• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Benim bir önce ki gebeliğimde bu şekilde olmuştu. İnşallah pozitifi görürsünüz. İlk gebelik mi?
Yok canım bir oğlum var çok şükür, 2. Çocuk istiyoruz. Takvimim uygulamasını indirdim şimdi daha bat a 6 gün var diyor ama ben bugün de pelbik ağrısından bitiyorum. İlk hamileliğimde de pelvik ağrım vardı öğrenmeden önce. Şimdi de var..acaba işte bir umut

Yok canım bir oğlum var çok şükür, 2. Çocuk istiyoruz. Takvimim uygulamasını indirdim şimdi daha bat a 6 gün var diyor ama ben bugün de pelbik ağrısından bitiyorum. İlk hamileliğimde de pelvik ağrım vardı öğrenmeden önce. Şimdi de var..acaba işte bir umut
Benimde regliden 5 gün önce felan inanılmaz ağrım olmuştu. Sonucunuzu merak ettim ama bence pozitif olabilir 😇

Benimde regliden 5 gün önce felan inanılmaz ağrım olmuştu. Sonucunuzu merak ettim ama bence pozitif olabilir 😇
İnşallah 😇🙏🥰 pelvik ayrı leğen kemiğim ayrı kalçalarım acıyor..canım yatmak istiyor bu kadar erken bu kadar çok belirti insanı korkutuyor da tabi..

İnşallah 😇🙏🥰 pelvik ayrı leğen kemiğim ayrı kalçalarım acıyor..canım yatmak istiyor bu kadar erken bu kadar çok belirti insanı korkutuyor da tabi..
Bu süreçte yormayın kendinizi uzanın. Varsa bebeği tutunsun güzle güzel

Kızlar selamlar 24 25 ocak yumrtlama günümdü benim de değerlendirdik ama o günlerden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var sol taraftan yumurtlayacaksın dedi dr zaten solda ağrı kramp vardı ama bacaklarım kopuyor göğüslerim acıyor belim ağrıyor arada kasıklarıma ağrılar giriyor.. :(
Benimde sol kasık ağrı oluyordu kaç gündür dün ve bugün pozitifi gördüm inşallah kanda da çıkar inşallah sizde hamilesinizdir

Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım🤗

Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım

İsimSon adetBeklenen adetSonuc
Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven26ocak23şubat-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Seda ve annelik21ocak23şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR1ocak29ocak-
Nasipsee-
Faylinn22ocak18şubat-
Soguknevalee18ocak12şubat-
Asalsayii21ocak-
Myem8014ocak6şubat-
Seydateacher8ocak6şubat-
Ecolie12ocak9şubat-
Kendi halinde72ocak1şubat-
Varbıhaller3şubat-
Yasmizee24ocak-

Son adet tarihiniz

Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven26ocak23şubat-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR1ocak29ocak-
Nasipsee-
Faylinn22ocak18şubat-
Asalsayii21ocak-
Myem8014ocak6şubat-
Seydateacher8ocak6şubat-
Ecolie12ocak9şubat-
Varbıhaller3şubat-
Yasmizee24ocak-
Shebga
SAT: 16 OCAK
BEKLENEN ADET TARIHI : 13 ŞUBAT

Mrb bayanlar akıllı doğurganlık ve ovülasyon testi cihazi kullananlar var mı

Hanımlar benimde yumurtlama sonrası ilişki oldu sonra beyaz akıntım kesildi bu neye işaret? Gebe miyimdir?

Merhaba Kızlar bende umutluyum bu aydan Rabbim isteyen herkese bebisimizi sağlıkla kucağımıza nasip eylesin inşAllah. Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Pkos var bendede . Engel olmamasını umuyorum.Şimdiden belirtiler sirt ağrısı sol kasıkta batma var .bakalım neler bekliyor bizi 🥹

Merhaba kizlar bende 5 aydır istiyorum ama henüz birşey yok doktor Demir eksikliği var engel olur dedi kullanıyorum ilaçları birde yumurtlamadan kaç gün sonra belirti olir

Benimde sol kasık ağrı oluyordu kaç gündür dün ve bugün pozitifi gördüm inşallah kanda da çıkar inşallah sizde hamilesinizdir
Ahh ne mutlu sana Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 🥰🙏 çok değişik geliyor bilmiyorum bat tan 10 gün önce hiç başlamazdı, kısa sürerdi şu an tüm vücudumu geziyor değişik ağrılar..

Ahh ne mutlu sana Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 🥰🙏 çok değişik geliyor bilmiyorum bat tan 10 gün önce hiç başlamazdı, kısa sürerdi şu an tüm vücudumu geziyor değişik ağrılar..
Acaba oğlunuza gebe kalırken belirtileriniz nelerdi ? Çok merak ediyorum ☺️

Son adet tarihiniz

Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven26ocak23şubat-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR1ocak29ocak-
Nasipsee-
Faylinn22ocak18şubat-
Asalsayii21ocak-
Myem8014ocak6şubat-
Seydateacher8ocak6şubat-
Ecolie12ocak9şubat-
Varbıhaller3şubat-
Yasmizee24ocak-
Adenim00110aralık6şubat-
Rose34231ocak5şubat-
Shebga16ocak13şubat-

Son adet tarihiniz

Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven26ocak23şubat-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR1ocak29ocak-
Nasipsee-
Faylinn22ocak18şubat-
Asalsayii21ocak-
Myem8014ocak6şubat-
Seydateacher8ocak6şubat-
Ecolie12ocak9şubat-
Varbıhaller3şubat-
Yasmizee24ocak-
Adenim00110aralık6şubat-
Rose34231ocak5şubat-
Shebga16ocak13şubat-
Sat 8 ocak bat 3 Şubat inşallah bu ay pozitiferi görürüz 🥰🌸

Acaba oğlunuza gebe kalırken belirtileriniz nelerdi ? Çok merak ediyorum
Hemen anlatayım 😊 kasık bel ağrısı vardı aslında klasik adet belirtileri gibi, sadece en net hatırladığım farklı olan şeyden biri uyku halim başlamıştı ufak ufak ve battan bi hafta kadar önce çok yoğun ve çok fazla beyaz akıntı gelmişti özür dileyerek diyorum bir avuç dolusu düşünün ve bir anda gelmişti o zaman sanki içim temizleniyormuş gibi hissetmiştim ve o an anlamıştım hamileyim galiba diye. Bat a 4 gün kala erken gebelik testinde pozitifş gördüm hemen sonra da kan verdim beta 20lerdeydi 😊

Hemen anlatayım 😊 kasık bel ağrısı vardı aslında klasik adet belirtileri gibi, sadece en net hatırladığım farklı olan şeyden biri uyku halim başlamıştı ufak ufak ve battan bi hafta kadar önce çok yoğun ve çok fazla beyaz akıntı gelmişti özür dileyerek diyorum bir avuç dolusu düşünün ve bir anda gelmişti o zaman sanki içim temizleniyormuş gibi hissetmiştim ve o an anlamıştım hamileyim galiba diye. Bat a 4 gün kala erken gebelik testinde pozitifş gördüm hemen sonra da kan verdim beta 20lerdeydi 😊
Benimde 5yaşımda bi oğlum var ne güzel aynıyız🙏🏻

Back