- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
canim doktor ne zaman gel dedi sana ayni gun olmusuz asilamamiziUmutlandırmak istemem ama bende çıkmadı mesela silik değil hayalet bile çıkmadı
15. Günü test yap dedi 11 i oluyo sana ne zaman gel dedicanim doktor ne zaman gel dedi sana ayni gun olmusuz asilamamizi
Yok kuzum daha çıkmadı
Tam da böyleyim ondanBaya duygu karmaşası olmuş burda
En mantıklısı cnm bütçen kaldırıyorsa 3 asilama 4. Tup bebek olmaliBende bir yandan tüp bebek araştırması yapıyorum. 2. Aşılamasa tutmazsa 3. deneyip ara vericem.
banada ayin 8inde gel dedi yani 11.gunu15. Günü test yap dedi 11 i oluyo sana ne zaman gel dedi
Ben de 15 ini beklemicem stok yaptım eve testleri çift çizgi görürsem gidicem Dr abanada ayin 8inde gel dedi yani 11.gunu
Hiç test yaptınmı senkizlarrrrrr nerdesinz
canim inanirmisin hic bisey yapmadim bende yarin alicam pazartesi hastaneye gidene kadar kouuluga bakicamBen de 15 ini beklemicem stok yaptım eve testleri çift çizgi görürsem gidicem Dr a
yok canimHiç test yaptınmı sen
canim benim agrilrim oluyo kasik bel agrisi ara da bas donmesi kabızlık ve gaz sende de varmi bu gibi agrilarHiç test yaptınmı sen
Cnm ben dün çok rahatsızdım yazamadım k.b yın testin sonucu da 6.30 ciktikizlarrrrrr nerdesinz
Baş dönmem yok ama bel ve bacak ağrım var göğüslerim zaten kocaman ve ağrıyo kasıklarım çok ayakta durunca batıyo gaz başlarda çok vardı azaldı kabızlık yok şükür bunların hepsi jelin yan etkilerinde var zatencanim benim agrilrim oluyo kasik bel agrisi ara da bas donmesi kabızlık ve gaz sende de varmi bu gibi agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?