- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.Verdim . bugunku 123 cikti. Guzel ilerleme dedi.2 hafta snra ultrason a cagrdi
hiç bi zararı olmaz hatta faydalı bile demişti doktorlar.Ya da zarari olur mu?
bence de ikiz olabilir .Dha 1 haftaliga gore yuksek dgl mi 123? Sizce? Ovulasyinda koyu gorup dun yine iliskiye grdm. Ikiz olur mu ki?
1. Adet bitimi ertesi gun yumurtlama gordum. Hic olmazdi . ya da ben farketmedim. Ama ymrtladm.S Sardunya21 bu sorulardan bahsediyorum kuzum.
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?
1. Adet bitimi ertesi gun yumurtlama gordum. Hic olmazdi . ya da ben farketmedim. Ama ymrtladm.
2. Regl dondum genelde 33 ya da 34. Ama son iki ay ayda 2 kez regl oldgm oldu.
3. Bir gebenin gunlugunden aldigim sure lab ovulasyon testiyle. Siddetle tavsiye ediyrm. Kabak gbi cikariyr cizgiyi. O kadar netti. Acaba mi diye dusundurtmedi bana hc. (laboquick, beni hep yaniltti. Yumurta olusmamisken bile pik gsterdi)
4. Ilk ilk belirti; annelik hissi icime dustu. Gecen 6 ay boyunca istedigim halde dahi bu duyguyu hissedemedim. Icim kipir kipirdi. Goguslerim hafif derecede dolgunlasti. Yemek istegim artti. Yemekteki en belirtici sey ise ben ilk gebelikte o ilk haftalarda salca aseriyrdum surekli. Ve bunda da ben yine salca yemeye basladm.
Sabah kalktgm gbi bisey yemeliyim deyip kendimi mutfaga atyrdum. Kuru fasulye yemisligim bile var.
5. Catlamadan snra 11. Gun gebeligi ogrendm.
Newmonn, ben pko ve dusuk amh i belirtmemisim. Onu da tabloya ekler misin? Zaten mart a kadar kendime sure tanimistim. Olmazsa tup bebege gececektik.
Bol bol dua edin. Hersey rabbimin elinde. Onun kapisindan ayrilmamak gerek.
Saglicakla kalin.
gözün aydın Eses :) inşallah sağ salim kucagına almak nasip olur güzel haberlerini bekliyoruz her hamilemize Maşallah diyelimVerdim . bugunku 123 cikti. Guzel ilerleme dedi.2 hafta snra ultrason a cagrdi
Bak bizimde işk ayımız okmazsa olmaz doktırum bile 6 ay verdi ki muayenem de temiz..kafanı rahatlat olursa olur zaten :)
K kafasikarisikkiz sana ne söyleseysek te kendini rahatlatmana yardımcı olamayız . sadece zaman seni rahatlatıcak . zaman geçtikçe alışıp kabulleneceksin . ve hiç ummadığın bir zaman dada hamile olacaksın
Canım seninle ayniyiz hemen hemen bende de cok sukur Aralik ayindaki muayenede bir sorun cikmadi banada 6 ay sure verdi Hazirana kadar gebe olmazsan gerekli testleri yapariz dedi yeni evlilere ve ciddi anlamda saglik sorunu olmayanlara kumulatif 1 sene veriliyor. Bizimki 1 sene beklemeden 6 ay icinde olmazsa gerekli islemlere baslariz ama sen bana gebe olarak gelirsin stres yapma kafani dagit dedi. Cunku yumurtam 26 mm olmustu catlamamisti bunu muayenede gorduk stres kafein uykusuzluk sebebidir yapma 1 sonraki adette bu sokulur dedi ve bu ay adet oldum sanirim gitti bu aydan umitliyimÇooook haklısın. Doktorda aynısını söyledi ama sanırım elimde değil, hep sanki hemen olacakmış gibi hissettim ve bu konulardan kendimi uzak tuttum, sanki işin içine girince hemen olacak gibi. 3 ayda da olmadığını görmek ciddi anlamda üzdü beni, kendimi rahatlamam gerek biliyorum ama nasil yapacağımı bilmiyorum. Bir kısır döngünün içindeyim sanki.
bir gebenin günlüğü çok kişiye yardımcı oluyor; nasıl tatlı bir kadın, takipteyim bende. Elimdeki testler biterse kesinlikle ondan alacağım :)1. Adet bitimi ertesi gun yumurtlama gordum. Hic olmazdi . ya da ben farketmedim. Ama ymrtladm.
2. Regl dondum genelde 33 ya da 34. Ama son iki ay ayda 2 kez regl oldgm oldu.
3. Bir gebenin gunlugunden aldigim sure lab ovulasyon testiyle. Siddetle tavsiye ediyrm. Kabak gbi cikariyr cizgiyi. O kadar netti. Acaba mi diye dusundurtmedi bana hc. (laboquick, beni hep yaniltti. Yumurta olusmamisken bile pik gsterdi)
4. Ilk ilk belirti; annelik hissi icime dustu. Gecen 6 ay boyunca istedigim halde dahi bu duyguyu hissedemedim. Icim kipir kipirdi. Goguslerim hafif derecede dolgunlasti. Yemek istegim artti. Yemekteki en belirtici sey ise ben ilk gebelikte o ilk haftalarda salca aseriyrdum surekli. Ve bunda da ben yine salca yemeye basladm.
Sabah kalktgm gbi bisey yemeliyim deyip kendimi mutfaga atyrdum. Kuru fasulye yemisligim bile var.
5. Catlamadan snra 11. Gun gebeligi ogrendm.
Newmonn, ben pko ve dusuk amh i belirtmemisim. Onu da tabloya ekler misin? Zaten mart a kadar kendime sure tanimistim. Olmazsa tup bebege gececektik.
Bol bol dua edin. Hersey rabbimin elinde. Onun kapisindan ayrilmamak gerek.
Saglicakla kalin.
rica ederim. seni çok iyi anlıyorum çünkü.Evet dediğin doğru, onun bende farkındayım. Bir zaman bu işin böyle olmadığını kabullenecegim ve işin peşini bırakacağım, rahatlayacagim ve ummadigim, beklemediğim bir anda da guzel haberi alacagim. Umarim bunu başarırım. Teşekkürler desteginiz icin :)
Onlarında psikolojilerini bozduk iyiceAy okuyunca ben de güldüm, benim eşim de ne zaman yumurtalacaksın, yumurtladın mı diye şeyler sorunca ister istemez tuhafsıyorum :)))))
Bende de yok abla sadece sık idrare çıkıyorum 3 gündür falan bide kasik bölgem hafif sancıyo geçiyor hayırlısı bakalımOoofff benimde 7 şubat merakla bekliyorum. Herkes belirti falan yazmış bende hiçbiri yok vallahi.