyse!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?