- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 34
kurk mantolu madonna bende 2 aydır deniyorum. Aynen senin gibi hissediyorum. Sanki olmayacak gibi bi his var içimde neden bilmiyorum. İnşallah bu ay hayırlı haberler alırız hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapıyorum iki gündür. İkinci cizgi silik cıkıyor bakalım yumurtlama olmadi sanirim henüz. Deneyimleyip yorumlarim bende laboquick iD duygussu ben de o marka kullanıyorum ama sanki memnun kalamadım çizgileri çok belirsiz. burdan bir arkadaşta memnun değilmiş. çizgilerin belirsizliğinden dolayı 5 ayım çöpe gitti dedi. instagramda bir gebenin günlüğünden almış çizgileri çok net dedi ben de ordan aldım bugün gelicek kargom bakalım nasıl olacak .
Yeni gordum. Ozur dilerim. Bence bu ay basla yinede. Yumurtlayablrsin. Kacirma derim.YA S Sardunya21 ben test aldım bir gebenin günlüğünden. ama adetim bile 1 hafta kadar oldu. ben bu ayı pas geçip birdahaki ay mı başlasam ovülasyon testlerine ne dersin?
Teşekkür ederim ikisine de bakacağımİnstagramda @ovulasyontakipciniz sayfasından aldım . Satıcı bayan gayette ilgiliydi nasıl yapılcagını da detaylı anlatmıştı ilk takibi onunla, 2.takibi de kendim yaptım @birgebeningunlugu de çok çok iyi bence takipçisi cok fazla ve onunda önerileri cok güzel
takılma boşver uslubunda bir yanlışlık yok bence''kendimizi hazırlamaya duaya istemeye devam , moral bozmak yok ki daha 2 ay olmuş lütfen ya :)
gebelik planlaması için git tabi, takviye vs verir ama tüp bebek için gitme bi dur
anlıyorum seni insan isteyince hemen olsun diye bekliyor. ama hesaba katmadığımız birde nasip meselesi var :)
ayda 3 gün yumurtamız çatlamış durumda. 30 günde 3 gün. yani oran yüzde 10. iki sağlıklı bireyin bile her ay yüzde 10 şansı var. 3 ay çok erken neden yoruyorsun kendini ya?''
bunlar arkadaşa yazdığım mesajlar, profilime girip yazdığım tüm mesajları okuyabilirsiniz. girip bizzat baktım. Uslupta bi yanlışlık göremedim. e biz ölelim de yok gibi hı ne dersiniz?
mütevazılığında bunla ilgili olduğunu düşünmüyorum, hırçın da değilim de yapmadığım bişeyle şu şekilde itham edilince insan geriliyor.
çünkü aradığınız sakinlik tam olarak bu cümlelerde. yani bunları görmeyip bi dur alleseni görmeniz ki onun öncesinde de arkadaşla konuşmuşluğumuz var bilemiyorum altan :)
canım ben S Sardunya21 arkadaşımızın tavsiyesiyle kaset olandan aldımKızlar bu ovulasyon testlerinden hangisini önerirsiniz
Sürelab kaset olan öp diğer yeşil strip olan mı
evet canım dün akşam başladım şu anda birşey yok . bu ay yumurtlamayı kaçırdım erken yumurtladım ben ya ama adet olacak gibiyim o yüzden hergün yapıcam.
ben de ordan aldım aynı gün kargoladılar ama ben biraz uzağım heryere o yüzden geçe kaldıevet canım dün akşam başladım şu anda birşey yok . bu ay yumurtlamayı kaçırdım erken yumurtladım ben ya ama adet olacak gibiyim o yüzden hergün yapıcam.
bir gebenin günlüğünden aldıysan hemen ertesi gün geliyor ama sen nerden aldın canım.
uzak olmasan bile kargocular uzak yapar heryeri :) inş. bugün eline ulaşır canımben de ordan aldım aynı gün kargoladılar ama ben biraz uzağım heryere o yüzden geçe kaldı
mesaj geldi şimdi dağıtıma çıkarılmış :)uzak olmasan bile kargocular uzak yapar heryeri :) inş. bugün eline ulaşır canım
ne güzel dua amin inş. canım benim . cümlemiz için geçerli olsun duan .eline geçer geçmez başlican mımesaj geldi şimdi dağıtıma çıkarılmış :)
allahım her istediğimi böyle kolay elde etmemi sağla amin :)
evet akşam başlarım :) karadenizliyim ben dayanamam kine güzel dua amin inş. canım benim . cümlemiz için geçerli olsun duan .eline geçer geçmez başlican mı
he öyle desene :):) karadenizlileri iyi bilirim :)evet akşam başlarım :) karadenizliyim ben dayanamam ki
her ezan okunduğunda dua ediyorum, aklıma her geldiğinde. Allah kimseyi aratmasın. En kısa sürede istediğimiz gibi bize de versin herkese de.he öyle desene :):) karadenizlileri iyi bilirim :)
aynen bende her ezan da özellikle sabah ezanında dua ediyorum . amin RABBİM bize de bir çare göstersin iinş.her ezan okunduğunda dua ediyorum, aklıma her geldiğinde. Allah kimseyi aratmasın. En kısa sürede istediğimiz gibi bize de versin herkese de.