- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 25
Canım maalesef görünmüyor izniniz yok falan bişeyler yazıyor :) ilk dakikalarda çıktıysa pozitiftir yeni olduğu için silik çıkmıştır hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2786010
Cok cok silik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım maalesef görünmüyor izniniz yok falan bişeyler yazıyor :) ilk dakikalarda çıktıysa pozitiftir yeni olduğu için silik çıkmıştır hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2786010
Cok cok silik :)
Ben de acamadim tikladigimda anlamadim tam, ilk kez foto yukledim de :) amin insallah hayirlisi olmustur❤Canım maalesef görünmüyor izniniz yok falan bişeyler yazıyor :) ilk dakikalarda çıktıysa pozitiftir yeni olduğu için silik çıkmıştır hayırlısı olsun inşallah
Siz bekleyin adet olmazsanız kan testi verin benceBen de acamadim tikladigimda anlamadim tam, ilk kez foto yukledim de :) amin insallah hayirlisi olmustur❤
Bende de pcos var teşekkür ederim faydasini gordum diyorsunuz yanicanım ben adetin ikinci günü başladım sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı yedim. dün 12.günümde kontrole gittim 23 mm olmuş sağda bi tane yumurtam var pko var zaten bende o yüzden kullanmıştım. dün iğne vuralım hemen dedi çatlatma iğnesi oldum işte. Bakalım inşallah sonucu da iyi olur. İğne olduktan sonra kiste dönüşme ihtimali yok zaten o çatlatıyor.
Regl günü kan ver canım geç döllenme olmadıysa kanda çıkar hamilelik ona göre çektirirsinKızlar hepinize bir şey soracağım prolaktinim 3 seferde yüksek çıktı makroprolaktin normal aralıkta çıktı aslında ama pazar gününe mr çekimi için gün verdiler, regl olmazsam çektirmeli miyim sizce ya hamileysem ?
Valla bilmiyorum artık daha gelen giden yok pazartesi gününe kadar olmazsam hastaneye giderim hakkımızda hayırlısı olsun ilk defa bu ay boyle oldu bide sağ kasigimdan kalçanın alt tarafına doğru acayip ağrı varGünaydın canım bu ay benim de öyle olmuştu çok umutlanmistim ama regl oldum maalesef. Bazen gerçekten vücudumuz çok kandırıyor bizi
yani yumurtam geçen aya göre daha fazla büyümüş oldu mesela. İnşallah sonucunda da faydasını gördüm derim :)Bende de pcos var teşekkür ederim faydasini gordum diyorsunuz yani
Teşekkürler amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. Tebrikler
Kaset test sonuç vermez canım sen gününü bekleBenim bata 3 gün var normal kaset denedim yine negatif çıktı sanırım hamile değilim
Bat 3 canım beklemedeyim ama bugün öğlen test yaptım negatif sanırım hamile değilim benCanım hayır olmadım ağrılarımda kesildi ama test yaptım negatif senin ne zaman bat inşallah adet değildir ya
Ben 4 gebeliğin hepsinde farklı saatlerde öğrendim mesela kızımı öğleden sonra diğerlerini akşam ya da sabahBide bu gebelik testini öğlen denedim ben sunların saati yada şartı var mı kızlar yoksa istedğimiz saat ve aralğkta yapabiliyormuyuz
Bulunduğum yerde erken gebelik de yok eşim birine aldırmış 5 gün önce denedim bata o da negatif di ama dandik bişi almış onlarda on lira erken gebelik testi görmedi hiç moralim çok bozuldu gelmiyor bat günümKaset test sonuç vermez canım sen gününü bekle
Canım peki bata kaç gün aralıklardı olsaydı çıkardı normal kasette dimi çıkanların var çünkü seninki nasıldıBen 4 gebeliğin hepsinde farklı saatlerde öğrendim mesela kızımı öğleden sonra diğerlerini akşam ya da sabah
Regl günü canım çıktı benim ben bir ara erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif gösterdi ama regl günü pozitif olduCanım peki bata kaç gün aralıklardı olsaydı çıkardı normal kasette dimi çıkanların var çünkü seninki nasıldı
Teşekkür ederim canım az da olsa sayende umut doğdu içime inşallah benimde öyle olurRegl günü canım çıktı benim ben bir ara erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif gösterdi ama regl günü pozitif oldu
İnşallah canım dayanamıyoruz işte erkenden test yapmak beklememek iyi değil stres de hormonları kötü etkiliyor yapabilirsen sakin kalmanı tavsiye ederimTeşekkür ederim canım az da olsa sayende umut doğdu içime inşallah benimde öyle olur
İnşallah canım elimden geldiğince kalmaya çalışıcam ama işte biran önce ne olacaksa olsun düşüncesi beni bitiriyor hemen öğrenmek istiyorum tutamıyorum kendimiİnşallah canım dayanamıyoruz işte erkenden test yapmak beklememek iyi değil stres de hormonları kötü etkiliyor yapabilirsen sakin kalmanı tavsiye ederim