ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Canım üniversite hastanesinde denesen ben öyle yapıyorum şu an maddi olarak çok yormuyor hem de üniversite araştırma hastanesi güzel ilerliyor
Merhabalar araştırma Hastanesi'nde yaptırmak için neler yapmamız gerekiyor peki biz direk özele gittik tabi fiyat yüksek gelince çevremiz de bize önerdi fakat bizim SGK olmadığı için özel sağlık sigortası yaptırmaya çalıştık rica etsem siz araştırma Hastanesi'nde yaptirmak için neler yaptınız nasıl süreçlerden geçtiniz acaba

Merhabalar araştırma Hastanesi'nde yaptırmak için neler yapmamız gerekiyor peki biz direk özele gittik tabi fiyat yüksek gelince çevremiz de bize önerdi fakat bizim SGK olmadığı için özel sağlık sigortası yaptırmaya çalıştık rica etsem siz araştırma Hastanesi'nde yaptirmak için neler yaptınız nasıl süreçlerden geçtiniz acaba
Canım benim yaşım 42. Ben rapor çıkartamıyorum. Bi kaç evrak istemişlerdi ama nelerdi inan hatırlamıyorum. Teslim ettik sizi arıycaz dediler sonra aradılar ilk muayeneye gittik derken başladı süreç. 22 bin diye hatırlıyorum yumurta toplama işlemini. Transfer işlemi de o fiyat aralığında. Havuz sistemi yapılıyor bi kaç kez yumurta toplanıyor az yumurta varsa. Ama biz sgk lıyız muayenelere ücretsiz gidiyorum işlemlere para ödüyorum özel oluyor çünkü. Bi de ilaçlar ücretli mesela bir iğne 4 bin küsur

Ben de yarın sabah tiroid için kan vereceğim vermişken beta hcg de baktırayım diyorum stres kadar kötü bişey yok kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım dizi film her şey olur önerilere açığım hshdhjs
Yapboz deneybilirsin ben 1000lik bitirdim dün bugün çıkıp tekrar alacağım bulursam

Merhabalar adet gecikince transfer erteleniyor mu acaba
Teşekkür ederim cevabınız için ilk dememem ve doğru düzgün hiç bir şey bilmiyorum doktorumuz çok iyi anlattı sizlerin de konuşmalarınızı okuyorum sürekli kendim ilk defa tecrübe edeceğim çok korkuyorum 6 senedir gebelik oluşmadı üç düşüğüm var fakat ucide kimyasal oldu pazartesi kendim kan pihtilasma testi yaptıracağım onca sene zaten maddi manevi çok yiprandik bu da olmazsa nasıl kendime geleceğim diye dusunuyorum

Canım benim yaşım 42. Ben rapor çıkartamıyorum. Bi kaç evrak istemişlerdi ama nelerdi inan hatırlamıyorum. Teslim ettik sizi arıycaz dediler sonra aradılar ilk muayeneye gittik derken başladı süreç. 22 bin diye hatırlıyorum yumurta toplama işlemini. Transfer işlemi de o fiyat aralığında. Havuz sistemi yapılıyor bi kaç kez yumurta toplanıyor az yumurta varsa. Ama biz sgk lıyız muayenelere ücretsiz gidiyorum işlemlere para ödüyorum özel oluyor çünkü. Bi de ilaçlar ücretli mesela bir iğne 4 bin küsur
Teşekkür ederim benim yaşım 29 kadın kaynaklı problemler çıkmıştı ilk başta 6 sene içersinde hepsini tek tek düzelttik ilaçlarla sol tüpümden yumurtlamaya başladım sonra rahim filminde sol tüpümun tıkalı oldugu ortaya çıktı ve açtılar tiroidimi düzelttim sadece tüp bebeğe basvurunca Ali bey ilaçlarımın Sözünü arttırdı ve bende iltihaplı romatizma olduğu için onun ilaçlarını kullanamıyorum yani biz de araştırma Hastanesi'nde yaptirmak özelde yaprirmjs gibi para mı ödüyoruz 120 140 arası diye konuştuk da ozelde

Back
X