• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

espressoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡
Recep ayı hepimize güzel haberler getirsin inşallah 🥰
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
espressoc espressoc 21 Ocak reglle2
K Karendila 8 Ocak(transfer)3
A Anneolmayolundayim 28 ocak4
S Semsem21 15 Ocak test4
A Ahsenulvera 30 Aralık1

Son düzenleme:
Amin inşallah bu başlangıçta güzel sonuçlara ulaşırsınız inşallah bizde sizinle güzel haberlerinizi alalım herşey umarım sağlıklı hayırlı güzel olur 🤲♥️🥰 Bol şanslar 🍀🍀 diliyorum 🥳🤩

Her ay varım 😅🥲 tahmini adet 28 ocak. Tahmini şubatın 15i gibi transferim olur. Son donmuşlar artık nasip. 4.deneme 🌸 listeye ekleyebilirsiniz. Hakkımızda en kolay en hayırlısı inşallah bu listeden gebe çıkmak nasip olur🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Minik bebislere kavuşana kadar buradayız 🥰🥰 tabiki ekleyeceğim son deneme olur inşallah çok güzel sonuç alirsiniz

espressoc espressoc çiçeğim ilk başta çok umutsuz konuşmuştun hatta eşin de istememişti devam etmeyi ama burda seni tekrar gördüğüme çok mutlu oldum ❤️ bu sefer çooook inanıyorum olacağına 🌺 ilk seferdeki tecrübesizliklerden kurtuldun ve şimdi daha korkusuzsun. Sen de inan olur mu🙏🏻 bütün dualarım siz kader arkadaşlarımla 🙏🏻
Teşekkür ederim bitanem 🥰💐 aslında dün gece eşimle biraz konuştuk moralim düzeldi. Seçtiğimiz klinik ve doktor profesör olmasına rağmen süreci bizi tatmin etmedi beklediğimizden az yumurta toplandı ve tek embriyoya kaldık. Süreç profesyonel ilerlemedi biraz benim acele etmemden kaynaklı da olabilir çok araştırma yapamadık. Bu kez daha bilimsel ilerleyip çevre illeri de göz önünde bulunduracağz şuanki doktorla detaylı görüşme yapacağız inşallah güzel bir yol alırız acele etmeden 🥰

Allah razı olsun teşekkür ederim canım arkadaşım güzel telkinlerin için 💐💕 inşallah bu kez güzel sonuçlar alacağım 💕💕💕

Benim büyük ihtimal şubat sonunda olacak ama adet ne zaman görürüm bilinmez, artık böyle havada yaşıyorum :D
az yumurta toplandı ve tek embriyoya kaldık.
Bu hususta bir şey söylemek istedim. Ben internette benim doktorum adına çok ilaç kullanıyor tarzı yorumlar okudum. Gerçekten de diğer doktorlara göre daha fazla kullandırdı diye düşünüyorum, keza benim ilaç masrafım duyduklarıma göre fazla tuttu. Ancak 9 tane 5. gün embriyosu dondurduk günün sonunda, o sebeple asla şikayetçi olamam. Donmuş yumurtalar inanılmaz bir gönül rahatlığı sağlıyor. Fazla ilaç kullanması bazı kişiler için eksi bir yöndü ama benim için artıydı. İlaç kullanmaktan korkmayın demeye getirmek istedim. Doktor kontrolünde ilerleyen bir süreç, çok fazla bir hata payı olduğunu düşünmüyorum.

Benim büyük ihtimal şubat sonunda olacak ama adet ne zaman görürüm bilinmez, artık böyle havada yaşıyorum :D

Bu hususta bir şey söylemek istedim. Ben internette benim doktorum adına çok ilaç kullanıyor tarzı yorumlar okudum. Gerçekten de diğer doktorlara göre daha fazla kullandırdı diye düşünüyorum, keza benim ilaç masrafım duyduklarıma göre fazla tuttu. Ancak 9 tane 5. gün embriyosu dondurduk günün sonunda, o sebeple asla şikayetçi olamam. Donmuş yumurtalar inanılmaz bir gönül rahatlığı sağlıyor. Fazla ilaç kullanması bazı kişiler için eksi bir yöndü ama benim için artıydı. İlaç kullanmaktan korkmayın demeye getirmek istedim. Doktor kontrolünde ilerleyen bir süreç, çok fazla bir hata payı olduğunu düşünmüyorum.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Bu sürece girince zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz bir kez olacaksa biraz daha yüksek doz ve fazla ilaç kullanılabilir. Surekli sil baştan başlamaktansa tek seferde yoğun kullanılabilir

Bende sizin gibi düşünüyorum. Bu sürece girince zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz bir kez olacaksa biraz daha yüksek doz ve fazla ilaç kullanılabilir. Surekli sil baştan başlamaktansa tek seferde yoğun kullanılabilir
Üstelik ilaçlarımdan küçük bir kısım arttı, estrodiol belli bir seviyeyi aşınca hemen çatlatıp topladılar. İyi de oldu çünkü toplama günü ağrım vardı sonrasında da OHSS olmayayım diye bir hafta hormon düzenleyici verdiler. Her şey yolunda gitti. Bence de az ilaç kullanıp sürekli opu yaptırmaktan iyidir. Bünyeden bünyeye değişir tabi ki ama ben büyük sıkıntılar çekmedim. Opu günü ve sonrasında birkaç gün dinlenmem gerekti o kadar.

