- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
anladim canim hakkimizda hayirlisi yaa hic cocuk yoktu dime cnim seninYasal olarak 3 tane en fazla olmalıymış cnm bende 5 tane yeterli boyutta bi kactanede geriden gelen vardı. Anne sağlığı için dedi doktorum hepside tutabilir düşük riski vs. Dede
Yok malesef cnm kimyasal bide 3 aylık bos gebeliğin oldu ama tekrar hamile kalamadım. Ya senanladim canim hakkimizda hayirlisi yaa hic cocuk yoktu dime cnim senin
üzüldüm canim yaas bende 2017de bi dusuk yasadim olmadi sonrasi oda ilac tedavisi ile oldu kusmrt degilmis yiyecekleri ekmek yokmus canim oyle düşünY
Yok malesef cnm kimyasal bide 3 aylık bos gebeliğin oldu ama tekrar hamile kalamadım. Ya sen
Bende öyle diyorum zaten cnm keşke kalsalardı ama olmadi bende ilaçla olmuştu sonuncu ama olsun hayırlı değilmiş senin ne sorunun var bende yumurta rezervi fazla o yüzden vücudum hepsini büyüyemiyor hormonlar bozuluyorüzüldüm canim yaas bende 2017de bi dusuk yasadim olmadi sonrasi oda ilac tedavisi ile oldu kusmrt degilmis yiyecekleri ekmek yokmus canim oyle düşün
canim catlama sorunum varBende öyle diyorum zaten cnm keşke kalsalardı ama olmadi bende ilaçla olmuştu sonuncu ama olsun hayırlı değilmiş senin ne sorunun var bende yumurta rezervi fazla o yüzden vücudum hepsini büyüyemiyor hormonlar bozuluyor
Hmm benimde aynı sayılır buyumuyor gec catliyor yada çatlamıyorcanim catlama sorunum var
aynn canim benim ignenin 7.gunu bel agrim ve kasik agrim var ara ara gelen yumurtlama akintim varhic yasadinmi boyle biseyHmm benimde aynı sayılır buyumuyor gec catliyor yada çatlamıyor
Iyi bu çok güzel birşey cnm o zaman yarın dr sana asilama için gun verir bugün eşinle beraber olma bi kac gün perhiz olması gerekiyoraynn canim benim ignenin 7.gunu bel agrim ve kasik agrim var ara ara gelen yumurtlama akintim varhic yasadinmi boyle bisey
Canim igneye basladigimdan beri iliski yaşamadık adetin 3.gunu basladik igneyeIyi bu çok güzel birşey cnm o zaman yarın dr sana asilama için gun verir bugün eşinle beraber olma bi kac gün perhiz olması gerekiyor
Oooo neden böyle birşey yaptınız ki sperm hareketliliği azalıyor cnmCanim igneye basladigimdan beri iliski yaşamadık adetin 3.gunu basladik igneye
bilmiyorum canim doktorda demedi zatem halaizlik vardi bende eşimde cekindik ya bisey olursa diye eczaciyada sordum doktor bisey demedi.i dedi dedim yok yapma ozaman dedi eczacimiz yan tarafta samimi oldugum bi kiz o yuzden sorabildimOooo neden böyle birşey yaptınız ki sperm hareketliliği azalıyor cnm
Hiç bi zararı yok cnm ama asilama günü için kötü birşey bu doktor zaten aşılama icin gun verirken perhiz süresi verecekti ama 7 gündür olmaması spermleri kötü etkiliyo hareketliliği azalıyor yani yumurtayi dölleme ihtimali azaliyobilmiyorum canim doktorda demedi zatem halaizlik vardi bende eşimde cekindik ya bisey olursa diye eczaciyada sordum doktor bisey demedi.i dedi dedim yok yapma ozaman dedi eczacimiz yam
ayyy bilmiyordum canim yaa bakim yarin gidim sorim iliski olmadığınıHiç bi zararı yok cnm ama asilama günü için kötü birşey bu doktor zaten aşılama icin gun verirken perhiz süresi verecekti ama 7 gündür olmaması spermleri kötü etkiliyo hareketliliği azalıyor yani yumurtayi dölleme ihtimali azaliyo
Cnm yanlış anlama bence sana tavsiyem bu gun beraberlik olsun ki sperm hareketliliği artsın zaten yarın catlatma iğnesi verse bile 36 saat sonra asilama olur ki zaten devlette yaptırdığım icin aşılamam pazartesi olur 4 gün perhiz yapmış olursun garantiye al kendiniayyy bilmiyordum canim yaa bakim yarin gidim sorim iliski olmadığını
tmm canum en iyisi değerlendirim niye yanlış amlim canim burda birbirimize destek olmaya calisiyorum bilgi alışverişi yapiyoruzCnm yanlış anlama bence sana tavsiyem bu gun beraberlik olsun ki sperm hareketliliği artsın zaten yarın catlatma iğnesi verse bile 36 saat sonra asilama olur ki zaten devlette yaptırdığım icin aşılamam pazartesi olur 4 gün perhiz yapmış olursun garantiye al kendini
Ne bilim cnm çeşit çeşit insan var yardım edeyim derken yanlış anlaşmayayım da senin iyiliğini istiyorum sonuçta evlat hasreti nedir biliyorumtmm canum en iyisi değerlendirim niye yanlış amlim canim burda birbirimize destek olmaya calisiyorum bilgi alışverişi yapiyoruz
evet canimm rabbim kucaklarimiza evlatlarımızi alip kokusunu icimize icimize cekmeyi nasip etsinnnNe bilim cnm çeşit çeşit insan var yardım edeyim derken yanlış anlaşmayayım da senin iyiliğini istiyorum sonuçta evlat hasreti nedir biliyorum
Amin amin cookkkk cokkk âmin ne güzel dua ettin öyleevet canimm rabbim kucaklarimiza evlatlarımızi alip kokusunu icimize icimize cekmeyi nasip etsinnn
Inş bi terslik olmazsa beraber gun sayacağız test icinevet canimm rabbim kucaklarimiza evlatlarımızi alip kokusunu icimize icimize cekmeyi nasip etsinnn
rabbim nasip eder insallah dua ileAmin amin cookkkk cokkk âmin ne güzel dua ettin öyle
insallah canimm insallahInş bi terslik olmazsa beraber gun sayacağız test icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?