• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Hemen anlatayım 😊 kasık bel ağrısı vardı aslında klasik adet belirtileri gibi, sadece en net hatırladığım farklı olan şeyden biri uyku halim başlamıştı ufak ufak ve battan bi hafta kadar önce çok yoğun ve çok fazla beyaz akıntı gelmişti özür dileyerek diyorum bir avuç dolusu düşünün ve bir anda gelmişti o zaman sanki içim temizleniyormuş gibi hissetmiştim ve o an anlamıştım hamileyim galiba diye. Bat a 4 gün kala erken gebelik testinde pozitifş gördüm hemen sonra da kan verdim beta 20lerdeydi
Hemen anlatayım 😊 kasık bel ağrısı vardı aslında klasik adet belirtileri gibi, sadece en net hatırladığım farklı olan şeyden biri uyku halim başlamıştı ufak ufak ve battan bi hafta kadar önce çok yoğun ve çok fazla beyaz akıntı gelmişti özür dileyerek diyorum bir avuç dolusu düşünün ve bir anda gelmişti o zaman sanki içim temizleniyormuş gibi hissetmiştim ve o an anlamıştım hamileyim galiba diye. Bat a 4 gün kala erken gebelik testinde pozitifş gördüm hemen sonra da kan verdim beta 20lerdeydi 😊
Vay be ☺️🌸

IMG_4994.jpeg

4 gebelik testi pozitif adete 2 gün kaldı hiç bilmiyorum yaa hala yoktur diye sasiriyorum
Yanlış alıntı yapmışım galiba 😅 o test sana ait di mi?? Kocaman bebek var orada koş git yarın hastaneyee hemen tahlile 😄😇

2ci oğlumuda yakın zamanda kaybettim
Çok üzüldüm Rabbim inşallah yeniden nasip eder hepsinin yeri ayrı ama o artık cennette bekler 🙏
Evet 5 yaşında erkek anneleri olarak doyamamışız 2. Ler de gelsin diyoruz galiba 😇😄

Merhaba kızlar
Bende istiyorum ama 10 aydır olmadı
Gecen yıl kasımda erken doğummyaptım bebeğimi kaybettim
Bilmiyorum ama sanki şu an aynı belirtileri yaşıyor gibiyim
Daha öncede adete 1 hafta kala saçma sapan rüyalar görmeye başlamıştım şimdide aynısı oldu
Midem tuhaf bi halde bulantımı desem değil açıkma hissi desem değil
Çay içemiyorum midem bulanıyor önceki gebeliktede oldu bu
Cildim aşırı parlak ve pürüzsüz oldu
Off bilmiyorum içim içimi yedi test yapmakta istemiyorum ne zaman gece yatarken test yapmaya niyetlensem sabahı adet oluyorum
Yine bunlar bana beynimin oyunu her halde

Merhaba kızlar
Bende istiyorum ama 10 aydır olmadı
Gecen yıl kasımda erken doğummyaptım bebeğimi kaybettim
Bilmiyorum ama sanki şu an aynı belirtileri yaşıyor gibiyim
Daha öncede adete 1 hafta kala saçma sapan rüyalar görmeye başlamıştım şimdide aynısı oldu
Midem tuhaf bi halde bulantımı desem değil açıkma hissi desem değil
Çay içemiyorum midem bulanıyor önceki gebeliktede oldu bu
Cildim aşırı parlak ve pürüzsüz oldu
Off bilmiyorum içim içimi yedi test yapmakta istemiyorum ne zaman gece yatarken test yapmaya niyetlensem sabahı adet oluyorum
Yine bunlar bana beynimin oyunu her halde
Bat ne zaman?? Az biraz dayanıp hemen geçince test yapmak daha sağlıklı olur belki..çayı ben de içemiyorum bak şimdi deyince ki tam tiryakiyimdir ilk hamileliğimde de çay içememiştim hiç 🥴

Back