Ayyy ins nisan uğurlu gelir güzel haberler alırız enson iki yıl once nisan 6 da öğrenmiştim melegimirabbim nasip eder insallah dua ile
insallah canimm insallah
bende marttaydi canim 16gun kaldi bebisim kismett canim kismet rabbim zamani var diyormusAyyy ins nisan uğurlu gelir güzel haberler alırız enson iki yıl once nisan 6 da öğrenmiştim melegimi
Tesadüfünde böylesi ins kısmet yeni minnoslara o zaman cnm bu arada sen hangi ilde yaptiriyorsunbende marttaydi canim 16gun kaldi bebisim kismett canim kismet rabbim zamani var diyormus
istanbul canim senTesadüfünde böylesi ins kısmet yeni minnoslara o zaman cnm bu arada sen hangi ilde yaptiriyorsun
Adanaistanbul canim sen
Adanabende acaba yakın misindr dedim
oralimisin canim ben ordu esim bitlisli
Ordugüzel sehir ama hiç bi aranasıya uygun değiloralimisin canim ben ordu esim bitlisli
masaallah canim kac senelik evlisinevet ben adanalıyım eşim maras.
5 e gireceğiz ins sizmasaallah canim kac senelik evlisin
Ordugüzel sehir ama hiç bi aranasıya uygun değil
6sene olucak 24.de5 e gireceğiz ins siz
Oh maaşallah bizde mayıs 31 de6sene olucak 24.de
ohhh ohhhh masallah zaman nasil gidiyo anlamadimOh maaşallah bizde mayıs 31 de
He valla hi sanki daha dün evlenmişiz ama millet öyle demiyor yıllar oldu hani çocuk ağızlarının ortasına vurasın geliyorohhh ohhhh masallah zaman nasil gidiyo anlamadim
he valla yaaa ne güldümHe valla hi sanki daha dün evlenmişiz ama millet öyle demiyor yıllar oldu hani çocuk ağızlarının ortasına vurasın geliyor
Oyu alın siz yapın bana verin diyonbazen çok küsen oldu öyle söyleyince ama ne yapım ben daha çok üzülüyorumhe valla yaaa ne güldüm
balla hic bizim psikolojimizi bilen soran yok hergun gorselsr her gun soruyorlar len bi gun de hamilemi kalinir insanin dengesini bozuyolarOyu alın siz yapın bana verin diyonbazen çok küsen oldu öyle söyleyince ama ne yapım ben daha çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?