2ci oğlumuda yakın zamanda kaybettimBenimde 5yaşımda bi oğlum var ne güzel aynıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2ci oğlumuda yakın zamanda kaybettimBenimde 5yaşımda bi oğlum var ne güzel aynıyız
Hemen anlatayım kasık bel ağrısı vardı aslında klasik adet belirtileri gibi, sadece en net hatırladığım farklı olan şeyden biri uyku halim başlamıştı ufak ufak ve battan bi hafta kadar önce çok yoğun ve çok fazla beyaz akıntı gelmişti özür dileyerek diyorum bir avuç dolusu düşünün ve bir anda gelmişti o zaman sanki içim temizleniyormuş gibi hissetmiştim ve o an anlamıştım hamileyim galiba diye. Bat a 4 gün kala erken gebelik testinde pozitifş gördüm hemen sonra da kan verdim beta 20lerdeydi
Vay beHemen anlatayım kasık bel ağrısı vardı aslında klasik adet belirtileri gibi, sadece en net hatırladığım farklı olan şeyden biri uyku halim başlamıştı ufak ufak ve battan bi hafta kadar önce çok yoğun ve çok fazla beyaz akıntı gelmişti özür dileyerek diyorum bir avuç dolusu düşünün ve bir anda gelmişti o zaman sanki içim temizleniyormuş gibi hissetmiştim ve o an anlamıştım hamileyim galiba diye. Bat a 4 gün kala erken gebelik testinde pozitifş gördüm hemen sonra da kan verdim beta 20lerdeydi
Kızlar pik olmusmu bu?
Hamilemisin tatlım?tebrik ederim ya nasıl mutlu oldum iık haber senden geldiBenimde sol kasık ağrı oluyordu kaç gündür dün ve bugün pozitifi gördüm inşallah kanda da çıkar inşallah sizde hamilesinizdir
4 gebelik testi pozitif adete 2 gün kaldı hiç bilmiyorum yaa hala yoktur diye sasiriyorumHamilemisin tatlım?tebrik ederim ya nasıl mutlu oldum iık haber senden geldi
Bu gebelik testi mii?? Kocaman bir bebek var oradaaKızlar pik olmusmu bu?
Yanlış alıntı yapmışım galiba o test sana ait di mi?? Kocaman bebek var orada koş git yarın hastaneyee hemen tahlile4 gebelik testi pozitif adete 2 gün kaldı hiç bilmiyorum yaa hala yoktur diye sasiriyorum
Hangisine dedin raziyeye sanirimYanlış alıntı yapmışım galiba o test sana ait di mi?? Kocaman bebek var orada koş git yarın hastaneyee hemen tahlile
Çok üzüldüm Rabbim inşallah yeniden nasip eder hepsinin yeri ayrı ama o artık cennette bekler2ci oğlumuda yakın zamanda kaybettim
Evet test fotosunu onda görünce ona geçtima am senmişsinHangisine dedin raziyeye sanirim
Olmuş benceKızlar pik olmusmu bu?
Evet tam değerlendirmelikKızlar pik olmusmu bu?
Vallahi hiç bilmiyorum ama piskolojim testlerle bozuldu bugün 4 tane test yaptimEvet test fotosunu onda görünce ona geçtima am senmişsin
Peki sonuç neydi neye karar verdin?? sat bat ne zaman bir de?Vallahi hiç bilmiyorum ama piskolojim testlerle bozuldu bugün 4 tane test yaptim
Belamı arıyorum galiba benÇok üzüldüm Rabbim inşallah yeniden nasip eder hepsinin yeri ayrı ama o artık cennette bekler
Evet 5 yaşında erkek anneleri olarak doyamamışız 2. Ler de gelsin diyoruz galiba
Bat ne zaman?? Az biraz dayanıp hemen geçince test yapmak daha sağlıklı olur belki..çayı ben de içemiyorum bak şimdi deyince ki tam tiryakiyimdir ilk hamileliğimde de çay içememiştim hiçMerhaba kızlar
Bende istiyorum ama 10 aydır olmadı
Gecen yıl kasımda erken doğummyaptım bebeğimi kaybettim
Bilmiyorum ama sanki şu an aynı belirtileri yaşıyor gibiyim
Daha öncede adete 1 hafta kala saçma sapan rüyalar görmeye başlamıştım şimdide aynısı oldu
Midem tuhaf bi halde bulantımı desem değil açıkma hissi desem değil
Çay içemiyorum midem bulanıyor önceki gebeliktede oldu bu
Cildim aşırı parlak ve pürüzsüz oldu
Off bilmiyorum içim içimi yedi test yapmakta istemiyorum ne zaman gece yatarken test yapmaya niyetlensem sabahı adet oluyorum
Yine bunlar bana beynimin oyunu her halde
Kasık ağrımda çok fenaydı bugun oturup kalkamadım bile pik olmussa tatlım iliskiyi durdurayım o zaman kız bebrk şansı için en son gece ilişki oldu bence yeter)Evet tam değerlendirmelik
Sen arıyorsan ben de arıyorumdur hunileri çifter çifter alıp takalım renk renk olsunBelamı arıyorum galiba ben