- 20 Kasım 2020
- 131
- 166
- 33
Ya canımsınn çok teşekkür ediyorum doğru hatırladın kasım ayından beri doktor kontrolündeydim hep okuyordum yazıları ama üye olmamıştım ilk kasım da üye oldum :)canım benim çok sevindim seni kasımdanda hatırlıyorum ordaki topiğimde de vardıın :)
Benim içinde bol bol dua et olur mu, bu kadar pozitif enerjiyle açıyorum bu topikleri bir sürü gebelik haberi alıyorum inşallah bende size böyle güzel haber verebilirim. :) İnan kendim hamileymişim gibi sevindim senin adına resmen beraber çıktık bu yola gibi oldu :) sen ve S Sardunya21 ikinizde kasımda vardınız ikinizden de güzel haber aldım. Çok mutlu oldum. :)
Allah ikinizinde sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Bende bu ay femara kullandım ancak ara ara sağ kasık ağrısı dışında hiç bi belirtim yok birazda akıntım var tabi :)
Son iki aydır femara kullandım benimkisi 2. de tuttu.
İnan ki burada olan isteyen dileyen herkese o kadar çok dua ediyordum ki Rabbim şükür ki 1,5 senden sonra nasip etti. İnşallaah senin de hamile olduğun günü görürüz canım benimmm :) senin açtığın topik bana uğurlu geldi Allah razı olsun o yüzden rabbim sana da isteyen bütün kız kardeşlerime nasip etsin