- 16 Mart 2021
- 74
- 40
- 27
Çok teşekkür ederimm bu gün adetime 6 gün var gidip kan vermeyi düşünüyorum en azından belki daha yuksek bi değer alırsam adetten 1 hafta geçince giderim belki kese görünür diyorum çünkü dün bir anda bütün belirtilerim yok oldu uçtu gitti hepsi aniden kayboldu resmen kendimden şüphe duymaya başladım acaba hepsi bilinç altımın bir oyunu muydu diyeAdetine 4 gün kala Bi daha kan ver bence. Ve erken gebelik testi yap öğrenirsin. Ben erken gebelik yaptım adetime 4 gün kala cizgi cıktı. Sonra kan verdim 93 cıktı bhcg
Maşşallah canım maşşalah benim de 11+1Çok şükür her şey yolunda, iyi gidiyor, 10+2 haftalığız
MaşallahMaşşallah canım maşşalah benim de 11+1
Renl öncesi her zaman yaşanana şeyler.Merhabalar. Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs.
Var canım olmaz olur muMaşallahBulantım var mı ya senin
Var ya hem de cok. Başından berii. Doktorum bulantı hapı yazdı ama arada içiyorum cok duramazsamVar canım olmaz olur musenin var mı
Canm merhaba arastrrken yazini gordum ben ikizlere hamileym 5+4 kesenin biri asagida birz ama korkma yuksri cikar ded ama endise ediyorum sen de nasil oldu ciktimi yukariHamdolsun gözüktü çok teşekkür ederim sıkıntı yok şimdilik kesem aşağıda tek sıkıntı o düşük riskim var inşallah sıkıntısız gider
Merhaba geç gördüm kusura bakmayın şuan da 16 haftalığımCanm merhaba arastrrken yazini gordum ben ikizlere hamileym 5+4 kesenin biri asagida birz ama korkma yuksri cikar ded ama endise ediyorum sen de nasil oldu ciktimi yukari
Merhaba ben yaşadım 2 hafta sürdü sonra geçti çok şükürMerhabalar. Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs.
Doktora gittim tekrar yeri iyi suanda dedi sukurler olsun rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallahhMerhaba geç gördüm kusura bakmayın şuan da 16 haftalığımkesem hala aşağıda ama bi sıkıntı yaşamadım kanama vs büyüdükçe bazıları yukarı çıkıyor diyorlar ama bazen çıkmıyor önemli olan bebeğin eşinin rahme yapışmaması öyle bi durumda normal doğum yasak oluyor . Sezaryen ile doğum oluyor azda olsa erken doğum riski oluyor tabi sizin ki ikiz nasıl olur bilmiyorum ama 8. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var sürekli uzan ve arada ayaklarını kaldır ağır vs kaldırma belki çıkar yukarı ama panik yapacak bir şey yok
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne durumdasinizzzz sıkıntı olmadı insHamdolsun gözüktü çok teşekkür ederim sıkıntı yok şimdilik kesem aşağıda tek sıkıntı o düşük riskim var inşallah sıkıntısız gider
Ne durumdasinizzzz sıkıntı olmadı insHamdolsun gözüktü çok teşekkür ederim sıkıntı yok şimdilik kesem aşağıda tek sıkıntı o düşük riskim var inşallah sıkıntısız gider
Amin çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallahDoktora gittim tekrar yeri iyi suanda dedi sukurler olsun rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallahh
Hamdolsun sıkıntım yok 18 haftalığım şuan doktora sormayı unuttum hatta kesem aşağıda mı diye tabi bira hissediyorsun aşağıda olduğunu o kadar başka sorun yok şimdilik Allah’a hamdolsunNe durumdasinizzzz sıkıntı olmadı ins
Her şeyin yolunda olmasına sevindim aşağıdayken önlem amaçlı ilac filan verdi mi drHamdolsun sıkıntım yok 18 haftalığım şuan doktora sormayı unuttum hatta kesem aşağıda mı diye tabi bira hissediyorsun aşağıda olduğunu o kadar başka sorun yok şimdilik Allah’a hamdolsun
pihtilasma hangi geninizdeBen şu an coraspin kullanıyorum kan pıhtılaşması var bendekızımdan önce bir düşüğüm olmuştu o zaman öğrendik kızım oldu sonra. Daha sonra ikinci bebeği istediğimizde tekrar düşük oldu sanırım ilacı eksik kullandım hamilelikte önce de coraspin kullanmam gerekiyor bir de son kromozomal bozukluk tan sonra genetik test yaptırdık bende folik asit yetmemesine bağlı kan pıhtılaşması da çıktı eksik kalıyormuş malesef Dr coraspin ve folik aside önce başlattı adet geçti diyelim hemen test yapmasam bile coraspin in yeteceğini söyledi o yüzden beklicem diyebiliyorum