Her ay varım 😅🥲 tahmini adet 28 ocak. Tahmini şubatın 15i gibi transferim olur. Son donmuşlar artık nasip. 4.deneme 🌸 listeye ekleyebilirsiniz. Hakkımızda en kolay en hayırlısı inşallah bu listeden gebe çıkmak nasip olur🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Umarım pozitifi bu transferde görürsünüz. Bir sorum vardı küçük, bir transfer negatifle sonuçlanınca sonraki dondurulmuş embriyo transferi ne zaman sonra yapılıyor? Ardışık aylarda transfer yapıyorlar mı yoksa birkaç ay geçsin diyorlar mı?

Umarım pozitifi bu transferde görürsünüz. Bir sorum vardı küçük, bir transfer negatifle sonuçlanınca sonraki dondurulmuş embriyo transferi ne zaman sonra yapılıyor? Ardışık aylarda transfer yapıyorlar mı yoksa birkaç ay geçsin diyorlar mı?
Hemen bu adetle yapabileceğini söyledi de yılbaşına geldi adetin ikinci günü. Eşim de arka arkaya çalıştı falan gidemedik. Ondan benim şubata kaldı.

Merhaba herkese
Benim 8 histeroskopi, rahim yapışıklığı, ince endometrium, 2 düşük 3 başarısız embriyo süreci sonucunda 4. Denemede nihayet 3 kaliteli embriyom oldu. Ve 3 Ocakta (dün) taze transfer oldum. Test günüm 15 ocak. Listeye ekleyebilirsiniz , herkese güzel sonuçlar diliyorum 💖

Merhaba herkese
Benim 8 histeroskopi, rahim yapışıklığı, ince endometrium, 2 düşük 3 başarısız embriyo süreci sonucunda 4. Denemede nihayet 3 kaliteli embriyom oldu. Ve 3 Ocakta (dün) taze transfer oldum. Test günüm 15 ocak. Listeye ekleyebilirsiniz , herkese güzel sonuçlar diliyorum 💖
8 tane histeroskopi kulağa oldukça fazla geliyor ama hiç bilmediğim bir konu?? Eğer sakıncası yoksa neden 8 tane anlatabilir misiniz? Ben sadece rahim filmi çektirdim şimdiye kadar.

8 tane histeroskopi kulağa oldukça fazla geliyor ama hiç bilmediğim bir konu?? Eğer sakıncası yoksa neden 8 tane anlatabilir misiniz? Ben sadece rahim filmi çektirdim şimdiye kadar.
Merhaba. Ben 1 buçuk yıldır Ankara'da Centrum clinikte Recai Pabuçcu'da tedavi görüyorum rahim yapışıklığımdan dolayi 8 defa histeroskopi oldum. Son 4 operasyonu Recai hoca yaptı. Benim rahmim Y şekildeydi 2 defa gebe kaldım ama düşükle sonuçlanınca histeroskopi olmaya karar vermiştim. Ama yapılan kürtaj ve histeroskopiler beni bir harabeye çevirdi. Sonra 2 ayda bir adetlerim kesiliyor üstüne bir de endometrium kalınlaşmıyordu. 2 yıldır yüksek dozda estrofem kullanıyorum ama bir türlü düzelme olmadı. 2 ayda bir adetler kesilince yapışıklık oluyordu ve mecburen yapışıklığı açmak için histeroskopi oluyordum. Geçen ay embriyo yapmak istedik menapur gonalf ve cetrotide iğnelerini 12 gün boyunca kullandım 15 yumurtam oldu ama hepsi boş çıktı. Bu ay bana long protokol uyguladılar ve çok şükür 3 tane embriyom oldu. Benim yumurtalarım iyiydi ama histeroskopi ve ilaçlar yüzünden yumurtlama düzenim, yumurta kaliteleri bozuldu. Risk aldık bu defa endometrium çok da iç açıcı değildi ama transferi yaptık. Gerisi Allaha emanet

Merhaba. Ben 1 buçuk yıldır Ankara'da Centrum clinikte Recai Pabuçcu'da tedavi görüyorum rahim yapışıklığımdan dolayi 8 defa histeroskopi oldum. Son 4 operasyonu Recai hoca yaptı. Benim rahmim Y şekildeydi 2 defa gebe kaldım ama düşükle sonuçlanınca histeroskopi olmaya karar vermiştim. Ama yapılan kürtaj ve histeroskopiler beni bir harabeye çevirdi. Sonra 2 ayda bir adetlerim kesiliyor üstüne bir de endometrium kalınlaşmıyordu. 2 yıldır yüksek dozda estrofem kullanıyorum ama bir türlü düzelme olmadı. 2 ayda bir adetler kesilince yapışıklık oluyordu ve mecburen yapışıklığı açmak için histeroskopi oluyordum. Geçen ay embriyo yapmak istedik menapur gonalf ve cetrotide iğnelerini 12 gün boyunca kullandım 15 yumurtam oldu ama hepsi boş çıktı. Bu ay bana long protokol uyguladılar ve çok şükür 3 tane embriyom oldu. Benim yumurtalarım iyiydi ama histeroskopi ve ilaçlar yüzünden yumurtlama düzenim, yumurta kaliteleri bozuldu. Risk aldık bu defa endometrium çok da iç açıcı değildi ama transferi yaptık. Gerisi Allaha emanet
Sizinki gerçekten uğraştırıcı bir süreç olarak ilerlemiş. Umarım en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız, dualarım sizinle. Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

Histeroskopiden sonra spiral takılıyor geri yapışmasın diye duymuştum bu platformda. Bana da takılmadı ama size takıldı mı

Back
X