Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşınız kaç merak ettim?Kızlar ama bu kadar erken yapılan testler yanıltıcı da olabilir bilginiz olsun en iyisi beklemek off o da çok zor
Allah büyük inşallah ablaaınsallh kuzum be agzın bal yesın ama bunlar benım vucudum ıcın cok belırtı degıl :) ama gonul ısterkı bu topıkte hep beraber ekım kasım annelerı topıgıne gecelım dımı :)
gercekten ovulasyonu etkılıyomu acaba sıvı alımıkızlar ovulasyon testini yapmadan önce sıvı almıyoruz ya buna çorba da dahil dimi . öyle hatırlıyorum ama emin olamadım
Anladim canim ama burada kimse kimseyi tanimiyor neticede hani tek senin icin degil ben veya bir baskasi adina genel olarak soyluyorum herkes derdini anlatiyor degil 2 ay ilk ay deneyen bile boyle bir usluba maruz kalmamali. Burada sadece senelerce gebelik isteyenler yok biraz bunun farkinda olup yorumlar yapilmali. Sozum illa arkadasimiza degil herkes icin ayni fikirdeyim. Herkesin gonlune gore olsun her seyCanım yorumu bana yazdığı için araya girdim girmek istedim. Kötü niyetle yaptığını düşünmuyorum kesinlikle, bana erkenden neden böyle karalari bağladın demek istedi, haklı da kötü niyeti yok yani, ama hassas düşünüp yorumladığın için teşekkür ederim :)
Ağustostan beri evliyiz hormonlarım için doktorla gittim normal dediİnşallah canım kaç aylık evlisin
İnşallahMerhaba bol bebişli bir topik olur inşallah. BAT 26 ocak. 25 yaşındayım.Bu ay aşılama için femara ve merional iğne kullanıyorum. 1 yıldır çocuk istiyoruz. PKO var ve sağ tüpüm tıkalı.Eşimin değerleri de biraz düşük. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırız
Allahım doktora bak sen doğru demiş gerçi
Hepinize dua ediyrm arkadasim. Ismen bilmiyrm ama ediyrm. Allah hayirli evlatlar nasip etsin.gözün aydın Eses :) inşallah sağ salim kucagına almak nasip olur güzel haberlerini bekliyoruz her hamilemize Maşallah diyelim
beklemediğiniz bir durum çıkmış ortaya, haliyle sessiz kalmışsınız. haklısınız :)normalde evet söylemek lazım haklısınız ama stresten insanın eli ayağına dolanıyor. bir de eşim aşırı çekingendir. bi şey diyemedik sessiz sessiz cevap verdi garibim
benimkilere de tembel demişti, klomenle 2 tane çatlayacak kadar oluştu :) milimetresini felan söylemedi biledoktor bana yumurtalıkların biraz tembel demişti böyle bişey var mı acaba?
baktığında da 17 mm idi yumurtam
En kaliteli ve en hızlı spermi seçmek için embriyologun laboratuvar da yaptığı işlemmiş. Doktorumun anlatıp aklımda kaldığı kadar kadar anlatmaya çalıştım.mikrochip nedir diye sorsam?
aynı durumdayız ya, gidip gidip geliyorum evde dönüyorum :))benım adete 3 gun var sımdı gebelık testı yapsam varsa yuzde 90 cıkar ama bı yandan dıyorum kı negatıfı gorsemde umıt etmeye devam edıcem ama bı yandan da heycan olsun ıstyrum :):):):)
canım senın ne zaman bataynı durumdayız ya, gidip gidip geliyorum evde dönüyorum :))
30 ocak :)canım senın ne zaman bat
ayyyy batdaşızzz bi çılgınlık yapalımmı30 ocak :)
Lütfen önce ve sonrasında yazdığım mesajları okuyun, ondan sonra duyar kasın. Sanki kadına olmuyor çocuğun git tüp bebek yaptır demişim gibi davranmışsınız. Kıza 2 gündür acele etmemesini herşeyin normal sürecinde ilerlediğini anlatıp yüreğine su serpiypruz resmen siz kalkıp ne diyorsunuz. lütfen ya.Bence ne olursa olsun bu sekilde cumle kurulup cevap verilmemeli diye dusunuyorum. Isterse 1 aylık deneyip dusunsun herkes icini dokuyor yaziyor birilerinin uzuntusunu heyecanini belki konulari bile bilmemesine bu sekilde cevap verilmemeli. Yorumunuz uslubunuz dikkatimi cektigi icin cevaplamak istedim.
gittiğim ay adetim 15 gün geçmişti stresten, sonra doktora söyledim dedi bakalım 17 mm imiş çatlar yakında ama biraz tembel vs. sonra kadın bana böyle deiği için yine strese binip 15 gün daha adetim gelmemişti. 2 ay üzerine adet oldum o yüzden şuan adet döngüm yumurtlama dönemim ne alemde bilmiyorum :/benimkilere de tembel demişti, klomenle 2 tane çatlayacak kadar oluştu :) milimetresini felan söylemedi bile